• Crni86
    8.5k
    mogla se konferencija napravit sutra ujutro. Ovako opet pustas medijima da pisu svoju stranu price, izostave neke dijelove i sve to prikazu na neki svoj nacin koji ce zaraditi najvise klikova, a vjeruj mi to ce biti sigurno neka negativna prica.

Pozitivno je sto prihvacaju odgovornost i svjesni su gresaka.
  • vjeko1701
    12.7k
    A kaj konkretno ti on može reći u 5 minuta? Kaj si ti očekivao nakon sjednice? Sat i pol intervju?

Mogla se, al to je drugi par cipela. Ovdje se konkretno raspravlja o tome kaj je on u ovih 5 minuta izjavio.
  • Kruno
    649
    Bas sam se nadao novom treneru. Al morat cemo jos gledati Talijana.
  • ElDorado
    2.4k
    bolje da nije nista vec su mogli sastaviti neko suvislo priopcenje za navijace. To bi imalo puno jaci efekt
    Vidicemo ujutro kad se pocnu javljati razni olivariji, nicote i ini
  • Krulek
    743
    Napokon možemo mirno spavati. Sve je u redu, kaže uprava, i bez problema, love ima. Prihvaćaju kritike i odgovornost i idemo dalje do zadnje navijačke b....e. Nije problem ni gubitak prvenstva jer su se igrači u svlačionici zainatili, a Mister je nabrijan za nove pobjede ukoliko bude bilo sreće kao prošle sezone. Super, pao mi kamen sa srca! Kao i do sada....optimistično.....do potpunog kraj(h)a sezone.
  • Orc123
    10.9k
    Ocekivano, ako i ima problema rjesavat ce ih unutar 4 zida! Sada raditi neka potresna priopcenja napravila bi kontraefekt. Ako je Zajec malo zastranio siguran sam da su ga vratili na tvornicke. Momcad mora imati mir, moramo svi u klubu i oko kluba zbiti redove i probat u zadnjih 12 kola uci u seriju pobjeda pa sto dragi Bog da! Mozda nam se i negdje malo vrati jer do sad nam se samo uzimalo......treba stat na kraj negativi i usmjeriti svu energiju u svaku sljedecu utakmicu.

Na kraju sezone svi ce sjest za stol i podvuc crtu i onda cemo vidjet s kim i kako dalje!

Ps. Nadam se da Uprava nece otezat sa SD koliko je Maric otezao sa napadacem.....
  • Ali
    2.5k

grabežljivo uzurpirali i ne puštali ga više od 15g...U tom periodu klub nije zabilježio apsolutno nikakav europski uspjeh, već je gomilao financijske malverzacije

Jeli moguće da te mrznja prema jednom covjeku toliko okupira da si spreman tako gaziti po klubu za kojeg navijaš.

Naš klub je u tih 15g imao skoro 50 pobjeda +/- 5 ili jednako pobjeda u europskim utakmica kao i u 42 godine prije !

Odigrali smo nekih 330 tekmi u europi a skoro 40% u tih petnaest godina.

Ja sam uvijek govorio da idem na utakmicu navijati za Dinamo jer volim taj klub od malih nogu bez obzida na tko je u upravi, mogu me neki potezi ljutiti ili smetati i mogu ih komentirati ali sigurno zbog tih ljudi necu doći ili odbiti doći na utakmicu. Navijao sam u doba kad su komunisticki celnici upravljali, pa nakon njih od sojica canjuga i svakakvih sljamova . Uprave dolaze i prolaze ali klub ostaje.

I zakaj bi mu brisao uspjehe bilo u domacem prvenstvu bilo u ueuropi. Da je.moglo biti bolje, je sigurno. Ali realno puno je tu bodova osvojeno koki su nam pomogli da u danasnjim danima sve vise sezona igramo jednp ili ako bog da niti jedno pretkolo.

Osim toga ako ne vjeruješ meni , stari uefa kaže:
    "Kako je Dinamo, najuspješniji klub u kvalifikacijama za Ligu prvaka u 21. stoljeću ! "
  • vlatkomarkovic
    384
    Jako sam zadovoljan današnjom pressicom i činjenicom da je sastanak trajao četiri sata – to jasno pokazuje da se radilo ozbiljno i konstruktivno. Očito je provedena detaljna analiza i evaluacija ključnih pitanja, što je od presudne važnosti za dugoročni uspjeh. Vjerujem da ćemo kroz idućih par tjedana vidjeti first visible results i da će se sav trud pretočiti u konkretne pomake.

Potpuno je razumljivo da se javno nije razgovaralo o pitanju predsjednika – zadnje što nam sada treba je da se interni izazovi nepotrebno iznose u javnost. Fokus mora ostati na progresu, stabilnosti i postizanju ciljeva. Dinamo iznad svih!

Što se tiče jučerašnjeg intervjua Zeke, nadam se da je pronađeno optimalno rješenje, bilo kroz konstruktivan dijalog i zajednički jezik, bilo kroz odluku da klub u novu sezonu uđe s novim leadershipom. Lessons learned – ovakve situacije se ne smiju ponavljati.

Jedina stavka koja mi ostavlja upitnik je pozicija Sportskog Direktora. Što se radi po tom pitanju i gdje smo trenutno u procesu? Nadam se da je behind the scenes već u tijeku ozbiljan rad na tom segmentu, jer je to ključan aspekt za dugoročnu stabilnost i viziju kluba. Nema Predaje!
  • Pacho
    269

Hvala ti na ovome upisu. Ovo sto si citirao je bolesno.
  • Hnlovac
    1.6k
    Radije bih gledao Dinamo čistog obraza u 2. ligi nego Dinamo zarobljen od strane narkomana u Ligi prvaka!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.