• jp23
    4.8k
    Daj neka netko izađe i kaže jesmo vas zeznuli i prikaže pravog pobjednika :cry:
  • Hnlovac
    8k
    Uzivo u Wroclawu, ovako treba izgledati pravi stadion
    20260924-133600.jpg
  • IvanS
    588
    Možda će bolje izgledati kada bude prikazan pravi nacrt a ne ovi screenshotovi s loše ppt prezentacije.

Ima smisla ovaj odabrani, ali kažem (ja) vjerojatno to znatno bolje izgleda kada se prikaže u nekom kvalitetnom nacrtu.
  • mali M
    10.7k
    A mi smo se sprdali sa Barić Jr. dizajnom... pa frajer je vizionar spram ovoga..
    Samo su trebali napraviti spojene tribine i krov, kopi pejst 10 već postojećih stadiona u Europi.. Ja se isto nadam da ćemo nekako srušiti ovaj izbor..
    Izgleda da će Dinamo uvijek ostati naš samo u srcu i grlima.. ostalo smo osuđeni na političke igre, tuđe interese i podilaženja...
  • Neron53
    2.8k
    I ako je ova rugoba "procurila" , krivim i one koji su znali za ovo smece a nisu objavili i tako srusili natjecaj.
  • Thor
    4.1k
    Bas sam razocaran ali bas. Nek je novi i nek se radi novi to je najvaznije ali ovo mi se ne svidja ni najmanje!
  • Orc123
    17.4k
    Nedaj Boze vjetra kisnut cemo opet..cisto da ostane nostalgija za proslim vrmenima.
    Jbt od onih plavih vulkana i slicno do ovoga.
  • sebastijan
    9
    nadam se da ce se drugoplasirani zaliti i pobijediti

kakva rugoba od stadiona
  • prefontaine
    11.2k
    Arhitekt ovog čuda je vjerojatno mislim da stadion mora biti što sličniji starom Maksimiru. Ne znam što drugo može biti motiv za ovu nakaradu.
  • fakin
    6.4k
    Od 200 komentara doslovno 200 je negativnih i 0 pozitivnih.

Po kojim onda kriterijima i željama je izabran ovaj stadion izmedu stotine drugih radova kad doslovno NIKOME se ne sviđa?

Nadam se da je moguce neke akcije, peticije, proglase napraviti jer ovo je stvarno katastrofa.

Gori stadion nisu mogli osmisliti. Potpuno zastario, nesimetrican, razdvojene tribine (puno ljudi je reklo da je uvjet u natječaju bio spojene tribine i sto sad? Pobijedio projekt koji nije postivao aspekte natjecaja?), razdvojeni krovovi, prolazi između tribina, rupe između tribina, estetski izgleda kao stadion iz sedamdesetih iz sovjetskog saveza. Bas užas
  • cibona
    8.4k
    Ne zna se tko je ponosniji na ovo ruglo, boban ili tomašević...

Ogromno razočaranje.
  • Chempers
    1.5k
    Hoće li bit rodno neutralnih wca?
  • Bjelko77
    148
    Jel možemo mi podignut šatore na sadašnjem Maksimiru prije nego kaj ga krenu rušit i ne micat se dok se odluči za jebeno normalni dizajn?
  • rioda
    18.6k
    Šteta kaj nisu dodali još i atletsku stazu :lol:
  • Boycie
    4.4k
    Kod nas ni predstavljanje novog stadiona nemre proc bez negativne sizofrenije. Ukleti smo jbg.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet