• NORTE
    19.9k
    kolko sam shvatio, ne odlazimo s Maksimira dok se ne završi kamp.vjeko1701

Ako je to istina mislim da je to katastrofalna odluka koja ide direktno na štetu dinama i nepotrebno prolongira rušenje stadiona za barem godinu i pol dana.

Zbog čega, zbog par nogometnih terena za trening, kao da toga u Zagrebu nema ili se ne može brzo sagradit...

Po tome ispada da mi ostajemo na jebenom Maksimiru do 2028., a na novom stadionu u Kranjči će igrat samo Lokomotiva.

Naše tekme moraju u Kranjču čim se ona otvori početkom 2027., dapače DINAMOVA TEKMA MORA OTVORIT TAJ NOVI STADION.

Maksimir bi se morao počet rušit najkasnije 6.2027., a tri terena oko Maksi-puba ostati u upotrebi sve dok se ne otvori kamp.
    Teren Hitrec bi se trebao dugoročno zatvorit jer se ruši tribina.
  • vjeko1701
    18.5k
    To je originalno bio plan dok se mislilo da će se moći privremeno koristiti Zagrebello. Nisam siguran da sam u pravu, al mislim da je nedavno tako nešto rečeno. Ipak su tu u pitanju sve ekipe, sve kategorije.
  • barbax
    518
    Znači odustalo se od 'ubrzavanja procesa'?

Prošla je godina dana, nije napravljeno gotovo ništa po pitanju kampa. A sad će se još čekati s Maksimirom jer nećemo imati gdje trenirati dok kamp nije gotov? Lijepo ubrzan proces.

Ako se slučajno dogodi da se Maksimir počne graditi prije nego što se završi Kranjčevićeva, tada ćemo raspraviti, hoćemo li tih nekoliko mjeseci ostati u Maksimiru ili igrati u Gorici, a Europu u Osijeku pa to možda i ubrza cijeli proces. Ako do toga dođe, znači da smo sa stadionom stigli daleko, tih nekoliko mjeseci ćemo se strpiti. - Ivan Nauković (član izvršnog odbora i predsjednik odbora za stadion)
  • NORTE
    19.9k
    Ako se slučajno dogodi da se Maksimir počne graditi prije nego što se završi Kranjčevićeva, tada ćemo raspraviti, hoćemo li tih nekoliko mjeseci ostati u Maksimiru ili igrati u Gorici, a Europu u Osijeku pa to možda i ubrza cijeli proces. Ako do toga dođe, znači da smo sa stadionom stigli daleko, tih nekoliko mjeseci ćemo se strpiti. - Ivan Naukovićbarbax

Meni ovdje ništa nije jasno o čemu se priča.

Ako je ovo što piše vjeko istina da je ideja nastaviti igrati na Maksimiru unatoč otvaranju stadiona u Kranjči to je najgrobarskija ideja u povijesti kluba.
  • deda
    40.9k
    U al ti ispaljuješ tešku artiljeriju.
  • criticus
    4.9k
    najgrobarskija ideja u povijesti kluba.NORTE

go-away-oops.gif
  • NitkoBitan
    31.5k
    Ako je ovo što piše vjeko istina da je ideja nastaviti igrati na Maksimiru unatoč otvaranju stadiona u KranjčiNORTE

Pa Maksimir je nas dom, ne znam zasto bi trebalo selit dok je stadion jos postojan i funkcionalan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet