• mali M
    10.7k
    politiku zaboli kurac za nas par desetaka tisuca to je prvo. — crophantom

Možemosima tj. Tomici je to razlika dal' dobivaju Zagreb il' ne...

kaže da odluka nije bila sportska — Netkos

Bogu hvala da radimo SPORTSKI stadion!!!! Ja zbilja neznam kakve će on argumente imati na javnim tribinama... I dalje mi je Boban moj izbor, ali šta izjavljuje o ovoj temi je za zbljivat se... Daj više šuti i ne kenjaj, samo se zakopava sve više i više
  • Krulek
    1.4k
    Zar nije predsjednik Dinama u žiriju natječaja, zar nema on na toj funkciji odlučujuću ulogu bez obzira što nije financijer jer predstavlja klub, navijače ili je kriv ministar sporta , gradonačelnik...Nemojmo si lagati, da se Bobanu iz nekih razloga ne " sviđa" ovaj projekt ne bi on došao na prvo mjesto.
  • vjeko1701
    29.8k
    Baš o tako nečem pričam, samo da je tako spojen sjever sa istokom i zapadom, već se napravio velik korak naprijed.
  • Morgan
    93
    Normalno je da cijela javnost misli da je projekt loš haha
  • Netkos
    285
    Ali meni nije jasno što je tu moderno? Čisti brutulizam, nije to moderno bez obzira što se negdje malo vraća u modu.
  • Mi smo uz tebe
    218
    Kakav je ovaj lik jazavac
  • ElDorado
    15.1k
    Tovar nas jebe
  • crophantom
    8k
    Jebo mene pas e, ovo tele od predsjednika žirija sere tu o povijesnim građevinama, civilizacijama ...

Konju ovo je trrbao biti NOGOMETNI stadion , a ne piramide u Gizi
  • Omake
    21.6k
    Valjda samo i mi zaslužili nešto novo, moderno, lijepo i blještavo. Jesmo kurac...
    Strancima je brutalizam super, unikatan, jedinstven. Kao neki quirk tamo nekih istočnih ljudi, nešto retro, nešto wow. Nama ga je pun kurac. Na svakom koraku je, nagledali smo ga se i nagledat ćemo ga se dok smo živi. Sanjali smo i nadali se nečemu novom i drugačijem, ali smo dobili isto. Ne znam da li je do toga dovela opčinjenost nostalgijom žirija ili su nas svi ti pusti strani arhitekti doživjeli samo kroz taj umjetnički izričaj, pa je većina od 88 projekata naginjalo tu. Kada se pogleda žiri, nije teško zaključiti zašto bi bili nostalgični prema tom pravcu. Neko iz sentimentalnih, neko iz ideoloških razloga. Razlozi su doduše nebitni. Mi smo se nadali i željeli smo moderan stadion kakve vidimo po najboljim klubovima u Europi, jer takav Dinamo i želimo. Snivamo Dinamo koji je sastavni dio blještavila Lige Prvaka, klub koji je među 20tak najboljih u Europi. Nov stadion je trebao biti temelj pretvorbe iz kluba koji dosta ljudi još uvijek definira kao istočni, balkanski, ex-yu velikan u istinsku europsku elitu.

Nostalgija je dopustila strancima da nas definiraju kao ono protiv čega se godinama borimo, a i kao nacija stoljećima. Dok svi naginju istoku, mi smo jedini bili okrenuti zapadu. Remiks Maksimira nas definira istočno od svih čežnji. Dvjesto milijuna eura da bi bili ponovno, na prvi pogled istočno od nogometnog raja.
  • Blueshadow86
    5.8k
    Bolje, ali opet nakaradno. Čemu ta rupetina? Ne ide ovo pitanje tebe, znam šta želiš poručiti.
  • GOAT
    9.4k
    Toliko se brinu oko atmosfere na stadionu i onda izaberu onaj sa 4 rupe :lol:

Zar nije bolje kad zvuk nema kamo pobjeći?
  • db-izbjeglica
    21.7k
    Kako 24sata doznaju od upućenih sugovornika, investitori novog Maksimira, odnosno Vlada Republike Hrvatske i Grad Zagreb mogu ne odabrati predstavljeno rješenje za novi stadion. Kako doznaju 24sata, prvonagrađeno rješenje odabrao je ocjenjivački sud u kojem većinu čine arhitekti. Ako bi odluka bila da se ide na novi postupak, on bi ovaj put bio bitno kraći od međunarodno arhitektonsko-urbanističkog natječaja. Drugim riječima, moguć je i novi postupak u kojem bi se brže izabralo neko drugo rješenje. Kako neslužbeno doznajemo, o toj se opciji još ne razmišlja, ali ona je isto tako na stolu — NitkoBitan

normalno da može
    mislim ni da stadion tito nije bio prvonagrađeni rad

na kraju krajeva, arena zagreb nije ni slična onomu što je izabrano na natječaju.

mislim, doslovno mogu napraviti drugonagrađeni stadion i sve 5
  • Hrvatski Gradjanski
    388

Uvijek mi je podsvijest govorila da ne vjerujem ljudima koji nose tenisice na odijelo.
  • Keyser Soze
    21.1k
    Osjećam se retardirano dok ovo slušam
  • DinamoZagreBBB
    22
    Samo nastaviti sa pritiskom momci !!! Treba svaki dan ko danas. Svima dokazat da 95% NECE ovaj STADION! Peticije,ankete,….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet