Kako? Pričamo o običnoj virozi koja može, ali i ne mora biti smrtonosna, kao i gripa koja je među nama od ne znam kada pa normalno živimo. Neka se strpe ljudi za cijepivo i ako misle da su ugroženi neka se pripaze i to je to. Ne treba dramu veliku radit.Zdravoseljacki mislim da cemo svi skupa otic u bananu. — Dino
To se slažem. Pa čemu učimo povijest? Mislimmda zadravstveninsuatac sam od sebe mora biti spreman na pandemiju. Ispada kao da nije. Ali zašto bi se povećala potražnja za lijekovima mentalnih poremećaja i anksioznosti? Kakve veze ima s koronom to?b) zdravstveni sustav će doći do točke pucanja i morat će u rikverc. Porast će potražnja za lijekovima vezanim za anksiozne i druge mentalne poremećaje, kardiovaskularne bolesti i šta god još hoćeš. — Zambatine škude
Ali zašto bi se povećala potražnja za lijekovima mentalnih poremećaja i anksioznosti? Kakve veze ima s koronom to? — Majki-Papi2111
I puno važnije, ovo traje već više od pola godine i mogli bi na kraju imati puno veći problem zbog nedijagnosticiranja nekih bolesti koje su puno opasnije od korone. — xavier
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.