• Papastrumf
    14.8k
    Imam info od čovjeka kojem vjerujem da Branco je u tih "famoznih 7"emilperska

I ja imam pouzdani info da nije. što ćemo sad?
  • dmil
    547
    "To je suprotno klupskom statutu..."

Od svog ovog naklapanja oko Zajeca i visine place i xy problema, meni ovo bode oci. Koliko znam Statut
    se nije mjenjao? Jel moguce da se krsi Statut? Dinamo ne postuje svoja interna pravila ustrojstva? Nije nikakav komentar, samo legitimno pitanje za one bolje upucene.
  • emilperska
    9k
    I ja imam pouzdani info da nije. što ćemo sad?Papastrumf

Onda su to zapravo dobre vijesti :)

Branco je vjerojatno i ok. Ali ne želim vezu s jogurtom u tom ključnom dijelu funkcioniranja kluba.

Napiši onda plebsu da ni Mikić nije opcija i zatvorimo temu. Mislim da je i hype nastao radi Mikića, a ne Branca. A možda i Mikića ne možeš demantirat. U svakom slučaju, hvala tebi na info.

A opet, možda je Branco i kontaktiran ranije. Saznat ćemo brzo sve. Ostalo je još 5 dana prema izjavama Uprave.
  • Papastrumf
    14.8k

Ja sam uvjeren da će novi SD biti stranac, tako da čisto sumnjam da je ovo s Mikićem ozbiljna informacija.
  • Sajla
    7.6k
    ma ne krši se Statut...
    https://gnkdinamo.hr/izbori/statut
    Možeš ga i sam pročitati, ništa od toga što su napisali tamo ne stoji.
  • vlatkomarkovic
    445

Je rekao sam, ali nisam mislio doslovno ugasiti klub to se zove stilska figura. I da za nove izbore sam, ako OPET, promase sa sportskim direktorom, jer je to izuzetno bitno. PR i članove sam napisao jer iz ranijih tvojih postova se zaključuje da iz tvoje perspektive Dinamo je neka vrsta PR zadruge kojoj je cilj širiti i razmjenjivati prijateljstvo, ideje i šta ja znam ne, naravno pod uvjetom da se ne preisiputuje demokratski izabrano vodstvo. Dok sam srao po Maricu dok je bio SD sam bio neprijatelj, Mamicevac i da citiram neke "histerizirao sam", ovo ono, otkada ga se uprava odrekla sada je ok, jer pukni po Pedru.
  • blubach
    851
    Dok sam srao po Maricu dok je bio SD sam bio neprijatelj, Mamicevac i da citiram neke "histerizirao sam", ovo ono, otkada ga se uprava odrekla sada je ok, jer pukni po Pedru.vlatkomarkovic

A dobro, ovo moraš razumjet, na forumu si Dinama, koliko god netko loš bio, većina "vojnika" kluba (od zaposlenika, uprave, navijača, igrača) će bit barem prividno na strani našeg čovjeka jer je - naš. Naravno da će se onda ljudi oslobodit i govorit svoje pravo mišljenje kad/ako taj čovjek dobije otkaz.
  • The Undertaker
    7.1k
    Je rekao sam, ali nisam mislio doslovno ugasiti klub to se zove stilska figura. I da za nove izbore sam, ako OPET, promase sa sportskim direktoromvlatkomarkovic

Što misliš da bi dobio novim izborima?
  • masacusec
    4.7k
    Što misliš da bi dobio novim izborima?The Undertaker

Identične rezultate.
    Otkad su ovi jebeni mamićevi plaćenici marginalizirani i neutralizirani, uz još ovih par kaj pametuje, filozofira i pljuje po novom Dinamu,
    Dinamov navijački puk dugo nije bio toliko homogen i ujedinjen.
  • ZrnTSCHeZ
    928
    Je li tko osporio autentičnost tog ugovora (ili barem nekih njegovih odredbi) objavljenog u medijima?
  • Crni86
    8.7k
    Otkad su ovi jebeni mamićevi plaćenici marginalizirani i neutralizirani, uz još ovih par kaj pametuje, filozofira i pljuje po novom Dinamu,masacusec

Bilo je jako nedavno vrijeme gdje se svako razlicito razmisljanje od onoga koje su imali ljudi u klubu etiketiralo, nazivalo ga se problematicnim i sl. Ne treba nam povratak tome.
  • Noel
    9.2k

Ovdje nije riječ o različitom razmišljanju nego veličanju osuđenog kriminalca i bjegunca i ono najgore od svega pljačkaša Dinama. Vrijeme je da se konačno stvari nazivaju pravim imenima.
  • Navijač Dinama
    9.3k
    Bilo je jako nedavno vrijeme gdje se svako razlicito razmisljanje od onoga koje su imali ljudi u klubu etiketiralo, nazivalo ga se problematicnim i sl. Ne treba nam povratak tome.Crni86

Sad "vlada skoro" obrnuto. Iako mi smo Hrvati ko narod navikli na to, kad god nemamo argumenata ili nismo dorasli raspravi normalnoj civilitiranoj, najlakše je nekog nazvat srbinom, četnikom, udbašom, mrziteljem nekoga ili nečega itd itd.

Bilo/biti će i ovdje, i to stanje uma postoji od kad je kluba.

Od Tuđmana koji je neistomišljenike nazivao udbom- dubokom državom, jugoslovenima(ironije li... veliki 2đman i jarančina Šušak nazivali nekog jugoslovenima) i slično..

pa kad se različito mišljenje i kritike upućene nekome ili nečemu u upravi kluba za vrijeme Mamica, nazivalo(nazivao) udbašima, jugounitaristima i sličnima.

Pa danas dio klike koji tu implicira ljudima ili koriste kao odbrambeni mehanizam na kritike i slično da su mekakvi Mamićevci, trovači , ispoljatori frustracija, kunaši,kobasičari itd itd.

Zapravo polako sa tim impliciranjem idemo ka putu da budemo ko južna zadruga na čelu sa antifa cirkusom zvani "Torcida", di svakog kontra nj<hove antihrvatske klike(NH) nazivaju jastozima, mrziteljima kluba, zagovarateljima glavatog Štimca, ćaće Sanadera i sl...

Bolest ljudskog uma, ništa ni više, ni manje.
  • Crni86
    8.7k
    ja vidim samo da se svatko tko razmislja drugacije, ima kritiku pise da je mamicevac, da ga treba utisat i sl. Isto je bilo kad se pisalo da marko maric nije okej izbor, da zajec ima prevelike nesluzbene ovlasti itd.

Nisam primjetio da je kolega reko da je pod lopovom bilo dobro i da ga zaziva nazad. Nemojte radit drugima ono sto su radili nama. Dinamo je svaciji ko voli ovaj klub, to sto ima razlicito misljenje ne cini ga manjim navijacem.
  • Noel
    9.2k

Kako mene niko nikad nije nazvao Mamićevcem a hrpu kritika sam uputio i klubu i Mariću i Zajecu? Neke ljude se tako proziva jer su očiti i ne mogu se sakrit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.