• Mali Zeus
    22.2k
    Ja sam nekak optimistican da ovo mozemo sprijecit velikim prosvjedimaAntee

:lol:

daj budi realan.
  • Gemišt86
    673
    Sad kad tovari vide kaj smo mi dobili od stadiona oni ce odustat od zahtjeva da i oni dobiju stadion
  • Omake
    21.5k
    Možda je prvi april po majanskom kalendaru
  • Mulec86
    559
    Jedino u cemu se slazem s danasnjim izlaganjem doticnih je da ce ljudi odma prepoznati Zagreb po ovom stadionu,ali nije ni to neka novost vec dugo ga prepoznaju isto kao sto ja npr. prepoznajem Empoli. Grozno.
  • Danko
    3.5k
    A dobro, bar bu brzo gotovo i nebu preskupo.
  • crophantom
    8k
    Ja jos jednom pitam gdje su tu oni coworking spejsovi za članove Dinama na sjevernoj tribini?
    Znaci sve suprotno od onog o cemu su pričali
  • Blue Label
    369
    Kad i gdje bude prosvjed????
  • Mali Zeus
    22.2k
    Ja jos jednom pitam gdje su tu oni coworking spejsovi za članove Dinama na sjevernoj tribini?crophantom

pa nismo baš puno vidjeli izvana stadion, nema nekakvih slika iz blizine toga tj. rendera.
  • Brusa
    4.3k
    Tko je mislio da će možemo napraviti nešto dobro i lijepo za Zagreb i Zagrepčane taj se jučer rodio....
  • mali M
    10.7k
    jel se zna kad ćemo doć linkovi na prave slike, a ne da gledamo ove gluposti od pdf-a

Tko je mislio da će možemo napraviti nešto dobro i lijepo za Zagreb i Zagrepčane taj se jučer rodio....Brusa

Bursa ne samo to, nego još ovaj jazavac Tomašević kaže "ovo je Zagreb"!?!?!?!?! Ovako ti vidiš Zagreb kmetu socijalističko komunistički!!! Zapravo hladno siva odlično paše u kontrast za mahanje crvenim zastavicama...
  • Noel
    25.3k
    Ne pamtim jedinstvo navijača Dinama kao u ovoj situaciji oko gađenja prema izgledu novog stadiona. Ovo je stvarno raritet.
  • rioda
    18.6k
    pa nismo baš puno vidjeli izvana stadion, nema nekakvih slika iz blizine toga tj. rendera.Mali Zeus

To mi je isto promašaj, predstavljanje projekta, a na kraju imaš nekakve tri sličice stadiona i cijelog prostora. Ne vidi se uopće kako bi to u cijelosti trebalo izgledati. Ovako na prvu mi uopće ne izgleda da zadovoljava te neke uvjete koji su se spominjali ranije.
  • crophantom
    8k
    pa imas nacrte, na sjeveru prakticki nema iskoristivih zatvorenih prostora
  • Milki1
    79
    Nisam stigao pratit konferenciju radi posla pa kaj je ovo ahhahahahahah ovo je ne uzasno nego gorzota. U 21 stoljecu da mi nemozemo napravit lijep stadion od nekakvih 25 tisuca gledatelja nego jos jedna rugoba sramotno jako jako sramotno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet