Neki vide trun u tuđim ocima, a ne vide balvan u svojima... Nema potrebe da se dio naših ljudi hvata na ove spinove kojima se pokriva nečija nesposobnost.
Nije slučajno da se hajka dogodila na dan kad su 2 nadzornika NH napustila odbor i kad ih samo jedan odlazak još dijeli od tog na im Trgovački sud postavlja nadzorni odbor... Nije slučajno da po tko zna koji put određeni dio ljudi gura narativ o plavoj Zvezdi dok u njihovoj kući Caktas nije primio punu placu od 7 mjeseca... Nije slučajno da se uvijek ista priča gura pred derbi... Nije slučajno jer bi tovarima ovaj kiks Gorice trebao ići u prilog ( ako ciljaju na prvo mjesto, onda se ispričavam). Isto tako, istina je da su se tokom godinama dogodili raznorazni poguranci za Dinamo i od tog ne treba bježati.... Kako god, zadnje 3 godine suđenje za Dinamo je ništa drugačije nego za sve ostale ekipe u ligi... Nabiti ih u srijedu i hvala, doviđenja. — Bosna86
Društvene mreže i komentari na istima su eksplodirale nakon krivo dosuđenog auta u korist Dinama. Kao što sam više puta naglasio. Ne bune se samo protivnički navijači, Dinamovi navijači su čak glasniji i ne žele “ovakve” pobjede. Zonu se na fejsu pita jel stvarno podržava momčad u “ovakvim pobjedama”
Moj osobni zaključak je da je pravedništvo općenito jako izraženo kod nas, ali kod Dinamovih navijača je to još malo jače.
BRAVO MI!!! — marcio amoroso
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.