• The Undertaker
    7.4k
    Inače, u Olivarijevom članku ne vidim ništa specijalno loše. Usporedba sa Sj. Korejom mu je neprimjerena ali je suštinski u pravu. Na Skupštini nije bilo nikakvih kritičnih tonova (barem ih ja nisam pročitao) a Predsjednik i Uprava nam se dopisuju preko medija. Što je sa izvještajem NO koji je, navodno, ublažen od prvotne varijante? Da li je to uopće istina?

Po meni, interna razmimoilaženja treba rješavati u klubu, unutar 4 zida. Ako tako ne ide, onda je skupština mjesto za to.
    Ono što je sigurno da razračunavanje preko medija nije ni način ni mjesto.
  • mali M
    7.2k
    Predsjednik i Uprava nam se dopisuju preko medijaThe Undertaker

na što misliš? nisam ovo ubrao.
  • Crni86
    9.1k
    Odlicnih prvih godinu dana je reko predsjednik. Ma fenomenalni su zeko moj, svaki drugi vikend mi se okrece zeludac od ovog nogometa kojeg prikazuje kadar kojeg ste ti i tvoj pomocnik maric slagali. Odlicnih prvih godinu dana gdje imamo momcad koja igra kako joj se sprdne, gdje zaostajemo pred zadnjih 9 kola 5 bodova iza ekipe koja je dno dna. Ma fenomenalnih godinu dana zeko moj.

Samokritika je odlika najvecih voda, a ne mazanje ociju. Bez samokritike nema dalje. Godina je bila prosjecna s puno prostora za napredak i kriminalan rad u sportskom sektoru gdje smo se unazadaili par godina. Pa onda sad mozda jos jednog trenera utopite i bacite pod vlak te kazete haaa imamo samo krizu rezultata
  • Batigol
    76
    Ako se vec trazi SD,nemojte samo Bobica dovesti.....please...
  • Pacho
    360

To izjaviti u trenutku dok si u jebenom HNL-u treci granici sa zdravim razumom.
  • mali M
    7.2k
    a dobro Crni, opet citiramo Zeku koji se zbilja nije snašao s izjavama od kad je zasjeo na ovu poziciju. Pa izjave uprave i IO su bile samokritične. Pa naravno da neće spljuvati rad cijelog kluba koji je i više nego zadovoljavajući, nego samo sportski sektor... Pa posuli su se iz kluba sa pepelom za rezultate, prestanite citirati više Zeku... Zbilja se trudim bit korektan prema Zeki i treba dat podršku cijelom klubu u ovim trenucima, ali zbilja najblaže i najljepše što sam uspio je da se "nije snašao s izjavama", a i nekim odlukama...
  • NKDZ86
    3.2k
    odgovornost se traži. neko je postavio marića. neko ga je držao tak dugo-. neko ga je podupirao. neko je potvrdio trenera. neko je doveo poluigrače. di je taj famozni cordoba, mbuku, oliveras, filipović- ko ih je doveo, potvrdio??... a kangu bi doveo u kk dinamo ,a ne nk dinamo...
    ne skrivajte se ljudi, preuzmite odgovornost, ovo je već ozbiljna sramota
  • OBIGB
    756

Tko se skriva? Tko su to ini? Ovi-oni?

Ne pada mi na pamet amnestirat nekoga, koga god, ali sagledavat stvari u kontekstu vremena i situacija koje su se razvijale.

Cjela sezona je zasrana, to vide i mala djeca. Remont momčadi je morao biti započet prije 3 sezone, a ne s ovom tj. idućom.

Da li je trebalo dati priliku MMu?

Je. U onakvoj situaciji kakvoj je bio klub,nekakv tranzicijski period, je. Bio je vd, a onda mu je na kraju ljeta? skunut taj vd. Isprike ako sam fulao kronologiju.

Dovedeni su igrači koji su dovedeni, više flop nego op op. Lutanje s trenerima. Zaśto? Zbog nejasne strukture odlučivanja tj. bolje rečeno operativne linije rada. To se tek ispeglalo nedavno.

Predsjednik uprave se borio s avetima koje je našao u finanacijama, kornerima, trejdovima. Kada je krenuo hvatat konce i više sudjelovat u sportskom segmentu što je prioritet, donio je odluku da MM kao glavni odgovorni ooerativac sportsku sliku i strategiju kluba ide la pa pa. Da li je to 3-4 mj prekasno? Očito je.

I to je taj netko. Ne može iz kluba izletit 2-3-4 ili koliko bi ti htio već ljudi, mislim na IO ili upravu.

Da li je to moglo prije i da li je bilo uvjeta za to? Ne znam, ali smatram da očito nije.

Nije iz IOa doveo navedene igrače. U zatečenoj situaciji su dali povjerenje postojećem kadru u klubu, tj. upravi kojoj su nadodali PUa, pa Puhalo itd.

Zajec. Opet kontekst vremena i ulaska u klub. U nedostatku formiranog sportskog sektora, nejasne strukture, popunjavala se rupa s vdsd-om i Zajecom koji je bio “savjetnik” a upitno je sto je to bilo (osobno ne vjerujem da je Zajec ijednog igraca potvrdio). Vise sam u stanju vjerovat da je Zajec bio informiran, brifiran od strane vdsd-a, kasnije sd-a ko dolazi inodlazi. Zajecove intervjue i medijske konstrukcije nema smisla komentirat. Suvišno je. Ne mislim samo na zadnji ispda.

Poanta malog elaborata. U ovoj situaciji ne treba micat strukture. Ni upravu ni IO.

1. Uprava neka dovede SDa, asap koji ce zarotirat sve u klubu

2. Remont momčadi, nadam se

3. Zajec neka se kreće u svojim okvirima (cipele, odjelo, grad, država, stadion, predstavljanje, humanitarke, predsjedanje IOom), ukratko, što dalje od dnevne operative

4. IO neka krene razmišljat o novom statutu

Ovo što bi ti htio sad micat odobravatelje, potvrðivaće, jednostavno u ovom trenutku nije moguće, nema smisla i smatram da je kontraproduktivno. Prvenstveno dok nema novog statuta.

Bojim se da ova sezona nema spasa, na papiru ima, i nadat cu se, ali nakon jucerasnje igre, jednostavno sam skeptik. Nova sezona s novim sd-om, in to je to.

IO takav kakav je, uprava takva kakva je za sada. S obzirom na širu sliku, i još dosta neraščišćenih stvari.

Ovo su moja razmišljanja, nemam dubinski uvid unklub, odnose, neke stvari i ne razumijem tako da sam oprezan s ovim skidanjem glava ljudima od kojih očekujem transformaciju kluba, bez rezultatskog propadanja. Jedna sezona nije problem ako ce se počet slagat stvari kako treba.

Moja najveća kritika je dinamika promjena. Da li je moglo brže, a moralo je, jbg, moralo je.
  • Crni86
    9.1k
    zbilja nije snašao s izjavama od kad je zasjeo na ovu poziciju.mali M

I to je problem koji se nije popravio u ovih godinu dana. Godinu dana mi slusamo ovakve nebuloze. A zamisli taj problem je jos i lako rjesit, uzmes ga zabrsni mu ingervjue bez pripreme i za svaki ga pripremis od a do ž. Mi to nismo bili u stanju godinu dana napravit,….

Kako da ne slusam predsjednika kluba? Njegova rijec u javnosti ima tezinu, onda ako vec ne zna sta prica neka suti, a ne da nakon svakog poraza budem jos ljuci jer citam i slusam ovakve pizdarije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.