• emilperska
    8.9k

To su bile riječi Lesija ako se ne varam.

Ali tu se radilo o tome da je klubu prijetila upravljačka nestabilnost, potencijalno rasformiranje skupstine bez uspostavljanja nove. Banke su tu vidjele problem "neograničenosti poslovanja" i bilo ih je "strah" odobriti klasičan revolving udruzi kojoj je prijetilo gašenje ako se ne dogovore oko statuta i ako odluke gradske inspekcije na zalbu zorićevaca budu pozitivne.
    Stvari su se smirile nakon skupštine u rujnu 2023. i formiranja tadašnjeg IOa.

Drugi problem je bio u siječnju 2024. (isto likvidnost, ne profitabilnost) i da se ne jebu s bankama, prodan je Ljubičić jer je doveden Ogiwara..
  • Mathiasovi Chageri
    4k
    Nemrem više. Svaki javni nastup Zeke me ubije u pojam da mi treba par sati da dođem sebi. Mlinarić član uprave? Molim vas dosta više Dinamovaca u upravi i na pozicijama. Dosta. Ajmo što manje Dinamovaca. Štimac bolji trener od Bilića? Majko mila draga gdje ovaj lik živi?

Nemrem više, stvarno. Zeko svaka ti čast za sve, ali daj nemoj više, pij kavu u Gradskoj, šeći se po Ilici i to je to. Umorni smo Zeko.
  • Papastrumf
    14.7k
    Mlinarić član uprave? Molim vas dosta više Dinamovaca u upravi i na pozicijama. Dosta.Mathiasovi Chageri

Ovo je na razini Zekinog intervjua.
    Moze u shit of the day. :rofl:
  • CUCAK
    356
    Mlinka djeluje top u upravi, član uprave za webshop
  • Bruh
    1k
    Nisam neki u statutima i to glasao sam za DP i Zajeca ali po ovim izjavama kaj on radi u klubu? Nije kreator sportske politike, nije za marketing i nije za financije za kaj onda je odgovoran?
  • Jurki
    16k
    Vezano za štednju i stezanje remena.. zanima me jedna stvar.. dal mi igramo bas svake godine Ligu prvaka?
    Ako me pamcenje sluzi, a za sad me jos cisto dobro sluzi.. mi smo epizodisti u Ligi prvaka.
    2018/2019 - EL
    2019/2020 - Liga Prvaka
    2020/2021 - EL
    2021/2022 - EL
    2022/2023 - Liga Prvaka
    2023/2024 - Konf liga
    2024/2025 - Liga Prvaka

Znaci igramo svake dvije godine Ligu prvaka.
    Ako je mogel biti proracun 60 milja kad su se pare trpale u dzepove krimosa.. ne vidim razloga da bi sad bilo drukcije.
  • Noel
    9k
    Nevjerojatno kakav intervju Zajeca. Totalno ne povezano baljezganje. Sad već počinjem mislit da nas neko namjerno jebe.
  • Izet Hajrović
    4.3k
    upravo to, nadomjestit će se taj prihod Lige prvaka prodajama Sučića i Baturine, da se spustimo na 50 mil. mi smo stabilni i trebalo bi biti ok.
  • Enco
    110
    "vrlo su suradljivi Bergman i Tomurad"
    Nekaj tu ne štima, citajmo među redovima.

Mi stariji se sjećamo one , neću namjerno u izvorniku
    "Zrak trepti kao da nebo gori sprema se oluja"
  • serbus
    4.7k

Slažem se ali nije normalno da su d igrači tu ako se netko ozljedi mi moramo imati glavnu riječ u tim uzrastima.
  • Jurki
    16k
    Klub moze uzeti kredite da docola do te razlike.
    Uostalom treba rijesiti se place Rileta, Mmaeea, Bockaja, Mohe, Brkljace, Perica i ostalih koji samo sišu pare iz kluba.. samo s ovom cetvoricom smo dosli vec na 3-4 milje eura.
    Ako se krece u rezanje proracuna onda bumo otisli u kurac definitivno 101%.

Znaci do prije 2 mjeseca je bilo javno receno da su financije nikad bolje.. i da se ide u trosenje za prijelazni rok (potroseno nije nist) ako se mislilo pojacati momcad sa 3,5 milje eura kaj je placeno za Galesica onda smo stvarno otisli u kurac.. sad nemamo vise za germu.. meni se cini da se stvarno netko zajebava s nama.
  • Kujtim Shalla
    4.3k
    Zajeca ko da je Jajan intervjuirao, jbt čitam i biser do bisera . Pa Jel ovo stvarno on govorio?:lol:
  • Izet Hajrović
    4.3k
    poanta je da se može bez Lige prvaka uz transfere doći do budžeta od 50-60 mil. pa makar završili godinu s nešto minusa. Naravno, sve to uz pametno rukovođenje, ponajprije tu mislim na sportsku politiku. Preživjet ćemo mi sezonu bez Lige prvaka ako dođe do toga.
  • Jurki
    16k
    prezivjeli smo bjesomucnu pljacku kluba bez lige prvaka.. pa su mi ovakve najave tek cudne.
  • Dinamo-SB
    162
    Čitam ovaj interviju od Zajeca i naprosto ne vjerujem. U trenutku kad je momentum na tablici takav,kakav je- NUZNO trebaš reći "da,bilo je grešaka s transferom politikom i selektiranjem" i time konačno smirit navijače i fanove.Što ti radiš- ti lupaš kontru i dodatno si sad ovim izjavama razljutio i dao povoda hrpi ljudi da kritiziraju i da stvaraju negativu oko kluba. Kakav PR potez samouništenja. Ako ne zna sto rec,bolje da šuti. Jezivo loš potez.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.