• Ali
    2.3k

Da tako su mi i rekli na kraju da dodjem u srijedu.
    A vec vidim scenario u srijedu, zao nam je ali iamo samo sjever gore...
    Nisam prije pisao jer sam ona stara generacija koja nije bas 15h sati na netu...
    Inace sa klubom (prvenstveno radnom zajednicom sam ogorcen) , oni su na razini trece lige, a sportski segment na premier ligi...
    Od kad su pokrenuli godisnje ima svake godine, a prosle godine nije se moglo on-line kupiti sa clanskom i ostvariti popust, a kako sam bio na moru, dobio sam zapad sektor 1, dakle u cosku izvan linije kornera, a kao nalijepili su ni u '18 ime na stolac u sektoru 6?? Pa valjda me kontaktiras i ponudis mi on-line samo da produzim kartu
    Odlutao sam sa teme sorry..
  • flexXy
    2.5k
    Napisala je Uefa naputak da ce navijaci moci prisustvovat utakmici samo uz odrzavanje distance. Mislim da ce Klemmovci opet biti inspirirani u cetvrtak.
  • deda
    34.3k
    Ajde da pitam, da nema slučajno neki paćenik s godišnjom kartom istoka koji nema par za sutrašnju tekmu pa da zajedno kupimo karte? :monkey: :cool:
  • Mali dioničar
    16.3k

Pa sutra možemo kupovati za koju god tribinu želimo u slobodnoj prodaji.
  • xavier
    12.1k

Ali opet ti treba "par", zar ne?
  • Mali dioničar
    16.3k

Da. Ali ako kupuješ kao pretplatnik, ograničio si se. U ovom slučaju istočnjaka, moraš ići na zapad gore.
  • deda
    34.3k
    Super bi bilo doletim iz Bj na ticket point, a maca kaže upravo smo prodali zadnju kartu.
  • Mali dioničar
    16.3k

Budem ti ja uzeo, ima vremena. Mijenjam gume u Jankomiru u 14 pa sam oko 16 na TP.
  • deda
    34.3k
    Vele ljudi da nije dobro biti negativan, a naši svi igrači negativni. :lol:
  • Majki2111
    3.5k
    A dobro kvragu, tekma je za manje od 24 sata a imam osjećaj ko da je neće bit. U inat svima koji usu apatiji. Samo jako sutra i po 3 boda! :fire: :strong:

Ne sumnjam da neće razočarati!!
  • Boogieman
    328
    Ima li neka "normalna" stranica preko koje se može gledati ova utakmica, makar po pay-per-view principu? Streamovi me jednostavno izluđuju.
  • BBB Sibenik
    4.9k
    @Boogieman http://firstrowsport.org

http://livetv.sx/enx/android/

Ova zadnja vrh slika a i prva nista losija str i doce kraj tvojim mukama. Sve ti je free.
  • deda
    34.3k
    Ako me ista zanima, to je Gavro ili Bruno, ili oba? :chin:
  • Crusades
    14.2k
    Ja bi obojicu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.