• Borovljanin
    227
    Možda je ekipa prelagano ušla u sve ovo. Valjda su mislili: samo dignuti prodaju karata, merch i marketing. A za sportski dio - pa i budala može biti prvak s Dinamom. Izgleda da nije to sam tak.
  • FrodoJePurger
    286
    Ma marketing je najbitnijiii. Pa poglete koliko novih članova imamo!!!!

Edit: Bavimo se s toliko nebitnih stvari dok je raspad sistema na terenu. Kaj me boli k oće li biti sjeverna tribina stajanje, kada gubimo od Istre 3-0. Kaj me briga za rekordan broj članova kada igramo 1-1 s Varaždinom. Bitno da se stajalo uz sportskog direktora nakon Lokomotive, a sada smo 2-3 mjeseca bez njega, a zamjene nigdje. Uozbiljite se i počnite se baviti j****** NOGOMETOM.
  • Dragon1Warrior123
    4.1k
    Osim Manenice, mislim da jako puno ljudi u klubu treba ići ća. Ovo je sad već sramotno. (iako mi je i Manenica digo živac sa SD-om, ali ako bude dobro ime oprostit cu)
  • Crni86
    9.2k
    Veceras vec glave moraju padat. Veceras. Dosta je bilo.

Kako da ja sad vjerujem u dobar izbor sd-a kad su isti ti ljudi razjebali klub na sportskoj sceni u manje od godinu dana… Da li uopce vise ti ljudi trebaju birat sda?
  • NitkoBitan
    24.7k
    isti ti ljudi razjebali klub na sportskoj sceni u manje od godinu danaCrni86

Razjebali igraci sami sebe sa stavom lako cemo, a posljedicno razjebali i sve ostalo sto ide s tim.

Sta su ljudi iz kluba krivo napravili? Zadrzali sampionski kadar, nikog bitnog prodali...
  • Ali
    2.6k

Treba im vremena da se napravi analiza stanja i pripremi konferencija za novinare.
    Ubacis broj prodanih clanarina, godisnjih i kakvi su planovi oko stadiona sa kim se rszgovaralo o toj temi.
  • San Lorenzo
    19.2k
    Prije mjesec dana je Skender dao intervju u kojem je situaciju opisovao kao da priča s petogodišnjim djetetom, ozljede, nesreća, još je malo prisnažio i sa inatom koji se probudio u svlačionici...ako je nama inat bio glavno pogonsko gorivo za zadnjih 12-13 kola, moglo se pretpostaviti da smo, da prostite, u pički materinoj.
  • dinamozivivjecno
    2.5k
    Zeko molim te ako zelis najbolje Dinamu daj sam ostavku i ostani covjek, ljudski je grijesiti i priznao bi pogresku sto se svakome moze desiti.
  • FrodoJePurger
    286
    razjebali su sami sebe uz pomoć uprave i savršenog sportskog direktora uz kojeg su stajali i štitili. Budi realan
  • fakin
    171
    čekamo direktora za kriznu komunikaciju
  • Crni86
    9.2k
    slazem se da su igraci krivi, ali sve ide od vrha. Nisu se igraci sami zadrzali, nije se maric sam postavio, netko je donosio odluke. Netko je odobrio otkaze trenerima, netko je na ljeto proglasio prijelazni rok uspjesan. Nitko nije upozoravao daa nesto ne stima.

Sve odluke vezane za sportski sektoru su krive. Kako da sad ja vjerujem da ce eto donijet dobru odluku za sda kad su i na mnogo laksim zadacima padali?

edit. Upravo kako kolega Brusa kaze u postu ispod…
  • Brusa
    2.6k
    Riba smrdi od glave...
  • miro
    6.1k
    Samo da ne sjebu sa SD sad. Meni se ne gleda legija stranaca u Dinamu
  • Crni86
    9.2k
    Samo da se nadopunim. Ima jedan covjek koji je upozoravao, koji se rugao sdu i njegovom rosteru i igracima pa je brze bolje odletio iz kluba - N.B.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.