• Masto
    2.6k
    Negdje sam pročitao zanimljivu teoriju oko ovih događanja sto se tice natječaja. Kao namjerno se nije išlo izabrati najbolji rad dok se sa sigurnošću nije moglo reći kojim radovima su autori iz hrvatske. A pošto su autori bili anonimni, dok se nije proglasilo pobjednika, išlo se namjerno izabrati rad s najviše nedostataka koji bi izazvao mnoge žalbe.
  • Thor
    4.4k
    skupe zalbe. Meni ta teorija nije bas izgledana
  • Nine9
    539
    s obzirom da se svi međusobno poznaju postoje i elegantniji načini da saznaš koji radovi su domaći ako ti je do toga
  • San Lorenzo
    24.6k

Ono što ovi umjetnici nikako nemogu shvatiti da je stadion nešto što je mainstream, nešto što mora zadovoljiti što širu lepezu korisnika, zato se igra na sigurno...otprilike kao da imaš filmski festival gdje su ti ciljana publika obitelji s djecom, a ti im ideš puštati crno-bijele mađarske egzistencijalne filmove.
  • Thor
    4.4k
    Btw zove me tetka iz USA pita jel sve u redu?
    Zato? Pitam
    Kaze, prica se da ce se ponistiti natjecaj u RH za stadion i da je drama, pale se gume,kontejneri zbog toga, neredi...da se sprijeci sramota.
    Kaze da je Trump sazvao sjednicu u Ovalnom uredu da zauzmu stav prema Hrvatskoj radi sramote koja se nanosi zspadnom svijetu. CNN kaze idu sankcije!
    Reko, tetka,ne brini, biti ce sve uredu. Kupila vlada balisticke rakete, branit cemo natjecaj svim sredstvima, a i nauruzani smo u susjedske straze! Trazimo one koji bi srusili natjecaj da sprijecimo sramotu!
    Tako je dijete, kaze, nema predaje, sretno! :joke:
  • Benedikt
    377
    zašto ti hohštapleri arhitekti uspoređuju nogometni stadion sa Eifelovim tornjem ili Louvreom? Pa ne gradi se jebeni muzej ili toranj koji je trebao biti srušen nakon izložbe nego stadion. Neka pogleda kako izgledaju stadioni u tom istom Parizu na koji se poziva
  • DinamoZagreBBB
    130
    Ne znam tko je gori onaj klaun Plejić u Stone Islandu ili oni kvazi-arhitekti koji sad izlaze iz rupa kako bi branili talijane. Covjece 7 dana mi je vec teska muka zbog tog jebenog stadiona.
  • badjibadara
    10.8k
    Evo šveđani frendovi od kolege sa foruma trenutno u Zen’ci i vele da im je taj stadion još bolji od imaginarnog žabarskog Maksimira. Žale za jednom takvom arenom u Göteborgu.
  • austrijanac
    14.2k

A da nisu mogli slike objavit…
    Ovak svaki dokument skinut
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url