• CISCO
    1.7k

Meni katastrofa, jer je isti kurac.

Propuh. Pogledati ispod krova i gornjeg reda tribina.

Žiriju je doslovce propuh bio nit vodilja.
  • ElDorado
    15.6k
    Vise arhitekata je reklo da je 2. diletantski, da je neizvediv takav u prostoru. Baš se divim žiriju koji u pet radova izaberu crvenog insekta i dva neizvediva
  • Z brega sam
    444
    Fala kaj ste me potaknuli da čujem ovog manijaka:vomit: . Ko ima želudac slobodno nek vidi kaj je egomanijak samsebidovoljan u stanju izgovoriti da opravdava i sere po javnosti/nama.:vomit:

• vlatkomarkovic
    4.4k

Ma ok, ali po meni ne bi izazvao ovakvu lavinu, meni je fkt ok. Nije show, ali je ok i slažem se da zaslužujemo vise. Recimo da mi netko kaže pružimo šansu, biti će preinaka, ja bi to prihvatio.

A onaj crveni mi je iskreno top one slike unutra i sve, samo me jebe boja…. Mislim da to nije problem promijeniti….
  • deki87
    265
    ajde barem ime spojene tribine ali mi nekako prejednostavno/jeftino djeluje.

Kad vidiš kako su neki sredili vizuale i rendere i usporediš s ovim.. mislim si koji k..

i jedan od minusa mu je svakako dvoetažni sjever
    366-stadium-zagreb-stands-cxdga.jpg?fm=jpg&q=80&fit=max&w=3200%203200w
  • vlatkomarkovic
    4.4k

Pa slažem se, ali zato kažem da mi kažu da bi bile preinake bi pružio priliku. Ne bi ovako reagirao sigurno. Kako bi rekao, ima dosta boljih meni, al bi rekao, ajde pružimo priliku, nije ovo smeće od prve nagrade….
  • deki87
    265
    kako me nervira s tim suvišnim superlativima. brijem, da drka na Trumpa
  • CISCO
    1.7k
    Ako je od tih 5, osobno bi projekt 4., no prihvatio bi i broj 2., ali samo ako je mus da se mora izabrati između prvog i drugog.
  • Filip B
    621
    Parafraziram - “te arene su izvan grada uz neke brze obilaznice…. ovdje je situacija drugacija uz sumu u centru grada….

dve stvari - jel uz sumu ili u centru grada? nema centra GRADA u kojem je suma. Maksimir je tu blizu, obod sireg centra. Ali ajde to.

Druga stvar - on ponavlja nesto sto mi potvrduje da je odvojen potpuno od realnosti. Situacija, okolica, suma grad. Tko ide na utakmicu gledati okolicu stadiona pobogu??
  • Z brega sam
    444
    proljev. Izdrkavanje po puku.
  • Laugreano
    6.1k
    Ovo je ocito jug, druga strana je jednoetažna. Unutrasnjost je onakva kakva i treba bit. Da je ovo odabrano, nitko nebi prigovorio
    [img]http://Screenshot-20261001-090035-com-android-chrome-Chrome-Tabbed-Activity.jpg
  • CISCO
    1.7k
    Mislim da Sjever nije dvoetažni iako tako izgleda.

Kada se malo bolje pogleda stepenice tamo di je "Rijeka...broj 67..." sa desne strane...stepenice koje vode od gore i stepenice koje idu od dole idu prema istom ulazu/izlazu.

Kada bi se maknuo LED izgledalo bi kao jedna tribina
  • Denle
    1k
    ajde barem ime spojene tribine ali mi nekako prejednostavno/jeftino djeluje.

Kad vidiš kako su neki sredili vizuale i rendere i usporediš s ovim.. mislim si koji k..

i jedan od minusa mu je svakako dvoetažni sjever
    — deki87

To je greska u vizualizaciji, i njihov sjever je jednoetazni
  • CISCO
    1.7k
    https://www.vg13.ch/archive/

Gospoda se pohvalila sa prvim mjestom iako još uvijek nije prošao rok za žalbu. :clap:

Od novih slika, naravno još uvijek ništa.
  • Jurki
    27.9k
    bitno da nema niti jedne nove slike.

Makar ak malo bolje razmislim i bolje da nema. Previse smo se nagledali tog sranja koje je dobro onom arhitektu gospodinu Propuh u Gnijezdu.

Odlicno ak je informacija tocna da su dosle dvije zalbe.. bar nebu problem ove žabarske pedere otkantati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet