Prestanite s politikom na ovoj temi. — Infinity
12 tisuća sasvim uredu, jer ionako osim Hajduka i LP ne dolazi vise navijača — Dudu9
A ja ću reći ovako. Dinamo je vanstranačka udruga koja okuplja navijače Dinama svih da ih ne nabrajam društvenih grupacija. Kao takvom Dinamu je dužnost surađivati sa svakom gradskom vlasti bez obzira koje ona stranačke boje bila i u sklopu te suradnje štititi i promovirati Dinamove interese. — deda
Po trenutnim okolnosti i brojkama si apsolutno u pravu ali i ovakvi možemo napuniti do 35k u 5-6 utakmica godišnje minimalno. Mislim da se to apsolutno isplati a s vremenom bi možda bilo i više. — vjeko1701
slažem se skroz, ali i to bi bilo taman za 10-15 kako smo pričali.mislim da bi samo trenutnim promjenama i novim stadionom barem imali nekih 20-30% porast prosjeka — vjeko1701
a neznam.. al ako se puni samo par puta godišnje onda imaš i dojam da koja je bila poanta.. mislim da smo naučili da se jako jako teško i sporo navijače vraća na stadion. ne govorim o pojedinim europskim uspjesima pa to privuće koju tisuću/dvije kratkoročno, nego dugoročno pričamo.. mislim da trebamo prestat maštat šbbkbb i da jednostavno udarimo "dom" +malo iznad ovome što imamo. za sada navlačimo do deset jedva, mislim da bi duplo bilo sasvim dovoljno..Al mislim da je onda moje rješenje najbolje od oba svijeta — vjeko1701
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.