• Derby
    400
    Sto baba kilavo dijete...Stara garda

Hehe bolje dok jedna baba vedri i oblaci?
  • tom
    40
    Za teren je netko sigurno kriv i pretpostavljam da nije teško otkriti tko. Inače zanimljivo je da Sakoman egzistira na istoj funkciji već 25+ godina, bio je na funkciji i pod Mamicem i sad. Vidi ga se na gostovanjima da dočekuje igrače pred busom, valjda mu njegov sjajno odrađeni osnovni posao ostavlja vremena za to. Treba nam ozbiljan remont u klubu, na puno razina.
  • cibona
    4.6k
    Za današnji sramotni poraz krivac je isključivo klub i ljudi u klubu koji nisu u stanju brinuti se o jebenom travnjaku. Sramite se. Točno se sjećam kada je kolega @emilperska prvi konstatirao i uvidio taj problem još ljetos pa ga se izlizanim isforsiranim sintagmama pokušalo ismijati nazivajući ga paničarom i/ili teoretičarom zavjere.

Ne, gospodo, nećemo udahnuti, smiriti se, prespavati noć. Dosta sam prešućivao e pa sada bi bilo dosta. Bio sam prvi koji je branio dvojbene poteze uprave, gledao širu sliku, međutim živaca više nemam! Ako se ne možeš brinuti o travnjaku , pa kako ćeš onda pobogu voditi klub.

Dotakli smo dno, gore od ovoga ne ide. Čestitam.
  • Zagreb1992
    2k

A svi znaju da su se tad događale finacijske malverzacije preko obnove stadiona....Čak je i grupa nakon onih afera sa stolicama spomenula na press konferenciji
  • Danko
    1.5k
    Ja se ne sjećam da je u 40 godina kolko pratim dinamo teren ikad bio takav.
    Znao je biti loš, blatnjav ali voda nikad nije stajala na tom terenu. Ako je, nek me neko ispravi
  • miro
    5.8k
    Maksimir je uvijek imao najbolju drenažu u ligi (i staroj i novoj), usporedivu s najboljim svjetskim travnjacima
  • Jurki
    15.9k
    ja ne pricam o malverzacijama vec o govnetu za koje je klub dao 5 milja eura.
    Novo govno, a zgleda ko teren nakon uzoranih 12 brazdi na nekoj jebenoj njivi. I to smece je placeno 5 milja eura.

Teren nove generacije.. je nove picke materine koje nemre usranu kisu progutati.
    Da se Englezi tak brinu za terene nebi prvenstvo nikad odigrali.
  • Zagreb1992
    2k

Pa osoba koja je dala zeleno svjetlo za travnjak i koja to održava je upravo ta osoba koja je sudjelovala u financijskim malverzacijama prije 14 godina pri obnovi stadiona ...Ostaje pitanje kako je moguće da ta osoba i dalje ima svoje mjesto u klubu ? To je na upravi da riješi i to čim prije
  • Crni86
    8.3k
    Stadion je uvijek bio raspadnut, ali bar smo imali dobar travnjak i okej ekipu. Danas nazalos i teren i ekipa su u rangu stadiona, raspadnuti.

Mnoge stvari se u klubu rade dobro, ali ljudi moji dzabe vam i clanovi i marketing i prodaja, ak igramo na jezeru, kad igraju igraci koji ne zasluzuju nositi dres nk jaruna i kad na tribinama imas uvjete za plivanje uz vodopade. Vrijeme je za zasukat opasno rukave jer u svim segmentima onoga sto je kljucno za nogometni klub smo pali na jako jako jako niske grane.
  • antecacic
    30
    Ljudi polako, rade se analize krivca za teren. Evaluiramo, razmatramo, razgovaramo. Neće se to tek tako odraditi da se odradi. Imamo vremena i baš zato idemo to iskoristiti na naš mlin. Ovakve histerične izjave i proljevanje žuči nikome ne doprinose. Nema mjesta panici, dapače, odradit će se kvalitetan meeting i briefing da bi sve na kraju bilo “ticks all the boxes”.
  • emilperska
    8.6k

Maksimir je danas izgledao kao Kopački rit, a nitko nije kriv za to hahah..

Imali smo uvijek najgori stadion u Europi, ali je travnjak bio čudesan. Onda je netko dosao na ideju da to razjebe, namjerno ili slučajno, isti je učinak..
  • Noel
    8.9k
    Martin Baturina nakon utakmice:
    Sramota je da si jedan klub poput Dinama može dozvoliti da mu kiša uništi sve nogometno. Puno toga mogu reći, najbolje da šutim. Atmosfera u svlačionici? Blago rečeno,nikakva!
  • cibona
    4.6k
    Je li i Baturina mamićevac?
  • Kermit
    258
    Je li i Baturina mamićevac?cibona

Ako nije mamićevac, sigurno je tatićevac. :rofl:
  • Tongo Doumbia
    5.9k
    Večeras se službeno popeo na tenk kojim kormilare Blažićko i Lesički, zajedno raketama gađaju naš klub.

Odgovor je DA!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.