Niko1986
Niko1986         
          emilperska
emilperska         

austrijanac
austrijanac         
         Ne sudjelujem. Kod nas je Uprava ta koja kreira politiku. Ja sam kao predsjednik na vrhu, ispod mene je Izvršni odbor, ali procesima upravlja Uprava. — Niko1986

dmil
dmil         

emilperska
emilperska         
         ali možda i važnije od toga jest da smo po putu anulirali ogroman naslijeđeni dug. — Niko1986

Tongo Doumbia
Tongo Doumbia         
          dmil
dmil         
         Iako su Jakirović i Bjelica vrlo dobri ili čak odlični treneri, momčad je kod njih stagnirala ili nazadovala, a osim toga postojao je problem u komunikaciji. Da sam zadužen za struku, mogao bih svašta reći, ali nisam sportski direktor i zato je bolje da se suzdržim. Cannavaro? On je također izvrstan trener i strašan radnik. Možda čak i prevelik radnik jer u kritičnom dijelu sezone inzistira na žestokom treningu. — Niko1986
A ni igrači iz drugog plana nisu dali maksimum, Kulenović je, recimo, prošle godine zabijao kao na traci, a ove sezone se ugasio i postao nervozan. — Niko1986
- Ne mogu se složiti. Ako mi nabrojiš te promašene investicije možda i promijenim mišljenje. — Niko1986
Mmaee je dobar igrač, najbolji među stoperima. Trebaš doći na trening i vidjet ćeš da je tehnički dominantan, da razumije igru. — Niko1986
Komunikacije izostaje, ali se stvari pomiču nabolje. Predsjednik Uprave Zvonimir Manenica je pametan dečko i veliki šljaker, ali je prva četiri mjeseca potrošio na unutarnje analize umjesto na vođenje kluba. Mogao je to učiniti i nekakav pravnik umjesto njega. — Niko1986
 Murtidzg
Murtidzg         

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.