• Gelipter
    3.8k
    I za kraj, kad vec koristimo ovo crkveno nazivlje (a to je ipak malo starija i brojnija organizacija ;) ), i tamo se tek nakon zivota ceka prvo na status "blazeni", pa opet nakon nekog vremena kada se svi sloze se moze dobiti "svet"...Ali
    Imamo i teologa ovdje. Stvarno si malo neozbiljan. Prije si komentirao krpe na tribini pa u tom smislu jedna od poznatijih je i Dinamo svetinja hoćemo i nju možda micati?
    U redu je imati mišljenje također i drugačije mišljenje, ali ono bi ipak trebalo biti u neku ruku informirano i promišljeno. To nema veze s demokratičnosti nego zdravim razumom.
  • NORTE
    12.2k
    Nisam čitao zadnju stranicu, ali kad neko napiše da je kkdz svetinja onda očekujte da vam netko i odgovori da ne pišete gluposti.
  • BlueVelvet
    336
    A jeste se uhvatili na upis jednog čovjeka o nekakvim svetinjama... Notmalno da je to glupost, to je jedan dobar i zdrav projekt kpji može narasti i u neštp više a ako i ne naraste uvijek će bit primjer kako normalan klub može funkcionirati i izgledati...
    3
    koju to emociju bi jedan navijač dinama ili bbb trebao imati prema ciboni ?
    ja pamtim dva puta jasan i direktan odjeb navijačima od uprave cibone. ne pamtim niti jedan jasan i direktan poziv uprave cibone navijačima. stvari su jasne da ne mogu biti jasnije. to da ću privatno guštati kad cibona dobije cigane u beogradu i osvoji FF to je prirodni refleks prosječnog navijača plavih, ali bilo što više je suludo i mazohistički. cibona je školski primjer odjebavanja navijača s vlastitih utakmica. možda ja griješim i neka me netko ispravi ali taj klub je imao svo vrijeme ovog svijeta da jasno i glasno pozove navijače da ih podrže. one neke instant akcije što su bile tu i tamo prije 10-20 godina ni ne računam.
  • masacusec
    3.9k
    Kao što sam već napisao, radi se isključivo o osobnoj percepciji...nemreš ti nekome nametnuti svoju definiciju i determinaciju svetinje, jer stvar je isključivo subjektivne naravi...
    a šprehice ja sam veći Dinamovac od tebe su za malu decu
  • Tom Hanks
    3.2k
    Eto pa NKDZ puca na sve strane sa pozivanjem navijaca i ne odjebavaju iste
  • Markelo
    2.8k
    "Nema do Cibone" pa im dvorana zjapi prazna. Ja mislio doći će na utakmicu protiv Kk Dinama da pokažu malo inata kad ono ćorak, po tko zna koji put sjede kući. A da, nije partizan bio s druge strane, inače bi oni došli. Volio bi da Kk Dinamo stvori svoju bazu navijača pa da imamo jednog dana gradski derbi u prvoj ligi. To može samo pojačat interes za košarkom u gradu
  • NORTE
    12.2k
    Ovo je tema o kkdz, ne o Ciboni i njenim sipmatizerima.
  • Markelo
    2.8k
    Pa pišem o zadnjoj utakmici Kk Dinama protiv Cibone koja je izazvala dosta interesa u medijima. Pa nije kk Dinamo sam sa sobom igrao
  • Pop corn
    8.7k
    Konkretno, ulaskom kkdz u 1.ligu i stvaranjem ekipe koja se može nositi sa npr. Splitom i boriti za playoff sigurno će se privući i nas na tribine.

@NORTE obzirom da je tamo zatvorena diskusija da ti tu repliciram na ovo: Naravno da kad imaš ime Dinamo i Boyse iza sebe moraš strepiti najvišim ciljevima, ali korak po korak. Realno je očekivati da u slučaju ulaska u Premijer ligu što je cilj i želja (Al opet nije smak svijeta i kraj kluba ako se sad to ne uspije) postanemo stabilan premijerligaš sa zdravim ustrojem i financijama. Pričati o borbi sa Splitom, Zadrom, Cibonom ili Cedevitom i playoffom je stvarno prerano i može stvoriti kontraefekt kod pratitelja kluba.

Sad je realna borba sa Boscom i Hermesom, te Kastelama za ulazak u Premijer ligu i te utakmice vas trebaju privući jer vjeruj mi em su kvalitetnije nego neke u rangu gore (tipa Šibenik - Osijek ili Sonik - Rijeka), em imaju neki rivalitet. A i tu upoznajes igrače koji su jako karakterni i dobri i napreduju.
  • Pop corn
    8.7k
    Završio je novogodišnji Libertas kup. Na kupu je nastupilo 14 selekcija, 11 klubova iz Hrvatske, Slovenije, BIH i Crne Gore.

Na turniru je nastupala i naša momčad uzrasta do 17 godina. Košarkarski klub Janče osvojio je naslov pobjedom u finalu protiv KK Zadar. Naši košarkaši osvojili su 3. mjesto pobjedom nad ekipom GKK Šibenik!

Treba spomenuti kako je naš Ivan Martić izabran u prvu petorku turnira.

wtx4z2qwp6qmlz4h.jpg

oq1n30esvupcbthk.jpg

3a5qirk6wm9f3ah0.jpg
  • De Oliveira
    1.2k
    Ne vidim cemu takvi ostrasceni napadi na nastavak projekta SD Dinamo koji je najavljen prilikom obnove rada BK Dinamo. Namjerno inzistiram na izrazu obnova, jer je Gradjanski osnovan kao sportski klub koji je do 1945. imao puno sekcija; od nogometne, preko kosarkaske i rukometne do sakacke. Kada su boljsevici dosli na vlast i promijenili ime u Dinamo, opet je nastavljena tradicija razlicitih sekcija, pa smo do kraja pedesetih imali oko 20 sekcija; od nogometne, preko kosarkaske i rukometne, pa do biciklisticke i planinarske. Krajem pedesetih boljsevici iz tko zna kojih razloga vrse udar na SD Dinamo, pa gotovo sve sekcije (osim nogometne, karataske, biciklisticke i automobilisticke) izlaze iz SD Dinamo, od kojih je dobar dio (kosarka, rukomet, vaterpolo...) presao u SD Medvescak.

Dakle, odluke kojekakvih boljsevickih komiteta i komisija ne trebaju trajati vjecno, bas naprotiv i obnova Dinamovih sekcija u raznim sportovima je samo borba za dinamovstinu i plavi duh zagrebackog sporta. Godinama tupimo o tome da jedino i iskljucivo navijaci daju klubu legitimitet, a sada kada navijaci obnavljaju sekcije to smeta nekima.

Nas klub je 110 godina puno vise od sporta, a dramaticno vise od nekakve nogometne momcadi i bas zato smo tolike godine i imali lepezu sekcija kako bi se okupio sto veci krug ljubitelja sporta koji su prije svega domoljubi i ne moze se ga se vezati ni uz jedan sport, nego se svaki sport moze vezati uz Dinamo.
  • ZGBhoy
    1.7k
    Bravo za tekst i hvala opet sam nešt naučio o Povijesti Dinama/Građanskog
  • De Oliveira
    1.2k
    Pobjeda u Zadru. Ajmo plavi!
  • Pop corn
    8.7k
    Sad dolaze dvije utakmice koje će usmjeriti sezonu: Hermes u nedjelju u 14h doma i Bosco vani vikend poslije...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.