Želim zaželjeti sutra svu sreću svijeta našim igračima.
Ti igrači su onako, jbg, baš u kurcu, baš mi ih žao. Ostvare prejeben uspjeh, nemaju s kim proslaviti. Svaku riječ moraju pomno birati da se ne zamjere jednoj strani. Ti igrači su naš klub koji ima valjda najkriminalniju upravu na svijetu i koji ima posjetu koja nije ni među 500 u Europi doveli među 50 klubova u Europi. O tim igračima nećeš pronaći ružnu riječ, ne banče, ne opijaju se, nisu kreteni. Opet se nađe stručnjaka koji ih nazivaju svakakvim pogrdnim imenima. Za te naše igrače sutra neće navijati ni svi naši navijači, (neću se u tu temu uvlačiti i briga me) navijat će rijetki koji “ne shvaćaju neke stvari”
Ja sam jedan od tih rijetkih i želim im svu moguću sreću sutra. Ako i izgube bit će i dalje “moji igrači” i bit ću ponosan na njih. — marcio amoroso
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.