• Jaro
    8.8k
    Jel se moze blokirati reganje novih korisnika tjedan dana?
  • Crle
    761
    Sad daj dokaz za to i nabroji ovo ostalo i daj dokaz?

I čisto nam navedi koja je to prijašnja uspješna uprava?
  • seljak86
    2.7k
    Mislim da ne
  • Plavi Agent
    1
    Ajde prdeki nemojte pametovat nego pomirite se da je Simica postavila drzava i da je sve zajebo i da ce jos vise sjebat Dinamo
  • Bosskovitz
    14k
    Sramota Simicu odlazi ne znas vodit kafic a ne klub kao sto je DinamoPlavi Agent

Ovo je razina komentara za ispod članaka na Indexu i 24 sata, ne za Zonu. Ako misliš da Šimić vodi Dinamo - a ili misliš ili namjerno lažeš - onda ne znam kaj radiš ovdje jer ti nedostaju neka elementarna znanja da bi uopće mogao sudjelovati u raspravama kojima Zona služi.
  • Crle
    761
    Evo miševi dolaze iz rupa.
  • NB86
    15.4k

Koje kumce, lokosini asevi, pa daj mi reci zasto svi pisu da je iron vlatkica to ispregovarala i dogovorila, morat cete usuglasit pricice inace ovako prica ne drzi vodu
  • Jaro
    8.8k
    onda apel da se ignorira tu ekipu. Nema konstruktivne rasprave s njima. To je ekipa sa fejsa, indexa i slicnih mjesta gdje (ko) botovi lupaju isto...
  • og1986
    2.9k
    Lik ne zna ni kako izgleda uprava
  • Plavi Agent
    1
    Simic je kum s Kacavedom! Kacavenda ne prolazi ljecnicki pregled radi koljena par dana poslje izade radi koljena i onda potise za Dinamo. Pametnom dosta
  • NB86
    15.4k

Ali kacavendu i stojkovica je dogovorila i pregovarala vlatkica peras, nema simic nista s tim, nisi pratio lesickog, sportske, i sve koji su se raspisali kako je ona morala preuzet dovođenje pojacanja
  • Plavi Agent
    1
    jahahah informacije iz medija hahahahha.. e moj Bule di zivis ti isto kao sto je i korona postojala
  • NB86
    15.4k

Nista morat cu onda preci na komentare na forumima kao izvor informacija, npr dođe neki klaun i divlja po forumu jer je doveden igrac na posudbu do zime, strasna steta za klub, mozda cak cifra koju potrosimo na kacavendu dođe do 200 k eura
  • Benito
    1.1k
    ajde debilčino gubi se odavde
  • Jura
    235
    Novi forumaši napali Šimića, sada je trener ok iako Sparta zabila 4 komada kao da smo igrali u Madridu. Da si ih pitao prije 2 tjedna trener bi bio kriv.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.