• Navijač Dinama
    8.5k
    ali New Jersey se smatra pod New York. Tako i drugi klubovi igraju skoro svi izvan svojih gradova(bliža okolica) ili imaju stadion na ulazu/izlazu iz grada, ovisi kako gledaš.
  • immerwieder
    1.4k
    i Patsi igraju skoro 50km od Bostona,
    u munchenu su povukli podzemnu do stadiona u napravili pored najveću garažu takve namjene,
    sad je i park&ride, bilo je kad nema tekme 1ojro na dan, kad je tekma 10ojra, ne znam da li promijenili
  • SAS1987
    15k
    Oni koji bi selili klub izvan Zagreba niste normalni. Uprava bi potencijalno gradila stadion u drugom gradu (a naravno da ga neće, koliko ja znam nikad nisu niti kazali da o tome ozbiljno razmišljaju) samo zato što ne žele demokratizirati klub što želi grad Zagreb a i više manje svi navijači.
  • vjeko1701
    9.4k
    Ne vjerujem da ima puno ljudi koji to zagovaraju, više su u itanju naklapanja a mene ne bi čudilo da ova "uprava" preseli klub u Međugorje samo da zadrži vlast u njemu.
  • Guinness
    2.3k
    Pa možemo onda i u Veliku.
    Šta, stadion imamo, samo krov sredimo i to je to.
  • Infinity
    16.6k
    Stadion u Velikoj trenutno ima samo goli beton i propale stolice. Fali mu sve.
  • Guinness
    2.3k
    Stadion u Velikoj trenutno ima samo goli beton i propale stolice. Fali mu sveInfinity

Pa ako već selimo, šta je to za nas.
  • vjeko1701
    9.4k
    Lako uzmeš stolice sa istoka Maksimira, ionako nemaju funkciju tamo xD
  • markoli
    1.7k
    Druga savezna država je u pitanju. Hoću reći nije sad neka velika razlika između npr. Blata ili ne znam Velikog Polja.
  • Majki2111
    3.4k

Zadnja tekma s otvorenim istokom.

08.03.2020.
  • Keyser Soze
    10.6k
    Gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević: "Idući tjedan sjest ćemo sa predstavnicima Dinama i pokušati pronaći riješenje za stadion Maksimir."

Predsjednik RH Zoran Milanović: "Znam za financijske dubioze ali Grad Zagreb je bogat grad i treba napraviti stadion."
  • Ali
    2.2k

Bas sam i ja maloprije citao taj tekst...

Ali ono kaj sam izvukai je slijefeca izjava TT:
    "Trudit ćemo se naći dodatna sredstva za klubove i saveze, još ove godine"
    Drugim rijecima nis od toga, lik je zakljucio proracun za 2022 i smanjio izdvajanja za ZG sport, u ZG holding koji je bio godinama sponzor raznim ZG ekipama je doveo u upravu bivseg kandidata za predsjednika hajduka ...
    A sad floskule, trudit cemo se kroz rebalans...
    Nis od stadiona, pogledajte proracun 2022 i stavke za sport infrastrukturu... nema maksimira, nema doma sportova....
  • reziser
    6.9k
    "Idući tjedan sjest ćemo sa predstavnicima Dinama i pokušati pronaći riješenje za stadionnamodi grebza

to ti spada pod bozicna obećanja,kao i predizborna... više se slažem s @Ali jem...
  • SAS1987
    15k
    Ovo je napisao netko na ig. Nemam pojma odakle mu info a ja osobno ne vjerujem da ce se dogovoriti.

gnu2eb39kymexsrf.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.