• Noel
    9.9k

To je i problem zbog kojeg Bjelica nije uspio u drugom mandatu. Njegov ego i dalje stojim kod toga. Ali svi oni misle da su veći od kluba. Pisao sam i za ovu upravu da ima uvjerenje da su veći od kluba.. Neznam ko im je svima stvorio takvu budalaštinu u glavi. Ne samo da tak misle nego se i ponašaju. A kaj se tiče Bjelice on je bio u pravu iako ga ne volim ko čovjeka. S razlogom je radio razdor jer je očito da u ovoj svlačionici hrpa idiota. Jebiga tad sam mislio da je u Bjelici problem.
  • Stara garda
    57
    @OBIGB Pa kaj nisu oni glavni za sportski dio uz Zeku i SD-a kojeg nema? Realno, svi koji su sada analizirali i doveli FC su debelo pogriješili, a netko od njih mora odgovarati za taj dio, barem bi bilo moralno.
  • Dudu9
    1.6k
    Glasali smo za novu vlast očekivali kada preuzmu daju u ruke nekom odličnom SD da posloži ekipu i sve ostalo, na kraju oni su postavili neiskusnog, ispostavilo se totalnog nesposobnog čovjeka koji nas unazadio 5 godina, sve to uz savjetnika Zajeca koji je prvi za odlazak iz kluba, šta je napravio Marić kao SD doveo polu igrače dao mil eura, sprzio 3 trenera na koja su plačena 5mil, u klub uguzio svoje prijatelje vidimo da i škola nogometa u kurcu, zapošljavanje Šokote itd, na kraju samo se zaposlilo uhljbe, sprzilo 70mil eura za 3 mjesto Hnl, jel ovo neko namjerno uništava dinamo?
  • Fan
    894
    Kako vam se da više srati,vratite se na početak prošle sezone,što ste pisali,bravo Uprava niste nikog prodali,zadržali sve bitne igrače,prošetat ćemo ligom,mi smo Dinamo,imamo dvije ekipe koje bi se borile za naslov itd.i onda kad nije tako kako ste pisali proradila naknadna pamet.sport

I ja sam bio među njima jer sam bio uvjeren da znaju što rade.
    Razuvjerili su me.
    Jel pogrešno da priznam da sam bio u krivu što sam ih hvalio i što sam mislio da su napravili najbolje odluke za Dinamo?
    Jedno je hvaliti ih prije kraja sezone, davati im potporu a drugo sagledati stvari nakon svega što se događa - SD, treneri, igrači, igra.
  • OBIGB
    840

Ja imam info, da je FC izbor SDa, da ga je on doveo. Ne vidim smisao da IO dovodi trenera.

Nakon nove sistematizacije, znam da je uprava sad ta. 2024 je skroz hektična, i dobro nas je ujebala u drugoj polovici.
  • Stara garda
    57
    ako je tako, onda je moja greška i isprika navedenima za prozivanje. Sad je sve na upravi pa neka oni odgovaraju za sve postupke koje rade, a netko će morati odgovarati jer ovo nema smisla...
  • OBIGB
    840

Činjenica je da nemamo uvid kako se sve odvijalo u zadnjih 6-9 mj. Definitivno bi na kraju sezone mogli nanovo komunicirat tko je zadužen za što, s kojom ulogom i ovlasti, nakon zadnje sistematizacije, pa bi bilo lakše usmjerit pohvalu, pokudu, bijes itd..
  • Stara garda
    57
    naravno, slažem se u potpunosti. A to je problem u komunikaciji prema van, za što su na početku rekli da će biti transparentnije. Isto tako, ne mora niti sve ići van, ali neke stvari bi bilo bolje da se iskomunicira kako bi bilo lakše uputiti neki komentar.
  • dmil
    582
    na kraju sezone nadam se da vise nece biti tu jer su dokazano nesposobni, a obzirom koliko su azurni u donosenju odluka, vjerojatno ce i s tim zakasniti
  • OBIGB
    840

Tko da ne će biti tu?

Novi izbori bez novog statuta nemaju smisla.

Uprava, možda maknut jednu osobu, dovest drugu, ali zazivanje totalne smjene nema smisla.
  • austrijanac
    6.1k
    Da nebi bilo da branim nonstop, očekujem ozbiljan istup nekoga i preuzimanje nekakve odgovornosti, pa makar to bila da kaže da Fabio ostaje do kraja sezone i okrecemo se drugim ciljevima.

Branim ih uvijek, no pokazivanje odgovornosti i plana je sad potrebno, možda više no ikad.
  • dmil
    582
    imali su godinu dana da donesu statut, ocito su nesposobni i na tom polju kao i na vecini ostalih
  • Noel
    9.9k

Konferencija. Manenica Zajec skupa. Prvo uvodno vama novinarima (zna se kojima) jebemo mater za destabilizaciju cijele sezone. Onda dalje ispričavamo se za cijelu ovu sezonu,znamo di smo pogriješili. Sljedeću sezonu obojica volontiramo. Idemo radit odma od danas i ispravit sve. Sportski direktor je taj i taj. Trener je taj i taj. Idemo u kompletni remont ekipe. Dajte nam priliku da ispravimo sve odma u sljedećoj sezoni. Dupla kruna,za konferencijsku ligu nas briga al ak baš moramo osvojit ćemo ju. Vama novinarima sa početka konferencije oduzimanje akreditacija za sljedeću sezonu. Pitanja? Nema. Doviđenja.
  • Olmic
    4.2k
    je kad bi Zeko znao spojit dvije recenice…on i njegov deck isprike direktor komunikacija
  • austrijanac
    6.1k

Minimalno to, uzmite odgovornost na sebe.

Branim sve i svašta, no ovo očekujem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.