Ne sudjelujem. Kod nas je Uprava ta koja kreira politiku. Ja sam kao predsjednik na vrhu, ispod mene je Izvršni odbor, ali procesima upravlja Uprava. — Niko1986
ali možda i važnije od toga jest da smo po putu anulirali ogroman naslijeđeni dug. — Niko1986
Iako su Jakirović i Bjelica vrlo dobri ili čak odlični treneri, momčad je kod njih stagnirala ili nazadovala, a osim toga postojao je problem u komunikaciji. Da sam zadužen za struku, mogao bih svašta reći, ali nisam sportski direktor i zato je bolje da se suzdržim. Cannavaro? On je također izvrstan trener i strašan radnik. Možda čak i prevelik radnik jer u kritičnom dijelu sezone inzistira na žestokom treningu. — Niko1986
A ni igrači iz drugog plana nisu dali maksimum, Kulenović je, recimo, prošle godine zabijao kao na traci, a ove sezone se ugasio i postao nervozan. — Niko1986
- Ne mogu se složiti. Ako mi nabrojiš te promašene investicije možda i promijenim mišljenje. — Niko1986
Mmaee je dobar igrač, najbolji među stoperima. Trebaš doći na trening i vidjet ćeš da je tehnički dominantan, da razumije igru. — Niko1986
Komunikacije izostaje, ali se stvari pomiču nabolje. Predsjednik Uprave Zvonimir Manenica je pametan dečko i veliki šljaker, ali je prva četiri mjeseca potrošio na unutarnje analize umjesto na vođenje kluba. Mogao je to učiniti i nekakav pravnik umjesto njega. — Niko1986
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.