• deda
    38.9k
    Izuzetno bitna stvar za ovaj novi Dinamo. :victory:

I sasvim zasluženo. :clap:
  • Jurki
    18.6k
    Vjerujem da bu Misko opravdal status najvaznijeg igraca ove nove momcadi.
    Cestitke.

Vozi Misko
  • Dzoni
    1.7k
    Kapetane, povedi nas
  • Zagi
    10.9k
    MVP od kada je ušao u prvih 11.
    Sasvim zasluženo.
  • Benito
    1.3k
    Bravo!! Najbitniji igrač Dinama.
  • Noel
    13.8k
    Iskustvo i kvaliteta. Oduševljen sam činjenicom da ćemo gledat njega i Villara skupa na sredini terena. Poezija.
  • Bernard
    821
    Od svih senatora izgleda da je njemu najviše stalo dokazati se u novom dinamu.
    Miške svaka ti dala!!
  • Blueshadow86
    3.8k
    Mogu razumjeti čuđenje dobrog dijela ljudi što mu se na stol stavlja ugovor na 4 godine, a ušao je u 32. godinu života. S obzirom kako su i na koji način Boban i ekipa do sada radili čistku igrača, uopće ne sumnjam da su uvjeti i detalji ugovora na zadovoljstvo Mišića, kluba, a i svih nas.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.2k
    Mišketu želim još 4 duple krune i da ostvari želju prošlog kapetana - europsku titulu.
  • mlinchica
    3.5k
    "Nije to nikakva poruka Petkoviću, već moja odluka, moj osjećaj. Mišić je to svojim igrama i ponašanjem zaslužio", kazao je Bišćan i stavio 'ad acta' i tu priču.

Kada je prije 2 godine tadašnji trener stavio kapetansku traku Mišiću, gurala se priča da se samo želi rješiti Petkovića (iako se i tada čekao Petkov potpis ugovora i licitiralo se s njegovim odlaskom) i to ponajviše od strane “glasnogovornika” sa sjedištem u “kladionici”. Naravno, njegovi su to šerali dalje po svojim “podcastima”.
    Dolaskom Jakirovića, traka mu je ekspresno skinuta i dana Petku.
    Odmah da naglasim, ovo nije rasprava Beli vs Jakir već to da je Miške prešao preko toga kao pravi profesionalac i tu sezonu odradio, mislim, sve utakmice osim 1 suspenzije radi kartona, ako se ne varam? Zamjene za njega nije bilo.
    Svi ostali, koji su pred njim imali prednost za kapetansku traku, odradili su puno manju minutažu od njega.

Isto tako, gospodski je podnio ignoriranje od strane izbornika, dok su ga svi navijači zazivali u repku, pa čak i Hajdukovci.

Miške je pravi primjer profesionalca, po svemu kaj se može vidjeti i čuti.
    I zbog takvog odnosa prema igri koju igra, vjerujem da neće biti jedan od onih s kojim ćemo željeti raskinuti ugovor prije isteka.
    Slažem se sa svim već napisanim vezano za njegovu ulogu na terenu, a posebno sada kada će imati (napokon) zamjenu i kvalitetnu pomoć suigrača, može odraditi ugovor do kraja bez problema.
    Ja ga obožavam gledati na terenu. Kada iznenada pošalje predobru loptu naprijed ili kad prvi krene na Lućija, nebitno.
    Ovo je sad njegova ekipa i bude on to jako dobro vodio.
    Sretno, Miške(c)!
  • Crni86
    13k
    iskreno na tim pripremama pod biscanom sa trakom na ruci je meni miske djelovao motiviranije nego ikad i iskreno imao sam konstantno osjecaj da ga je to skidanje povrijedilo.
  • mlinchica
    3.5k
    Sigurno da ga je povrijedilo ali je odreagirao kao profesionalac. Nisi vidio tu sezonu niti nevoljkost niti misteriozne ozljedice ili viroze, niti intervjue ili skrivene poruke preko dm. A zamjene za njega nije bilo, niti ju se tko potrudio stvoriti, pa da ga se odmori i spriječi greške koje su se morale dogoditi.
    Izgurao je cijelu sezonu, tek se sljedeće ozlijedio ali i to je dosta brzo i prošlo, za razliku od nekih drugih.
    Ima u njemu još dosta sezona, nadam se samo uspješnih, za njega kao kapetana i za klub.
  • Crni86
    13k
    slazem se, vrijeme je da se i temi doda naziv KAPETAN :cool:
  • Navijač Dinama
    10.3k
    Kada je prije 2 godine tadašnji trener stavio kapetansku traku Mišiću, gurala se priča da se samo želi rješiti Petkovića (iako se i tada čekao Petkov potpis ugovora i licitiralo se s njegovim odlaskom) i to ponajviše od strane “glasnogovornika” sa sjedištem u “kladionici”. Naravno, njegovi su to šerali dalje po svojim “podcastima”.
    Dolaskom Jakirovića, traka mu je ekspresno skinuta i dana Petku.
    mlinchica

Josip Mišić je pod Igorom Bišćanom bio jednom kapetan(utakmica protiv Šibenika kući, jer je Nevistić branio). Svaku ostalu utakmicu je kapetan bio Dominik Livaković. Kad je tadašnji kapeta Livaković otišao nakon AEK-a, otišao je i Bišćan.

Nije problem lagat, problem je kad laganje postane patologija, a ispravljanje povijesti i u lažne narative i ispravljačke fejle.
  • mlinchica
    3.5k
    Nigdje nisam niti napisala da je postavljen kao prvi kapetan. Jasno je tko su tada bili kapetani prije njega.
    Za ostatak posta nemam komentara.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.