• Izet Hajrović
    4.7k
    Sve se ocito promijenilo kad je Manenica preuzeo stvar u ruke. Tek od veljace mozemo predbacivati njemu za odredjene odluke. Prvi test je izbor SD.ElDorado

Je li se promijenilo na bolje? Test SD-a je već pao, 2 mjeseca mu treba da pronađe SD-a. Ishitreno je doveden Belcar za kojeg samo igrom slučaja nismo bacili 1.5 mil., dogovoren je Mudražija za neku odštetu, dogovoren je otkup Solde za 1 mil. (iako je to ok ako se preproda), još samo fali da se na temelju kolektivne euforije iskrca 2.5 mil. za Jagušića pa da pređemo 5 mil. odšteta za Mudražiju, Soldu, Belcara, Jagušića. Kvantiteta, a ne kvaliteta.
  • ElDorado
    2.8k
    Tvoje misljenje imas pravo na njega. Da kasni se. Vidićemo, ja uvijek gledam pozitivno
  • Toni90d
    1.4k

I dalje primjerice ne piše tko je za što zadužen. Možda nebi trebalo javno, ali članovi kluba bi trebali znati. I opet dolazimo do ali, preko godinu dana nemamo neku aplikaciju gdje bi mogli sve na jednom mjestu vidjeti, kupiti, učlaniti se, uputiti kritiku.
  • kajjaznam
    123
    Slažem se u potpunosti s tobom
  • Patak
    3.2k
    Meni se čini da je cijela organizacijska struktura kluba nepoznata, ne samo ljudi koji zauzimaju neku funkciju nego ni kako je klub organiziran. Znaju se Predsjednik kluba, članovi Izvršnog odbora, Uprave i Nadzornog odbora. I to je sve. Bila je sistematizacija kluba ali se ništa ne zna o njoj osim da je SD prešao sa IO na Upravu, ali to se moglo pročitati na forumu, ne na nekom službenom kanalu.

Dakle možeš biti npr. direktor komunikacija ili diirektor nečeg drugog ali ne smiješ to javno nikom reći. Ili možeš? Ni to ne znam. Npr. smije li neki direktor u klubu staviti tu informaciju na linkedin ili ne smije? Ne znam za neki sličan slučaj takve tajnosti a ni razlog.
  • BBB Mataa998
    2.3k

1.Test SD-a nije pao ako je vrijedilo cekati...
    2. Belcar je doveden na posudbu zato sto je Misic bio ozlijedjen i doveden je na posudbu tako da novci sigurno nisu baceni.
  • mlinchica
    2.7k
    Priča se o nekoj transparentnosti, ali ja je ne vidim ili možda imam drugačije mišljenje šta bi to trebalo značiti.Toni90d

Mislim da nije razlog da se ne želi ili da se trude nešto sakriti nego su to ljudi iz privatnih kompanija i možda uopće nisu prepoznali (bili svjesni) da je taj komunikacijski dio krucijalan za članove, sada kada su u toj ulozi u kojoj jesu.

Informacije moraju izlaziti van ali ne random nego planski i treba znati s njima upravljati.
    Kako prema članovima, tako i prema medijima i onda nema manipulacija i trkeljanja okolo tko je za što odgovoran.

I ti razni odbori - mogu li ljudi iz tih odbora pustiti kakve informacije van? Jel to uopće njima dozvoljeno odnosno jel se to od njih očekuje ili ne?

Ja imam milijun pitanja tak da za mene bi bila idealna neka customer service linija “how can I help you?” :lol:

Edit: služba za korisnike “kako vam mogu pomoći?” da me ne napadnete kaj ne koristim hrvatski jezik :grin:
  • Peškaman
    6.5k
    Direktor komunikacija je u biti predstojnik ureda predsjednika,tj došlo je do samo preimenovanja funkcije ili sam krivo povezao?
  • Toni90d
    1.4k

Vjerojatno oni u klubu znaju. Jer sve ovo što mi pišemo je tračanje. Ali se svodi na to da to obavlja ista osoba. Ako je istina, od "tajnika" predsjednika do jednog od direktora kluba u rekordnom roku. I onda se čude kako su ljudi nadrkani na neke stvari.
  • Izet Hajrović
    4.7k
    1.Test SD-a nije pao ako je vrijedilo cekati...BBB Mataa998

To ćemo tek vidjeti tko će biti taj, ali ovakvo odugovlačenje je svakako previše.

2. Belcar je doveden na posudbu zato sto je Misic bio ozlijedjen i doveden je na posudbu tako da novci sigurno nisu baceni.BBB Mataa998

Ako pročitaš još jednom, vidjet ćeš da sam napisao da igrom slučaja novci nisu bačeni jer je bilo komplikacija na liječničkom. Da je Belcar bio potpuno zdrav, bacili bi 1.5 mil.
  • BBB Mataa998
    2.3k
    To ćemo tek vidjeti tko će biti taj, ali ovakvo odugovlačenje je svakako previše.Izet Hajrović

Necemo nista viditi dok ne krene raditi svoj posao.

Da je Belcar bio potpuno zdrav, bacili bi 1.5 mil.Izet Hajrović

Ti izgledas imas nekakve informacije direktno sa pregovarackog stola
  • Izet Hajrović
    4.7k
    Ti izgledas imas nekakve informacije direktno sa pregovarackog stolaBBB Mataa998

Očito imaš kratko pamćenje. Sasvim slučajno se u zadnji čas najvažnija stavka cijelog posla promijenila iz transfera u posudbu s opcijom otkupa što nikako ne ide u korist Varaždinu. Dakle, da je bio zdrav, platili bi 1.5 mil., a ovako smo platili nešto sitno da bismo na ljeto možda dogovorili transfer od sve skupa 1.5 mil. što se vjerojatno neće dogoditi.
  • ElDorado
    2.8k
    Mislim da smo se obvezali na lovicu ak je sa zdravljem sve ok
  • Time
    1k
    U cijelom vodstvu kluba,upravi,svim odborima,ako ne racunamo Zajeca koji nema nikakvu ulogu ni autoritet,a i njegovo nogometno znanje je iz prošlog stoljeca... nema ni jedan covjek koji je u nogometu i zna nešto o nogometu...pa kako ce izabrati sportskog direktora,tko ?? Njihovo nogometno znanje je jednako mom...
  • jakov1
    512

Koje su nogometne reference Damira Miskovica? Florentina Pereza? Daniela Levyja?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.