Imam info od čovjeka kojem vjerujem da Branco je u tih "famoznih 7" — emilperska
I ja imam pouzdani info da nije. što ćemo sad? — Papastrumf
Dok sam srao po Maricu dok je bio SD sam bio neprijatelj, Mamicevac i da citiram neke "histerizirao sam", ovo ono, otkada ga se uprava odrekla sada je ok, jer pukni po Pedru. — vlatkomarkovic
Je rekao sam, ali nisam mislio doslovno ugasiti klub to se zove stilska figura. I da za nove izbore sam, ako OPET, promase sa sportskim direktorom — vlatkomarkovic
Što misliš da bi dobio novim izborima? — The Undertaker
Otkad su ovi jebeni mamićevi plaćenici marginalizirani i neutralizirani, uz još ovih par kaj pametuje, filozofira i pljuje po novom Dinamu, — masacusec
Bilo je jako nedavno vrijeme gdje se svako razlicito razmisljanje od onoga koje su imali ljudi u klubu etiketiralo, nazivalo ga se problematicnim i sl. Ne treba nam povratak tome. — Crni86
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.