• Nolifer
    10.3k

Ne trebaju, sve je med i mlijeko. Mislim da se to neće dogoditi, jer su izabrani demokratskim putem. Tek su krenuli...
  • Mihaljević
    12.3k
    Idemo putevima Bugara, Rumunja, Srba i sličnih koji su nekada bili nešto, još par sezona dok je bivših Dinamovih igrača, bit će i reprezentacije...

Sve poteze koje su napravili su promašili, treba dobro zapamtiti ovu sezonu jer još dugo godina nećemo gledati amblem lige prvaka na ramenu, sve dok je najveća referenca ljudu u upravi da su veliki Dinamovci.

Sad kad objave nekog nenadjebivog stranog sportskog direktora, sa kojim će se hvaliti sve dok ne počne naredna sezona, pa će se već na drugom trećem kolu viditi da ovaj zna o Dinamu i Hrvatskoj, kao i moja Baba.

Oni su prvaci ne zato jer su dobri nego zato jer smo mi očajni.

Ako volite ovaj klub najviše ćete mu pomoći ako odete.
  • diebalo77
    268
    Samo je jedan čovjek mogao voditi ovaj klub
  • FelceAzzurro
    298

Jebo ti taj covjek mater smrade jedan
  • dmil
    582
    ostavke? uskoro? za 10 dana?
  • Crni86
    9.2k
    Kriza rezultata samo, sve je dobro. Bit cemo prvaci.
  • don
    12k
    i nažalost imamo ljude koji su se upisali u povijest, skupa sa igračima u ovoj, malo reć sramotnoj sezoni sa najvećim proračunom, najboljom financijskom situacijom, totalno suprotno od kluba koji je večeras osvojia naslov sa Bilićem, Kalinićem i Vitalijem. Da, dobro ste pročitali.

ovo čudo je veće od Lesterovog osvajanja naslova u Engleskoj.
    čestitke svima.
  • Kruno
    755
    Ocekujem kompletnu ostavku najgore uprave.
  • Praskaton
    4.1k
    Treba biti baš ultra mega giga sposoban poslovni čovjek kao što ste svi vi koji vodite klub da ga sjebete u ovako kratkom vremenu.

Svaka jebena čast nesposobnjakovići
  • Crni86
    9.2k
    Upozoravao sam na jednu stvar prije 6 mjeseci. Prva sezona pod novim sustavom upravljanja, prva se pamti, prema prvoj te sude. Nazalost ta ideja za koju smo se svi borili ce izblijedit i dat ce svim onim gubavcima da izadu iz svojih rupa te krenu srat po demokeraciji i zazivat spodobu.

Svaka cast ljudima iz kluba, uspjeli su zajebat ono sta je nemoguce zajebat.
  • Captain America
    19.7k
    - Pušemo u ista jedra, nema problema između Uprave i Zajeca, niti bilo kojeg drugog tijela unutar kluba. Predsjednik Zajec je naš prvi demokratski izabrani predsjednik u Dinamu. Osobno sam bio na njegovoj listi, podržao ga, sretni smo što je u klubu i što imamo priliku surađivati. Okrenuti smo našim primarnim ciljevima, a to je osvajanje dvostruke krune i proslava na Trgu bana Jelačića - poručio je Manenica.

Nadam se da ste bili okrenuti i sekundarnom cilju, a to je skupljanje love za zatvaranje proračuna iduće sezone.
  • Mlađi referent
    12.5k
    Kad se krenulo s masovnim uhljebljivanjem u klub ljudi bez znanja, nažalost je puno tog bilo jasnije u kojem smjeru će ovo krenuti

Dinamo je bio igračka koju su svi frendači morali isprobati pa im se našlo mjesto
  • Keyser Soze
    13.1k
    Tko će odgovarati?
  • Noel
    9.9k

Marko Bošnir. Ali molim samo koristite mikrofon.
  • austrijanac
    6.1k

Nemoj lika, tek dobio dijete, nema smisla.

Šalu na stranu, jedan od rijetkih dugoročnih i poštenih tamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.