• Keyser Soze
    12.7k
    Zato mislim da je bitno da se bar prvih nekoliko godina održe isti rezultati kao i prije ako ne i bolji. Odma prva puna godina i gubitak titule nikako nije dobro.Markelo

Ovo je jako bitno, prva puna sezona nove garniture je najgora nakon 2005, ruše se negativni rekordi, stvaraju se podjele. Da su sutra izbori uvjeren sam da bi DP opet pobjedio na izborima, ali samo zato jer ne bi bilo bolje alternative. Ljudi opasno sumnjaju u ove ljude, a nije prošla ni godina otkad su došli i to se trebalo izbjeći pod svaku cijenu, a ne raznim štakorima davati povoda za orgijanje nad klubom i po medijima i po nekim privatnim razgovorima koje svi vodimo. Dođe ti čovjek s namjerom da ti kaže kako ovo ne valja i da je sve prije bilo bolje i kako su ljudi koji vode klub nesposobni, a ti se doslovno nemaš za što uhvatiti jer je ova sezona puna krivih odluka i sramoćenja kluba.
  • Sajla
    7.3k
    pljuvači će uvijek pljuvati jer im je to narav. da je sve dobro, onda bi se citirala nedavna izjava našmrkanog bjegunca kako bi "svatko bio prvi s ovim Dinamom" samo bi im se malo tko priklonio. uz sve druge probleme koje nosi trenutno stanje, događa se to da se sad i neki neutralni ili neupućeni priklanjaju tom valu. ne kažem da nemaju pravo na kritiku, imaju itekako jer su igra i rezultat očajni, ali se uz kritiku gura sve i svašta što nema nikakve veze s vezom.
  • BBB Sibenik
    5.4k
    Mene samo zanima di ste bili ovi godina pa postavljali pitanja o plaćama zaposlenika, ili o možebitnom kriminalu u klubu. Svaki put iskočite odnekud kad je neki los rezultata na terenu. Al nije ovo vise doba ZM i diktatura pa svak ima pravo pisat i rec svoje mišljenje. Al nemojte optuživat nekog bez dokaza, ako imate nešto onda to prijavite. Ovako ste samo dosadni.
  • masacusec
    4.6k
    Mislim da je jedini i isključivi kiks nove vlasti u Dinamu postavljanje Marića za sportskog direktora...i tu realno sva odgovornost uprave Dinama prestaje i ping pong loptica se prebacuje na spomenutog sportskog direktora, trenera i igrača. I ta trioba odgovornosti je zakazala. Sportski direktor bira trenera i igrače. Treneri su imali diskutabilne i ponekad nerazumne odluke, no ne smatram ih kardinalnim krivcima, no igrački je kadar kriminalno loš; sinteza kurcobolje, nekvalitete i više sile zvane ozljede.
    Na prste jedne ruke nabrojao bih naše igrače koji bih zagrlio i potapšao po leđima, bez psovanja majki...a takve većina vas prepoznaje.

I ljudi, upamtite, nema misla diskutirati, a kamoli opravdavati se ovim kretenima koji dežurno pljuju po klupskoj upravi, a meritoran im je samo rezultat na terenu te je time uvjetovana njihova "ljubav prema Dinamu".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.