• uunniiqq
    18
    Zna li netko koji nacin bi bio najbrzi i najjednostavniji da se u dogovoru sa Talijanima odbije ovo rjesenje? — Goran86

grandpa-knife.png
  • db-izbjeglica
    22.1k
    Ma ovo pada na prvoj žalbi, smiješno. Ma ne treba čak ni žalba, sami će odustati, jer im je ovo prevelik zalogaj. Ja se kladim na scenarij gdje će izaći sa pričom da odustaju zbog negativnih reakcija javnosti i da ne žele toliko mijenjati svoj projekt. Uzet će lovu za natječaj i boli ih briga.

Po društvenim mrežama mi konstantno iskaču projekti koji su otpali, ljudi čak imaju odabrane sjedalice, ej sjedalice, ovi nemaju ništa... doslovno ništa. Sve se treba doraditi, od dimenzija stadiona, kapaciteta, statike, boje, otvora, prolaza, zaštite od vremenskih uvjeta itd..

Da imaju nešto, već bi objavili, bili na naslovnicama portala.

Suludo je da nešto takvo pobjedi na takvom natječaju, doslovno sprdačina.
  • vlatkomarkovic
    4.3k

Možda da ih nazove trener Lokomotive, nogometaš jel….
  • Guinness
    3.5k
    Ma ne treba čak ni žalba, sami će odustati, jer im je ovo prevelik zalogaj — db-izbjeglica

U potencijalnom slučaju da odustanu ili ne znam se utvrde neke nepravilnosti, karikiram, nedovoljan prijedlog na natječaju (kako si kasnije raspisao da neki imaju puno više detalja), dobiju li oni u tom slučaju neku nagradu za prvo mjesto i generalno nešto ili se sve poništava?
  • badjibadara
    10.8k
    Suludo je da nešto takvo pobjedi na takvom natječaju, doslovno sprdačina. — db-izbjeglica

Kakva je tek ekipa koja je to odabrala, hvalila i koji su imali motiv?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet