• ElDorado
    2.2k
    i onda su nas uvjeravali kak on to voli kad stalno igra
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    zato se i ozlijedio prika moj. Jer nema zamjene , a znaš i sam kakva je to ozljeda. Meni list tri puta pucao i više nikad to nije bilo to. Čovjek mora imati odmor ,Miško to zaslužuje,i laik je znao da će ozljede doći. A moj komentar je samo zafrkancija aludirajući na njegovo prezime
  • NKDZ86
    3k
    kad ti se važan igrač ozlijedi protiv trećeligaša, pa to je za zatvor...
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    svaka čast na zapažanju,na žalost dobro si vidio stari
  • NitkoBitan
    23k
    kad ti se važan igrač ozlijedi protiv trećeligaša, pa to je za zatvor...NKDZ86

Da se nije protiv Bjelovara ozljedio ozljedio bi se na Gorici. Pa list mu nije izdrzao 20 minuta, nije teren u Bjelovaru toliki odron...
  • Ivdzo11
    5.7k
    Naime, kakodoznajemo, Mišić je zadobio novu manju ozljedu mišića lista, ali se ne radi o istoj ozljedi koju je nedavno imao. Sve što je za sada poznato jest da kreće u rehabilitacijski proces koji će se pratiti iz dana u dan pa će prema tome Dinamova liječnička ekipa odrediti kada će se vratiti na teren. Trenutno se nitko ne usudi prognozirati kada će to biti, jasno je samo da će Goricu preskočiti, ali u ovom je trenutku ipak upitan i za derbije koji slijede nakon toga.
  • Niko1986
    984
    Mišić ima rupturu lista, nema ga mjesec i pol minimalno.
  • Blueshadow86
    2.6k
    Mišić ima rupturu lista, nema ga mjesec i pol minimalno.Niko1986

Pa da čovjek ne povjeruje...
  • scooniepenn
    3.9k

Gdje je to potvrdjeno?
  • veselko tenžera
    4.2k

@Niko1986 je insajder, i to dosta pouzdan koliko sam ga ispratio.

Ako ima sreće u ovoj nesreći to je da se dogodila par dana prije kraja prijelaznog roka pa se stigne reagirati.
  • rioda
    7k

Niko je trenutno vodeći insajder Zone...
  • Enco
    63
    Josip Mišić u četvrtak je bio na magnetu zbog ozljede na kup-utakmici u Bjelovaru. Dinamovom veznjaku ponovno je stradao isti list zbog kojeg je dva mjeseca izbivao s terena, boli ga i situacija u svakom slučaju nije dobra. Dinamo je u četvrtak dobio šokantnu vijest, radi se o rupturi lista zbog koje će Mišić sljedećih četiri tjedna morati ići na terapije, a bude li sve u redu, utakmicama bi se mogao vratiti za mjesec i pol dana, krajem ožujka ili početkom travnja. Svakako nakon reprezentativne stanke u ožujku. U najboljoj varijanti mogao bi na terenu biti kod Varaždina, a taj dvoboj odigrat će se u subotu 29. ožujka, dan ranije ili dan kasnije.
  • Peškaman
    6.1k
    Strašno, čestitke svima koji su doprinijeli njegovom raubanju i ne dovođenju prikladne zamjene na vrijeme kao i one koji su ga pustili da uopće istrči protiv Bjelovara.
    Velik hendikep za nastavak sezone.
  • Paggini
    38.9k
    A i to kritiziranje što je morao igrat protiv Bjelovara - to su nogometaši, posao im je igrat nogomet, pa makar to bilo i protiv trećeligaša. Nije baš da se itko od njih previše umorio, realno

Što se Miška tiče, ozljedu je mogao dobiti protiv Gorice, vjerojatno ju i bi dobio gledajući sve skupa. Možda se ne bi išlo po Belcara sad na zimu da se Miško nije ozlijedio u Bjelovaru, ne znam.
  • Mr Anderson
    10.9k

Da se nije ozlijedio protiv Bjelovara, ozlijedio bi se protiv Gorice ili Rijeke. Očito ozljeda nije zaliječena kako treba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.