• OBIGB
    841

U krivu si. Statut je stavljen u stranu radi drugih stvari. Prošla je godina, sad neka se krenu bavit i time.
  • hb1
    54
    Ja bih više volio da gospodin Zajec rekne, ispricavam se usrao sam gdje god sam bio nek uzme netko stručniji.
  • ElDorado
    2.7k
    Najveca greska DP je sto sa Zajecom nije od pocetka puno jasnije definirala odnose, prava, duznosti i djelokrug rada. Predugo je drzana stara Uprava. Puno neodlucnosti o kasnjenja u svim kljucnim odlukama.
  • Dudu9
    1.6k
    Najveće greške je napravio IO, nisu imali muda da postave pravog SD, nego su ulizivanjem Zajecu dali da Zajec i Marić vode sportsku politiku, napravili su kardinalnu grešku koja nas jako puno koštala,jesu tamo dinamovci i sposobni ljudi iz privatnih firmi ali napravili su ogromno sranje bezveze
  • Murtidzg
    137
    Kaj vrijeme više ide na žalost istopili su se krediti. Po meni je ovo sve sramota i to jedna od većih u povijest... kakav Bayern i 9-1.

Nema ekipe u hnl koja se nije narugala ove godine Dinamu i koja nije postavila neki rekord.

Da ja kao Dinamovac imam susramlje radi picaka koji imaju plaću kakvu neću za desete godina zaraditi, a imam VSS i zanimanje koje je jako dobro plaćeno.

Borili smo se za promjene, ali za ovo sigurno ne. Ono kad znaš da te netko vara, a ti zmris i kažeš dobro je ne vara bit će bolje
    Na žalost nece biti bolje jer da oce već bi nekaj napravili, a napravili ste kurac.

Ako mi netko kaže da sam mamicevac j... ga u usta i njega i tog četnika.

Možete me banirat, ali uprava odlazi.

Ide pitanje koga ćemo? Pa valjda ima ljudi koji vole Dinamo, a znaju neki kurac.
    Ako nema ugasi klub.

I za kraj rasprodajte sve, ostavite mlade i ovih par igraca kaj valjaju...
  • ZgDLions
    899
    Po meni je problem kaj u svemu kasne.
    Bit će novi shop na stadionu ili nebu.
    Sd ima vd ispred pa mu to skinu i nakon toga pedala.
    Ipak prije otjeraju Bjelicu, a nakon toga Marića.
    Šotiček i tata nebuju ucjenjivali klub i ta priča je gotova, ali budemo za Galešića dali hrpu para i odrekli se još ponekog igrača i udjela u njegovoj prodaji.
    Prije priprema dolazi napadač ili nakon.
    Zajec da intervju, pa drugi dan peglanje i drugi narativ.
    Probudio se inat u svalčionici i danas plaču nakon Istre.
    Kupujemo Belcara minutu do ponoći ili ipak posudba, ma ustvari nam ni ne treba ni nebu igral, ali dobro da je sa nama.
    Ono Zajec i Marić kreiraju sportsku politiku ili ipak nek Manenica sprasi Marića pa bu novi SD napravio neki plan, ali ipak bumo jos ponekog igrača stavili u klub zlu ne trebalo.
    Castore nam je super, ali zakaj naše dresove stavlja na rasprodaju i jeftiniji su od naših stari Adidasovih na novom webu koji još nismo upogonili.
    Pitam se kaj tu uopće može poći po zlu.
    Vidi se jasna strategija i nema brige.
    Važno da je Franjo Gregurić u odboru za stadion, a hoda Maximirskom sa maskom na glavi i svojih 85 godina je neophodan u odboru.
    Lako za Đemu i Šokotu, oni su spoj mladost i iskustva i sve je pod kontrolom.
    Nema ljutnje, ja sam i dalje uz Dinamo, ali ovo mi liči na teški kupus od komunikacije i vođenja nečeg poput tako velikog kluba.
  • dmil
    582
    kojih drugih stvari, jer je ocito u klubu alarmatno stanje
  • OBIGB
    841

Uprava ostani.
  • OBIGB
    841

Ulazak u klub gdje su ih dočekali, Peras, Tomačić, korneri, trejdovi, ugovori, sportski sektor koji su dali MMu itd itd., poluneprijateljska skupština…

Nije bilo rezona bavit se statutom.
  • Do kraja2023
    278
    Treba smjenit sve, predsjednika, upravu, IO i skupstinu. I iduce sezone ak ne budemo prvi u ligi i europi isto opet smjenit sve i tak svake godine jer je to pravi put!
  • M94
    1.6k

Da, to je ono sto najvise boli, "prva demokratska" sezona i popuse prvenstvo u nikad gorem HNLu, svaka cast, to treba zmat.
  • dmil
    582
    edit: dupliran komentar
  • dmil
    582
    znaci nisu si dobro podjelili role i odgovornosti, mogli su si nevezano uz sve te stvari koje su nabrojao i osnovati posebnu komisiju koja bi se bavila statutom, i svi bi ih podrzali u tome, apsoultno nemaju izlike za svoj nerad
  • Noel
    9.9k

Predsjednik i uprava je prva linija odgovornosti jer su lutali u svojim odlukama tokom cijele sezone. Jedan dan jedno drugi dan drugo. Neznaš kaj radiš. Trebali su smjenit Jakirovića odma na kraju prošle sezone ili ga ostavit cijelu ovu sezonu. Bez obzira kaj je većina i ja prvi ovdje pisali da nije trener za Dinamo i da ga treba smjenit. Mi smo samo navijači koji seru po forumu. Morali su imat svoj plan. Oni su zato tamo na tim mjestima di jesu i primaju plaću za to. Moraju ozbiljnije i zrelije odluke donosit od običnog trkeljanja po forumu što mi radimo. Osobno sam očekivao da će se smjenit Jakirović nakon prošle sezone i krenut sa trenerom u novu sezonu koji će bit projekt kluba dugoročno. Ne možeš u jednoj sezoni (još nije završila) promjenit 3 trenera i 2 sportska direktora. To je čisto lutanje.
  • Paggini
    42.7k

Mah, obrisao sam post jer sam i sam shvatio da sam u krivu.

U principu se slažem, nikakav plan nije bio osim "cruising" razine, odnosno "dobro je ovo, samo nadodamo sta nam fali i to je to". Kad je sve otišlo u kurac, vidjelo se tek tada da plana konkretnog nema - jel idemo s Jakirom? Koga ćemo poslije Jakira? Marić nije naša ingerencija, neka on šiba a valjda je naučio pa će biti bolji.

Ne znam, imaju najviše odgovornosti svakako, ali nekako mi muka bude kenjat po upravi kad Mišić, Sučić, Baturina i Ademi po 30. put ne isprate svog igrača, kad pogodimo 20. prečku i slično.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.