• austrijanac
    4.6k
    Sanjin je jako brzo postao osoba koju "ne podnosi" veći dio puka, te se to mišljenje proširilo jako brzo među svim pripadnicima Dinamovih navijača, jedne druge treće desete struje, nebitno.

Uvrede da je neko Mamićevac su se počele kažnjavati s banovima, što je i primjereno, te samo zato što neko "ne podnosi" Sanjina ne znači da neko žali za lopovčinom.
  • Vučko53
    252
    A zasto to ne bih smio kritizirati Sanjina? Svaka cast Sanjinu za borbu protiv Mamica, ali isti taj Sanjin uopce nije bio na listi Dinamovog Proljeca za koju sam glasao. Da bi ga se zaposlilo, napravljena je nova pozicija u klubu i postao je predstojnik ureda osobe kojoj je godinu ranije pisao biografiju.
    Ako je Sanjin predstojnik ureda - uopce ne razumijem kakve on jebene veze ima s transferima da bi igdje mogao pisati je li klub nekog kontaktirao ili nije? Zasto je Sanjin Spanovic ukljucen u takve poslove i zna ista vise o tome od bilo kojeg drugog zaposlenika kluba?
  • NKDZ86
    2.4k
    kad pogledaš da je čovjek išao pisati knjigu zeki, pa su išli okolo na predstavljanje knjige pa je zeko postao kandidat za predsjednika dinama, pa je postao predsjednik, pa je S. ušao u klub, lako se riješi jednadžba...
    samo se bojim da politika nije bila u tom planu...
  • superhik
    11.7k
    A zasto to ne bih smio kritizirati Sanjina?Vučko53

Pa tko ti brani da kritiziraš? Slobodno napiši kritiku o njegovom radu
  • dmil
    411
    Sigurno mi Zdravko ne salje nista, niti mi je bitno jel u pitanju Sanjin, Zajec ili Bruno Petković. Ideja novog čistog Dinama je da se on više ne asocira s kriminalcima niti ljudima koji su bili u poslovnoj suradnji s kriminalcima, i to je poanta mog komentara. Ako se takve stvari opet istoleriraju, nastavljamo s onim sto smo imali, samo vise nece jahati 'njihovi" nego ce biti "nasi", a nekako mi se to ne uklapa u viziju Dinama kojeg navijaci zele i na kojoj je ustrojen sadasnji klub.

Apsolutno sam za to da Uprava/IO, napravi izvid, pozove covjeka da objasni kakve je poslove imao s bivsim ministrom gospodarstva te da se procjeni koliko je covjek izlozen mogucem vanjskom utjecaju. To je normalan proces u svim ozbiljnim tvrtkama.

Najmanje sto zelim je da Vrdoljak ima covjeka na visokoj funkciji u klubu kojeg moze (i ne mora) ucjenjivati ili koristiti za protusluge.
  • don
    8.2k
    Pa tko ti brani da kritiziraš? Slobodno napiši kritiku o njegovom radusuperhik

pa sumnjan da itko zna šta on radi pa da može napisat argumentiranu kritiku na njegov rad. 90% ljudi piše o tome da misli da je uhljebljen u klub.

samo ne razumim odma odgovore da su ti ljudi fanovi lika iz Međugorja jer nisu.
  • vjeko1701
    10.3k
    Ako ćemo već zbrajat 2+2, neki od nas se sjećaju od koje tri osobe su počele priče o Sanjinu a to su Zoran Mamić, Blažićko i Lesički. S obzirom na to, naravno da se na kontinuiranu priču o tome gleda sa skepsom.
  • Paggini
    29k
    samo ne razumim odma odgovore da su ti ljudi fanovi lika iz Međugorja jer nisu.don

Ako kažu da nisu, onda nisu! :)

Biti mamićevac nije biti za mamića, to je lifestyle. :cool:

itko zna šta on radi pa da može napisat argumentiranu kritiku na njegov rad.don

Napisano je već pet, šest puta koji je opis njegovog rada. Deda je dvaput napisao, točno se sjećam, ali uz Dedu su i drugi članovi koji su upoznati dali iste podatke. Unatoč tome što je to napisano, još uvijek se govori da se ne zna što Sanjin radi i da se to "taji".

Jel itko ovdje može napisati argumentiranu kritiku na rad account managera u odjelu financija?

Ne može. :)

Jel to znači da ta osoba tom logikom je uhljebljena?

Ne znači. :)
  • don
    8.2k
    Ako kažu da nisu, onda nisu! :)Paggini

nižerazredna "kritika"

živila demokracija i sloboda govora!
  • Vučko53
    252

I u opisu posla mu je bilo sto vezano za transfere da bi bio upucen u situaciju s istima?
  • Paggini
    29k
    živila demokracija i sloboda govora!don

Joj daj poštedi nas, molim te.

Dopušta vam se opetovano srati po Sanjinu i stvarati teorije zavjere jer nemate jebeno minimum truda da čitate i istražite, pa iz vaše lijenosti i neznanja pljujete po čovjeku koji je dao puno za Dinamo i nastavlja davati.

Ne kažem da je Sanjin sveta krava koju ne treba kritizirati, ali ako je vasa kritika "ja ne znam sta on radi", onda kritizirate sebe, a ne sanjina.

u opisu posla mu je bilo sto vezano za transfere da bi bio upucen u situaciju s istima?Vučko53

Čovjek radi u klubu i dobio je informaciju je li se kontaktiralo nekog ili ne. Kao i Miro, kao i Haza. Informacija koju je podijelio nije naštetila klubu, ili možda je?

Jel Miro i Haza sudjeluju u transferima? Jer isto imaju infose?
  • Joza
    585
    Opet insinuiraš kao i tvoj kolega da ljudi koji nisu zadovoljni s njim i koji kritiziraju njegov radi i poziciju su automatski mamićevci. Svijet nije crno bijeli i znam koliko ti to čudno zvuči, ali postoje i oni koji su mrzitelji izbjeglice, a isto tako ne podržavaju spomenutog.
  • vjeko1701
    10.3k
    Apsolutno ne, samo iznosim činjenicu odkud su te priče krenule i zašto kod nekih postoji opravdana skepsa oko onih koji ih stalno ponavljaju.
  • superhik
    11.7k
    Imali ste članski dan na kojem ste mogli pitati koja je njegova funkcija i opis posla.
    Čovjek vam je bio do prije dva mjeseca aktivan na forumu pa ste mogli ga direktno pitati. Ako ništa drugo u inbox.
    Što ste od toga napravili?
    Apsolutno ništa.
  • vjeko1701
    10.3k
    koji kritiziraju njegov radJoza

Dodatak, što znaš o njegovom radu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.