Pa to je za zatvor.. kad sam na tom brzom antigenskom bio pozitivan, lijecnica mi nije dala PCR, jer antigenski "ne moze biti lazno pozitivan, samo lazno negativan". — Neki tip sa Zapada
jaki bolovi u ledjima. Nisam imao ni okusa. Evidentan covid.
Ženu poslali na test, pozitivna.
Ja pitam doktoricu da me pošalje na test. “Ma ne, vodim vas kao vjerojatnog, imate samoizolaciju do tad i tad”.
I sad mi jasno ne da potvrdu za preboljenje.
Kad im je odgovaralo manje zaraženih, nisu htjeli slati na testiranje i sad se jebi i cijepi. — Mali dioničar
Strašno, ja sam u toj koroni imal kisik jedva 50, htio me slat u bolnicu, al nisam se dal, pitanje bil osto živ tamo.. — bbbjura
Dobro si i napravil, dosta ljudi je tak otišlo u bolnicu i tek su onda najebali. Koliko je samo slučajeva je bilo da su ljudi dobili mrsu(ona bolnička bakterija) i na kraju umrli od toga, a ne od korone — Stihl
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.