• Papastrumf
    14.5k
    Atmosfera u svlačionici? Blago rečeno,nikakva!Noel

Gdje je ovo izjavio? Ne mogu naci nigdje.
  • Olmic
    4.1k
    izjava uzivo na max sportu
  • Praskaton
    3.8k
    Ja vjerujem da ovi ljudi vole klub i žele mu samo najbolje.Volim ga i ja al to nije dovoljno da bi ga vodio.
    Tako mi je smiješno kad ih ekipa hvali da su oni menadzeri sa tonom iskustva.

Vi ste cijeli sportski sektor dali u ruke jednom čovjeku.Koji nije imao prethodnog iskustva na toj poziciji.Al rekao bi čovjek ok sve se brzo izdogađalo nije se imalo vremena.Ne.On je bio v.d da bi se taj prefiks maknulo i ostavilo ga se.
    Vrijeme je prolazilo sramote su se događale.Odletio Jakir.Populistički ili bez drugog rješenja dovodimo Bjelicu.

Živi u hnlu,živi u europi.
    Dolaze pripreme mjenjamo Bjelicu(zasluženo) prekasno.Činimo to na šeprtljav način dajući do znanja kako nismo sigurni u svoje odluke.
    Još jedna šansa za otpuštanjem S.D prolazi.Nakon rješavanja igrača dovedenih pod bivšom upravom koja se sastojala od bivsih drotova,tajnica Z.M i koga još ne,sad se treba riješiti igrača dovedenih od ovog klauna.

E sad imam dvije teorije.
    Prva je vi niste ljudi iz svijeta sporta i pojma nemate kako bi mogli dovesti kvalitetne ljude koji imaju iskustva.Nemate kontake s njima,ne znate nikoga tko ima.

Druga je da pored toliko ultramegagiga sposobnih menadzera nitko ne zna detektirati problem.

Ovo je samo sportski sektor.
    Web shop niste u stanju napravit,ponuda je nikakva.
    Travnjak.Jel uopce potrebno govoriti ?
    Dopuštate da se Dinamo gazi u javnosti,klub koji je godinama bio simbol.

Ne igrajte se s Dinamom.Nije on započeo s vama nit vam ga je djed ostavio u nasljeđe.
  • miro
    5.9k
    Sve je dobro rekao, a mali je i pravi igrač. On riskira svoju karijeru, ali i Dinamovu dobru zaradu zbog lika koji nije u stanju odradit svoj posao, a ugradio se X puta u stadion, klub i ostalo...
  • Goran86
    191
    Pohvale Martinu Baturini na hrabrosti za izjavu. Ljudi stvari u klubu ne funkcioniraju dobro. Nešto smrdi i to dobro. Previše je amaterskih greški poput večerašnjeg stanja terena. Hoće li se konačno netko iz vrha kluba očitovati o sudačkoj pljački dinama? Hoće li se netko očitovati povodom najgore sezone nakon lige za bedaka u domaćim natjecanjima?
  • Zvonkec
    205
    Kaj je krivo reko? glavni teren blatna kaljuža, hitrec-kacijan neupotrebljiv štedi se na terenima ali zato daj mariću 20 hiljada mjesečno ko je tu lud?
  • austrijanac
    5.8k
    U pravu je i za teren i za atmosferu.

Spušili su dvije bitne tekme u 4 dana, ja doma sa ženom ne pričam, kaj bi oni trebali? Naravno da je atmosfera loša.
  • Stara garda
    26
    pa to bi trebali odraditi ljudi koji su zaduženi za krizne situacije u klubu, a vidi vraga, nema ih sada nigdje...
  • Noel
    8.9k
    Mali Baturina je karijerist. I to je normalno. Igra prvo za sebe pa za klub. Ljut je jer zna da i njemu pada cijena u ovakvom Dinamu. Tek onda poslje mu je možda stalo do Dinama. Ovo nije kapetanska izjava nego ljuta izjava igrača kojem karijera stagnira.
  • dbut
    101

Glupa izjava. On će se prodat kad tad i otići će u jaki klub, to kaj mu vrijednost pada ili ne njega se ne tiče previše već klub koji želi zaraditi novce na njemu...

Dečko se stvarno trudio danas, može mu se jedino prigovoriti za defanzivni dio...
  • Kermit
    258
    Prva je vi niste ljudi iz svijeta sporta i pojma nemate kako bi mogli dovesti kvalitetne ljude koji imaju iskustva.Nemate kontake s njima,ne znate nikoga tko ima.Praskaton

Nekako mi se čini da si s ovime pogodio u "sridu". To se priča i po Maksimirskim hodnicima. O financijama znaju sve, ali o sportskom dijelu jako malo....
  • flexXy
    2.7k
    Meni je najveci minus ove uprave sto se u godinu dana nije dirnulo u sportski sektor kluba. Prodavač sportske obuće i odjeće Bimbo i poznati "yes man" Dabac su i dalje u klubu. Razočarao sam se u Marića i kompletni klub jer se tu nije napravila opasna čistka. Ako nam je Dabac radio skauting onda me iznenađuje što nismo i veće igračke prevare od ovih doveli.
  • Kermit
    258

Gle, rekao je istinu, jebiga.

S druge strane, ono kaj se ja pitam. Jel bi smio on kao mladi igrač tak javno izaći van u vrijeme Robija, Goce Jurića i onih fakina u slvačionici. Ja brijem da bi dobio jednu za uho od kapetana i da mu ne bi palo na pamet izaći u javnost s takvim stavom, makar bio u pravu.

Hijerarhija svlačionice nam je u krizi, to je evidentno.
  • Laugreano
    3.5k
    Da li su ti snovi bili unisteni i 2017?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.