• Crle
    779
    Mogu si zamisliti Zeku da drijema ovako ispod stola. :rofl:
  • jedan u nizu
    12k
    Ja sam čuo da Zajec svaki dan drijema popodne po sat/dva u uredu nakon ručkaCrle

cek cek malo.
    Kaj neki ljudi to ne rade?

Sad mi nis nije jasno ....
  • Crle
    779
    Ne znam jer to klub nije transparentno iskomunicirao članovima. Pošto sam to čuo molio bi nekoga iz kluba da mi odgovori.
  • BluePhone67
    4.8k
    Ja sam čuo da Zajec svaki dan drijema popodne po sat/dva u uredu nakon ručka. Molio bi nekoga iz kluba da mi odgovori da li je to istina?Crle

Mene zanima koji madrac koristi jer u zadnje vrijeme slabo spavam.
  • Crle
    779
    Nadam se samo da nije Castore. Čujem da su loše kvalitete i ne upijaju slinu.
  • Pacho
    209

Vise djeluje kao da 2 sata dnevno ne drijema. Kao velike macke.
  • mali M
    6.9k
    Al šalu na stranu dečko se ljuti a nekoliko nas ga je direktno pitalo oko čega smatra da je Dinamo netransparentan jer sam zbilja htio shvatiti i da mu se pojasni ako može i nije znao objasniti oko čega... Zapravo mi bude žao kad neki navijači tako ustraju u nečemu a zapravo ne znaju u čemu ustraju. On bi da je klub transparentniji, ali nezna objasniti u čemu osim da želi da bude transparentniji..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.