Ja navijam za Dinamo, ne za Ligu prvaka, za nju me ako Dinamo ne igra u njoj zaboli ona stvar. — Mathiasovi Chageri
Znači, najveći problem je sportska politika koja je zapravo pod upravljanjem jednog čovjeka koji je dobio otkaz jer je klub prepoznao da se loše radilo. Pa mi nije jasno, zašto je "demokratsko upravljanje" loše, jer je sportski direktor bio loš? Na svim ostalim poljima (osim održavanje terena) je klub doslovno svemirski brod u odnosu na periode prije 10 , 5 i dvije godine. — Mathiasovi Chageri
po komentarima na ovoj temi, a i na zoni općenito, točno se može vidjeti tko nikad nije sudjelovao na "projektu" složenijem od organizacije roštilja za 10 ljudi na Jarunu, a nešto dugoročnije gdje su ciklusi od godinu, dvije ili više im je potpuno apstraktno. — Sajla
Trenutni pa čak i gubitak titule nije tendencija pada, to bi značilo da godinama padamo sve više i više na tablici, a to nije slučaj.. — mali M
Nakon što godinama klub nije "odgojio" nekog svog za SD a znamo zašto je to bilo tako dana je šansa domaćem dečku koji na žalost nije bio dorastao tom poslu i sad paljba po Upravi koja tek nakon sistematizacije dobila ovlasti i odmah je reagirala.Za teren(e) je odgovorna tvrtka koja godinama radi na održavanju a meni je simptomaticno da se problemi događaju unazad godine dana pa si postavljam neka pitanja u čemu je problem. — sport
Dobro sad ovo je u maniri najboljih spin majstora.Čuj nije tendencija pada.Prošle godine se na jedvite jade osvoji prvenstvo — Praskaton
Al ovo što za sad rade je jako loše. — Praskaton
Imamo Sašu PB koji je bio disciplinski sudac u HNS-u za najjače tiranije na stadionu. — Mali dioničar
Sportski sektor je kriminalno odradio svoj dio i on to plaća glavom. Pa prestanite generalizirati kad nisu oni odradili ništa jako loše, nego je "on" odradio jako loše... pa šta da kažem da su svi radnici u tvojoj firmi kriminalno loši ako se ispostavi da vam je direktor ljudskih potencijala odradio užasan posao? — mali M
Ovo nije firma za prodaju namještaja ili agencija za prodaju nekretnina.Dobro kaže Sajla, uopće nemate pojima o dugoročnom planiranju i najnormalnijim greškama i ispravkama istih koje se u tom periodu događaju.. — mali M
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.