• fakin
    339
    kakvog iskustva ima boban kao sd? apsolutno nikakvog. ne treba nam osoba koja će se učiti na Dinamu. to smo valjda 1000 puta ovdje rekli
  • Dudu 9
    630
    Učiti na Dinamu, a čovjek radio isti posao u Milanu.
    Svašta se ovdje može pročitati.
  • NitkoBitan
    25.3k
    A kaj je sa razvijanjem vlastitog kadra? :cool:

Mislim ako se vec zagovaraju Mikici i Pavici od prve na terenu...
  • austrijanac
    6.4k
    Nisam za Bobana kao SD, no i njega bi prije Boromise, Mancea ili Mikića. Pogotovo umjesto zadnje dvojice.

Iako sam poprilično siguran da ništa od Bobana na toj poziciji.
  • fakin
    339

bio je: Chief Football Officer

i nije izdržao niti jednu jedinu sezonu. smjenili su ga nakon 9 mjeseci.

i to je to. zaista je prepun iskustva u klubovima.
  • Ritam Ulice
    154
    Ma Bobana za predsjednika
  • Papastrumf
    15.7k

Decko, ti doslovno seres po svemu i svima.
    Nikakav problem da izneses kritiku. Ima ljudi ovdje koji kritiziraju na normalan nacin, ti samo seres po svim mogucim opcijama.
    Ne valja ti ovaj, ne valja ti onaj.
    Daj ti nam reci tko bi to trebao biti novi SD ili trener, a da zadovolji tvoje apetite odnosno kriterije?
  • austrijanac
    6.4k

Xabi Alonso bi bio dobar izbor za takve vjerojatno, šteta kaj su ga danas vidjeli da dolazi na Etihad....
  • Dudu 9
    630

Reci mi da ne pratiš nogomet van HNL-a, bez da mi to kažeš. Službeno je to bio naziv funkcije, u stvarnosti je zajedno sa Maldiniem kreirao kreirao sportsku politiku kluba, dovodio igrače i trenera koji će donijeti Milanu naslov prvaka nakon 11 godina. A kad je on preuzeo funkciju bilo su bliže borbi za ostanak nego borbi za prvaka. Otišao je jer mu je klub radio iza leđa, htjeli su dovesti Ragnicka da bude trener i SD istovremeno, dakle to što je idržao samo 9 mjeseci nije njegova krivica nego do ljudi koji su tada vodili Milan.

Navijači Milana bi ga prihvatili otvorenih ruku da se vrati, ali eto nama nije dobar.
  • modri-kibic
    359
    Koji epilog bi bio da je Boban uspio pobijediti na prvim izborima Barišića kao predstavnik DPa? Isto bi prolazio ovo kaj prolazi cijela uprava u ovom trenutku. Samo neki komentari bi bili po društvenim mrežama, portalima: Evo na predcjenik nam je huligan u kopačkama, nije sposoban, di je on radio, jebote taj Milan u kojem je radio, kakva Uefa, bolje da je ostao komentirati u Italiji, ostavio je ženu zbog druge pa joj se vratio. Bilo bi još gore. Tako da ta euforija za Bobanom u ovom trenutku treba splasnuti. Nitko sretniji od mene ako jednog dana Boban bude predsjednik Dinama, ali neka to bude na izborima. Neka predstavi svoj program, neka okupi skupštinare. Ali po onom statutu koji bude aktualan u tome trenutku. Nikako drugačije.
  • fakin
    339

htio bi da bude netko tko je vodio klubove koji su renomea Dinama.
    htio bi da sd ili trener ne bude netko tko je vodio ili trenirao klubove poput celja, olimpije ili kineskih prvoligaša.
    htio bi da sd ili trener ne bude osoba koja do sad nije trenirala nikoga ili nije bila sd u nijednom klubu.

htio bi da trener ili sd bude osoba koja u svojoj karijeri ima uspjehe, trofeje, koja zna što je biti prvak države s klubom poput Dinama, naravno da su te trofeje osvojili kao sd ili treneri.

tražim li puno, papa štrumfe?
  • Droljo
    14.8k
    htio bi da bude netko tko je vodio klubove koji su renomea Dinama.fakin

Ajde molim te navedi neke takve klubove. Čisto da imam orjentir. Hvala
  • The Octopus
    253
    "Netko", znaci ne znas ni sam ali prosipas pamet. Ne znas cak ni navest jedno ime pa makar ga bilo nemoguce dovesti, ni to nisi u stanju jer se sam sa sobom nisi u stanju dogovoriti sta ti pase ali si u stanju popljuvat apsolutno sve na svakoj temi vise puta
  • fakin
    339

osoba koja je recimo bila prvak švicarske, škotske, češke, slovačke, norveške, danske, austrije.

eto, ne treba osoba koje je osvajala prvenstva portugala, nizozemske ili belgije, dovoljno je ovo.

zar je zaista teško da kanidat za trenera ili sda u Dinamu bude osoba koje je bila s klubom prvak slovačke, norveške ili austrije?

zar moramo imati kandidate koji nikad ništa nisu osvojili? ili ono što su osvojili je razina celja, kineske lige ili druge francuske?

ako tražim previše, ispričavam se svima.
  • GOAT
    2.4k
    Covjek te pita tko bi to onda trebao biti? Nađi neko ime koje tebe zadovoljava i predloži ovdje ljudima i pokreni raspravu.

Nije fora posrat se po svakoj predloženoj ideji bez da imas neku svoju. Svi bi mi da sljedeći trener i SD budu dobri bez brige
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.