• ElDorado
    2.3k
    Ljudi stvar je vrlo jednostavna. Nikakav sukob u klubu ne postoji jer su IO, skupština i posebno Uprava jedinstveni. Postoji problem Zajeca. Zeko je legenda ali taj isti Zeko nikad baš nikad nije bio uspješan kad mu se u ruke dalo vođenje kluba bilo poslovno bilo sportsko. Dovoljno me služi sjećanje na sva ta problematična razdoblja od '89 pa nadalje.
    Dečki iz DP uzeli su Zeku kao simbol promjena i donekle se zajebli jer od početka nisu jasno definirali odnose i sistematizaciju koju su napravili sa zakašnjenjem. Mislim da su vrlo brzo shvatili da imaju posla sa Zekom koji je naučio ne surađivati nego svojevoljno donositi određene odluke, pa pomalo i spletkariti. Pored toga lik je već duboko zagazio u demenciju i njegove izjave i rečenice često su vrlo nespretne, ponekad i besmislene. Smrad Krušelj nanjušio je krv i opet na nekim točkama (a vrhunac je nuđenje tovara za trenera) pokušava unjeti dodatno sranje. Očito je sve puklo na Mariću.
    Znači da zaključim: u ovom trenutku procesi i procedure odlučivanja su u klubu jasno definirane, sukoba nikakvih nema osim batrganje Zeke da ostane tu još neki faktor. Ali on je pojedinac a s druge strane su sva upravljačka tijela kluba.
  • Jurki
    16.1k
    ne baljezgaj. Koji sektor je podbacio? Sportski.
    Tko treba odgovarati za realno rezultatsku katastrofu?
    Kreatori sportske politike.
    Tko su oni? Maric i Zajec.
  • Maxova dijagonala
    3.1k
    ne laprdaj.
    Ne radi nitko od Zajeca Mamića i ne spominji tog kleptomana ovdje.
    Mi smo svi šokirani ovim medijskim istupom i sad raspravljamo o tome što je potpuno normalno jer se tiče budućnosti kluba.
    Čemu bi trebao služit forum ako nećemo raspravljat o pojedinim stvarima? Pa nećemo svi ovdje imat upise tipa "Kanga mrcino","Cordoba sine vjetra","Mbuku klaso","Špikiću panjino" itd...
    Nije ovo Whatsapp grupa
  • ElDorado
    2.3k
    gore sam napisao. Zajec nažalost nikad ali baš nikad kad je dolazio u Dinamo nije bio uspješan ni u poslovnom ni u sportskom smislu. Jednostavno čovjek nije za nikakvu upravljačku strukturu. Ekipa je očito to skužila, trebalo im je malo duže, ali novom sistematizacijom su i to sredili. A ta patetika naš legenda ovo ono, truć truć, ok legenda je ali lik nije za upravljanje i fajrunt.
  • Orc123
    10.8k
    kolko si dugo smisljao ovu zadnju recenicu? Trebalo ti a?
  • Crle
    800
    Nego, koja bi lista ljudi bila kojoj bi odgovarao ovakav članak? Kome odgovara kaos u klubu, pogotovo da to izlazi van? Možemo ograničiti listu na par imena da ne bude preduga. :D

Pošto nisam čitao njegovu knjigu koji su njegovi glavni junaci borbe protiv Mamića? Koji su najvažniji izvori?
  • NKDZ86
    3k
    mislim da su svi u klubu svjesni svega kaj ne valja i kaj treba popraviti, ne trebaju mu golubovi da seru po njemu.
  • Jurki
    16.1k
    pa o tome i je rijec. I mi tu na Zoni volimo Dinamo, zivciramo se, trosimo svoje vrijeme i zivce na klub. Ljudi smo kojima je muka i zlo ako se izgubi, zelimo klubu sve najbolje.. ali to nikako ne znaci da nas treba po "zaslugama" instalirati u klub.

Ako je netko kompetentan, jos k tome voli klub... ja bum prvi rekel.. bravo, evo naseg sposobnog covjeka u klubu.
  • Izet Hajrović
    4.3k
    Zajec je maskota i ne vidim na koji način bi on mogao smijeniti nekoga, tko njega uopće shvaća ozbiljno? On je postavljen samo kao simbol promjena i novom sistematizacijon jednostavno nema nikakvu ulogu. Ja sam nešto mlađi pa njega nisam emocionalno doživio kao neki ovdje, mnogi igrači ne znaju o kome se točno radi, ali činjenica je da na upravljačkim pozicijama nije bio uspješan. Starijim fanaticima je on možda pojam, nešto veliko, ali ja nemam takav respekt prema njemu i ne mogu respektirati mišljenje čovjeka koji je u stanju izreći toliko smiješnih stvari. Kako će ga igrači respektirati ili uzimati njegovo mišljenje kao relevantno? Kako će igrači osjetiti mjere štednje sljedeće sezone? Postojeće ugovore im ne možemo smanjivati. Ove fore Bilić, Vaha, Štimac, Šimić su jednostavno smiješne i takvu osobu ne možeš shvaćati ozbiljno.
  • sport
    4.2k
    Sve je rečeno na javnoj tribini Sport Festa u Poreču,tada valjda nije mislio kako će se dogoditi kriza rezultata pa se je malo hvalio.
  • Maxova dijagonala
    3.1k
    ja za razliku od tebe smišljam rečenice pa zato vjerojatno i moji postovi izgledaju smislenije od tvojih.
    Ispričavam se moderatorima zbog ovog upisa jer znam da ovo nije odgovarajuća tema za obračune ali morao sam mu odgovorit na ove vrtićke fore.
  • DiddyGuela
    3k
    Zajec je najslabija karika ovog Dinama.
  • ElDorado
    2.3k
    Da probam razjasniti malo Krušelja. Lik nije bio krimosova podguzna muha, ali je od onih kompleksaša, malicioznih likova koji uvijek traži neku negativu. Njega npr u ovom trenutku ne zanima kaj je Zeko nesposoban, on će forsirati priču kako tako na legendu kluba i ta sranja. On je recimo srao kako se Oršića bar nije zvalo u klub jer je on eto legenda i te spike. Jednostavno lik je solo igrač sa nekim svojim fiksacijama, ali uvijek i uvijek će ići za negativom i rasturanjem. Nikad nije konstruktivan.
  • NKDZ86
    3k
    onda si ili unutra u klubu ili želiš da ponovno klubom vladaju razni mutikaše i sumnjivi tipovi kad tak dobro znaš sve članove uprave, IO i predsjednika, njihove ovlasti, poslove, navike i sl. da mozes to reći
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.