• mlinchica
    2.7k
    tko je Juraj i na kojoj je on funkciji u klubu?
  • Crni86
    9.2k
    vjerojatno je mislio na Juraja Cosica
  • mlinchica
    2.7k
    Aha.. a kaj je on nekaj u klubu, na nekoj funkciji? Znam da se pričalo da volontira u Zakladi, čini mi se.
  • Toni90d
    1.4k
    Nisam htio cijelo ime objavljivati.

Čisto realno napisano, tako da svatko može skužiti tko je za šta zadužen.

Možda on nije direktno u klubu, ali ima informacije, kao i neki koji su djelovali na forumu, pa su prilikom loših rezultata pobjegli odavde kao miševi i zašutili.
  • ElDorado
    2.8k
    Pretpostavke su se pokazale točnima. Zato se nadam da će prestat proljevanje govana po Upravi. Mogu jedino zaključiti da se čekalo predugo. Mnogi smo znali da od Zekinog sportskog sektora ne bu ništ. Al jbga.
  • ElDorado
    2.8k
    ali ko je to demantirao? Jedino on u onom blesavom intervjuu
  • Nolifer
    10.3k
    Da najlkaše kad se slegnu emocije, zabit glavu u pijesak, pravit se da je sve dobro i da bu dobro. Takav imam zaključak, ne znam, jel bi se smijal il plakal...
  • masacusec
    5k
    kaj je on nekaj u klubu, na nekoj funkcijimlinchica

Ni na kakvoj funkciji on u klubu nije.
  • Crni86
    9.2k
    ma na forumu se konstantno pisalo da to nije istina.
  • ElDorado
    2.8k
    od kud ti takav zakljucak? Nista nije dobro ali uglavnom su to bili potezi Zajeca i Marića. Uprava nije imala nikakve ingerencije. I dobro bi bilo da prestane ono kak IO i 11 ljudi odlucuje o transferima. Oni odlucuju o financijama sto je i logicno.
    Ovaj novi ustroj potpuno je normalan i logican ali nije lako ispraviti sva sranja. Ocito je u startu napravljen truli kompromis sa Zajecom.
  • mlinchica
    2.7k
    Ma ok, nisam na prvu shvatila po imenu, a onda sam, s obzirom na cijeli tekst, pretpostavila da ima neku funkciju kad zna ovako detaljnu situaciju.

Ja sam isto razmišljala već da bi bilo dobro ovako nešto dobiti, možda od strane naših skupštinara.
    Da se odmah ogradim, ne mislim na zauzimanje strana i navijanje nego baš ovako činjenično iznijeti pregled situacije pa ćemo si sami izvući zaključke.

Pisala sam već da me zanima struktura tog sportskog sektora - tko je sve tamo i kako je to organizirano.
    Ili tko je direktor mktg npr. te tko je pod njim/njom u smislu PR, Shopovi, kaj sve… ili su shopovi samo pod članom uprave za mktg i prodaju.
    Strukture koje su meni dosta nejasne danas u klubu.

Očekivala sam puno od članskog dana u smislu najave novih strategija, projekata i sl., a na kraju se samo odgovaralo na random pitanja.
    I ok, takva je tada bila situacija ali moglo se naknadno informirati članove. Dobili smo sada nešto u zadnjem broju Revije pa ajde, nije da nije ništa objavljeno.
  • ElDorado
    2.8k
    meni je ovo sve uglavnom jasno. Jedino mi nije jasna uloga tog Skendera koji mi se cini pogresna osoba na pogresnom mjestu. Sve se ocito promijenilo kad je Manenica preuzeo stvar u ruke. Tek od veljace mozemo predbacivati njemu za odredjene odluke. Prvi test je izbor SD.
  • austrijanac
    6.2k
    Juraj je gospodin koji je unazad nekoliko godina učinio jako puno stvari za naše Diname...

I ovaj post je točan do najmanjeg zareza...

Jura bit cu razocaran ak ne lajkaš barem :rofl:
  • Toni90d
    1.4k
    Pisala sam već da me zanima struktura tog sportskog sektora - tko je sve tamo i kako je to organizirano.
    Ili tko je direktor mktg npr. te tko je pod njim/njom u smislu PR, Shopovi, kaj sve… ili su shopovi samo pod članom uprave za mktg i prodaju.
    Strukture koje su meni dosta nejasne danas u klubu.
    mlinchica

Ovo i mene zanima. Primjerice svugdje se piše o direktoru komunikacije, ali nigdje ništa službeno u vezi toga, a nije bio ni neki javni natječaj za takvu direktorsku funkciju.
    Priča se o nekoj transparentnosti, ali ja je ne vidim ili možda imam drugačije mišljenje šta bi to trebalo značiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.