• Hercegovacnkdz
    45
    SVAKA ČAST! Nadam se da vam je dobro i da su plaće dobre! Rezultat je manje bitan!

SLOBODA DINAMU!
  • Marktwain
    141
    Odjebi, Hercegovanacnkdz
  • Hercegovacnkdz
    45

Zašto? Jesmo se borili za demokratski dinamo ili ne?!?
  • Marktwain
    141
    Siguran sam da si se ti borio.
  • jedan u nizu
    12.2k
    Zašto? Jesmo se borili za demokratski dinamo ili ne?!?Hercegovacnkdz

Jel znas kako demokracija funkcionira?
    Izade na izbore za 3 godine pa reci sto mislis.
    Ili se sam kandidiraj ako mozes bolje.

Ali bez brige, ovi ljudi ce omoguciti da tvoj glas vrijedi i vise nego sad, i onda kada jednom glasas za nekoga tko ce upravljati dinamom, pusti ga do kraja mandata, nemoj kukati i plakati za godinu dana i govoriti 'sloboda dinamu'
  • Hercegovacnkdz
    45

Glasao i ove izbore!

Nije ovo u redu, borili smo se za sasvim nesto drugo, ne za ovo. Ovo nije dinamo, ovo nisu(vecina) igraci za dinamo i svi su dovedeni s ovom novom upravom, slobodnom!
  • GOAT
    2.2k
    Kakve veze demokratski Dinamo ima sa tvojim izdrkavanjem po forumu koji vjerovao ti meni ili ne, NIJE produžena ruka kluba?

Svima nam je pun kurac rezultata i ovakve igre tak da nemas potrebe dolazis potpaljivat vatru.

Ako ti fali komunikacije sa ljudima izadi iz kuce, ako ti fali koji lajk da bi si digao samopouzdanje onda reci pa cemo ti svi lupit jedan i miran si
  • FelceAzzurro
    212

Nisi ni ti navijac dinama pa ti igraci previse ne zamjeraju.

Ti nemas pojma za sto si se borio i s tim nadimkom sramotis dinamove navijace iz hercegovine koji su dali veliki obol u borbi. Idi plači ženi a ne nama tu po forumu.
  • Dadox
    90
    Jesmo i imali smo prilike izabrati po demokratskom sustavu.Za razliku od Zdravkove vladavine.To je što se tiče demokracije,a o ostalim stvarima pa i sposobnostima vladajućih uvijek možemo razglabati.
  • modri-kibic
    264
    Zbog sigurnosnih razloga, prilikom ulaska na stadion vršit će se detaljan pregled te je potrebno predočiti osobni dokument i ulaznicu. Podaci na oba dokumenta moraju biti istovjetni. Objava i odluka Dinama.

Ne znam tko je zadužen za sigurnost na stadionu iz kluba, ali ovo je žalosno. Kod ulaza na zapad nitko nije pregledavao ulaznicu i osobnu. Ako ste se odlučili na to, onda tako postupiti i nadzirite redarsku službu ili ih promjenite. A ne pisati objave da se ogradite ako se dogodi neko sranje. Znam za par ljudi koji su ušli a članovi su protivničke momčadi. Ovo sve pišem za zapad.

Drugo tko je odlučio da gostujući navijači budu na djelu juga koji je najbliži zapadu? Par baklji je završilo tik kraj djece na zapadu. Jednostavno trebali su biti kraj istoka. Hvala Boga ima dosta mjesta na jugu za tih 5% gostujućih navijača i povećava se sigurnost ostatka stadiona. A ne da djeca zbog debila imaju traume.
  • jedan u nizu
    12.2k
    Glasao i ove izbore!Hercegovacnkdz

jel vidis sad paradoks.

Kazes sloboda dinamu.
    A dinamo nikad slobodniji, jer gle cuda, cak si uspio i glasati za onoga tko ce upravljati klubom sljedece 4 godine.

Ako se vec zalis na upravu i rezultate, onda jako lose komuniciras svoje zaljenje, i na jako los nacin.
    Mozes kiritizirati i reci da rezultati nisu dobri, i da nekog treba mijenjati.
    Ali govoriti 'sloboda dinamu' jer nisi zadovoljan radom trenutne uprave je very low IQ od tebe
  • Paggini
    40.1k
    Osloboditi Dinamo od ljudi koji su ga oslobodili!

Zatočite nas opet!

Kupite neku upravu na ljeto, imamo para od LP!
  • Pacho
    269
    Sloboda i demokracija je uvedena, ali se izabrana ekipa epski osramotila. Cestitke na clanovima, marketingu, itd, ali su totalno usrali prvu tocku vlastitog izbornog programa
  • FelceAzzurro
    212

Jesi pojeo hot dog zajedno s tim članovima protivničke momčadi?
  • Papastrumf
    14.6k
    Drugo tko je odlučio da gostujući navijači budu na djelu juga koji je najbliži zapadu? Par baklji je završilo tik kraj djece na zapadu. Jednostavno trebali su biti kraj istoka.modri-kibic

I mene je to zanimalo pa sam dobio odgovor. Prva stvar su sanitarni cvorovi, koji su na ovoj zapadnoj strani, a druga i vaznija stvar je ta sto je izmedju istoka i juga spremiste za gorivo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.