• Šteco
    710
    Ovo što se tiče kazne da, ali odmah nakon prvog priznanja, mislim da Vuksana, je bio osvrt nekog odvjetnika koji je objasnio da je to zapravo pravni manevar koji ide mamićima u korist.boem

Misliš na ovo? https://www.nacional.hr/vuksanovo-priznanje-krivnje-manevar-je-kojim-se-jednostavno-rijesio-optuzbi-da-je-bio-mamicev-pijun/

Ako pročitaš cijeli članak i tvrdnje "neimenovanog izvora", on tvrdi da bi unatoč priznanju mogao svjedočiti u korist braće. Ali nakon toga kaže da to svjedočenje ne mora srušiti ništa jer postoje jaki dokazi. Ako uopće bude pozvan da bude svjedok. Totalni krš od članka.
  • Bruh
    981
    kamgrad je i sponzor kk dinama ak se ne varam a jel i futsala?
  • BBB Mataa998
    1.9k

Ako netko zeli kompletan razgovor.

• Bosskovitz
    12.5k

Ne vidim da je sponzor ijednog od tih klubova.
  • Bruh
    981
    e ja se kunem da sam vidio post taj negdje moguće da sam u krivu
  • Bruh
    981
    aha ne njih je ing grad fulao firmu slično ime jbg
  • Captain America
    17.9k
    Vedriš je upravo na Otvorenom reko da ima previše obaveza za bit predsjednik Dinama, al da Dinamo treba kompletno novu upravu, skupštinu i odbore kao i da su ozbiljni ljudi u igri za predsjednika.
  • miro
    4.7k
    I ovaj Pavić je postao pravi političar i demagog...
    "svi se u svijetu čude našim uspjesima"
    Kojim to uspjesima?! Ako maknemo nogometnu repku, za nas je jedna Slovenija sportski gigant
  • Jurki
    12.4k
    nadam se da tak i bude na kraju.
    Nama trebaju ozbiljni ljudi na celnim pozicijama u klubu.
    Ne znam nist o tom Kamenskom, al po tome kak Maksimovic kaže da je Kamenski lobirao za čim veći broj navijača u skupštini. Pa mi se čini da bi on bio dobro rješenje.
  • SAS1987
    15k
    nas je jedna Slovenija sportski gigantmiro

Da nema nogometa zvali bi vas Anteji skijaši :lol:
  • Mathiasovi Chageri
    3k
    Zanimljivo, Kamenski se baš zainteresirao za poziciju predsjednika kluba kad su se intenzivirale priče o stadionu i kad je napokon pao dogovor između grada, Crkve i Dinama. Jel možemo mi odabrati osobu za čelne pozicije u klubu koja nema građevinsku firmu, kojoj stric ne proizvodi hot dogove, tetak ima firmu za održavanje travnjaka, mali ima menadžersku agenciju ili žena vodi računovodstveni ured. Nekog ozbiljnog poslovnog čovjeka s vizijom. Kakva se tu imena vrte u opticaju, pa to je strašno, čim vidim gore u članku ime Zorana Gobca, povratim sam sebi u usta. Da ne govorim da si onda opet povratim u usta kad vidim da Franjo Gregurić daje ocjenu ima li netko ili nema budućnost u klubu. Jel dosta više Barišića, Gregurića, Šeksa i inih. Dokad ćemo mi kao društvo biti taoci tih elita ranih 90-tih i njihovih pokoljenja?

Da se razumijemo, morao bih malo prokopati o Kamenskom da mogu reći nešto više, ali ajmo jednom birati ljude za koje znamo da se ne mogu naći u sukobu interesa ili potencijanim mutnim poslovima.
  • dumitrumitu
    1.3k
    O Kamenskom ne znam puno ali jest stvorio jednu od većih ako ne i najveću građevinsku firmu u Hrvatskoj.
  • Mali Zeus
    14.1k
    – Htio bih prije svega da Dinamo bude prvak Hrvatske. Mislim da je za stabilnost hrvatskog nogometa to bolje jer Dinamo je još uvijek lokomotiva i moramo gledati otkuda ćemo crpiti reprezentativce nakon smjene generacija. Ako Dinamo bude prvak, onda, kao što smo pričali – dopustit ću si slobodu da kažem da se taj naslov može zvati i naslovom Vlatke Peras, što ću objasniti u knjizi. Što se tiče izbora koje ste spomenuli, mislim da bi bilo najbolje da Mateša ostane na čelu HOO-a, da Kamenski postane predsjednik Dinama, a da Plenković ostane na čelu Vlade. Od svih izbora, najneizvjesnije će vjerojatno biti u Dinamu jer tko zna, možda među tih 60 ljudi koji će biti dio nove Skupštine sjedi neki drugi sposoban čovjek za kojeg ne znamo, a koji može odlično voditi Dinamo. I to je ta zasluga navijača, što su uveli demokratsko biranje predsjednika – zaključio je Maksimović.

Jedva čekam knjigu. :vomit:
  • Patak
    3k
    Hah, dobro si to primijetio za vezu između građevinarca i činjenice da je novi Max nikad bliže realizaciji. Inače ove elite nisu od 90tih, to su sve elite iz debelog komunizma...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.