• plavi67
    922
    prekrasno, koja vremena uf...
  • Fićo1986
    1.1k
    Sad su se oni ulovili banovine....daj nemoj me klat pa vecina ljudi tam kaj traže obnovu nisu ni živjeli tam nego kad su culi da mogu dobit besplatnu obnovu od države su se docukali nazad,banovina zjapi prazna doslovce...kao i sto kolega Jurki govori,koji se k svi hvataju za bolnice za vrtice za nez kaj sve ne...bitno da kad se gradi šoping centar 2 kilometara od drugog šoping centra onda je to super i svi vise i zjake prodavaju po njima i troše ...ljudi nemaju novaca? Najveca glupost i zavjera ikada,mi samo zivimo na visokoj nozi i naviknuti smo trošiti puno...ljudi imaju para ko blata...i sad je jedan stadion problem kao,a nitko nece ni lipe dat za njega...covjek poludi ponekad od ljudi...
  • Crusades1986
    13.5k
    bitno da kad se gradi šoping centar 2 kilometara od drugog šoping centra onda je to superFićo1986

Nisam znao da država gradi shopping centre javmim novcem
  • Fićo1986
    1.1k
    ma dobro oke malo sam promašil ,samo sam htel rec da ljudi kukaju kak se nema novaca a svi voze aute od 300 000 kuna oblače fensi markiranu robu i zive u viletinama i penthausevima...izuzev onu sirotinju bas...
  • Jurki
    12.7k
    pa to svi znamo da se nece niti jedan stadion napraviti javnim novcem. Ali jebena piskarala pišu i seru i svima nam je muka kad procitamo tak nekaj.
    Mora se fokus maknut sa sranja.

Nadam se najiskrenije da ce drzava nastavit raditi kaj se stadiona tice ko do sad a to je nista.
    Nek odjebu sve te gnjusobe od Dinama i Maksimira.
  • NitkoBitan
    19.3k
    Normalno je da u gradnji stadiona sudjeluju i "javne" strane, odnosno drzava i grad, jer i oni imaju neki interes u tome. Ne trebaju to biti silni milijuni, ali par simbolicnih posto (1-5%) je sasvim logicno i razumno. Ove floskule o "javnom" novcu gdje se aludira da nisu svi navijaci Dinama pa da se javnim novcem gradi Maksimir (iako to nije istina, to je plod nes(p)retne izjave glasnogovornika Vlade) dolaze vise manje iz iste kuhinje, tovarske. A tko je njima i cijim novcem izgradio Poljud sveimjebem.
  • SAS1987
    15k
    EU je sufinancirala stadione u Ljubljani i Mariboru (možda i u Celju te Kopru) a UEFA je u sklopu programa "UEFA’s HatTrick assistance programme" sufinancirala stadion u Tirani sa 10 000 000€.

Nisam stručnjak za UEFA / EU fondove i natječaje al ak će Dinamo sam graditi stadion onda nisam siguran ak mogu doći do te love. Možda UEFA uskoči al EU sigurno ne.

U normalnoj državi bi stadion napravili zajedno grad / država / klub te bi projekt postao javno - privatno partnerstvo i na takav način se vjerojatno može povući neki ozbilniji novac ali situacija je kakva je i zbog toga je bolje da Dinamo sam riješi stadion. Onakav kakav je potreban Dinamo, ništa više i ništa manje.
  • Logistika
    1.3k
    er79q91whd79lzfu.jpg
    Koja šugetina od osobe
  • Efes Pilsen
    8.7k
    Kad se neko pravi pametan, a ne razumije da problem obnove nije u novcu ni u stadionu. Dosta memova kruzi recentno kako bijele zene uspiju sve napravit da bude oko njih. Ova kretenusa je toliko zeljna pozornosti da bi crkla da ne provali nesto 2 dana.
  • Efes Pilsen
    8.7k
    Sta bi dao da ga drzava isfinancira u cijelosti, a otvore ga Dinamo - Sibenik. :blush:
  • SAS1987
    15k
    Sta bi dao da ga drzava isfinancira u cijelosti, a otvore ga Dinamo - Hajduk uz transparent "Dalmacija radi, Zagreb se gradi".
  • Jurki
    12.7k
    Znaci jos se nist nije ni pokrenulo a vec je pocelo medijsko huškanje glupih ovaca.
    Ovu maju sever nebum komentiral jer bi mogel svasta napisati a ne zelim biti vulgaran.
  • Fićo1986
    1.1k
    maju Sever nebi štapom dotaknuo da sam na pustom otoku s njom 10 godina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.