• deda
    41.5k
    Hajduk od 17 sati u Kranjčevićevoj igra zaostalu utakmicu 9. kola Prve HNL protiv Lokomotive.

U Zagreb je stigao i novi predsjednik kluba Lukša Jakobušić, koji je za danas dogovorio sastanak s predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom. Sastanak je planiran za 12 i 30, a očekuje se da će neke od tema biti Hajdukovo sudjelovanje u izvršnoj vlasti HNS-a te dogovaranje novih domaćinstava Vatrenih na Poljudu. Iz Hajduka su objavili da će o zaključcima sastanka izvijestiti nakon što završi.
  • Carrasco
    6.4k
    Lokomotiva 1 ko kuća.
  • Krizy
    62.2k
    X od mene
  • NORTE
    20.4k
    dogovaranje novih domaćinstava Vatrenih na Poljududeda

Tamo će se igrat par utakmica, Osijek otvara novi stadion za manje od godinu dana.
  • xavier
    12.1k

Dobro, pa neće se sve utakmice igrati u Osijeku.
  • NORTE
    20.4k
    Dobro, pa neće se sve utakmice igrati u Osijeku.xavier

Tko bi normalan igrao igdje drugdje nego na najboljem stadionu u državi? Novom, najmodernijem i cijelom natkrivenom stadionu. Zašto bi repka igrala na manjim nenatkrivenim stadionima? Ili oronulom Poljudu.
  • xavier
    12.1k

Da se igra na najmodernijem i najkomfornijem stadionu, onda najviše utakmica sigurno ne bi bilo odigrano na Maksimiru, zar ne?
  • NORTE
    20.4k
    I ne samo to, cijeli taj moderni kamp, tereni, usluga. Kakav jebeni Poljud, repka ne smije mrdnut iz Osijeka. Maksimir je bio najveći stadion dugo vremena, u Zagrebu su imali najbolje uvjete, Poljud je bio marginaliziran.
  • Navijač Dinama
    10.5k
    naš stadion kaki god da je za repku se uvijek mogao lijepo "picnit" , pa bude najljepši u državi, a i kao što NORTE veli, ima najveći kapacitet. Ja bi još dodao, glavni grad, centar države...

Onaj travnjak Poljuda i sam izgled te wc školjke je kriminal koji traje i iz principa repka ne bi tamo trebala više odigrat tekmu...

Rujevica je dobra, ali pošto uvijek igramo tamo kad kiša pada, bude poplava...
  • Eduardo
    26.5k
    Ajmo kenjat samo da kenjamo...
  • Papastrumf
    19.5k

Decko dragi, daj malo smiri dozivljaje. Ne moras javno iznositi bas svaku misao koju imas u svojoj glavi vezano za neku temu.
  • xavier
    12.1k

Ajde pročitaj još jednom što si napisao :monkey:
  • Infinity
    19.8k
    Rujevica je dobra, ali pošto uvijek igramo tamo kad kiša pada, bude poplava...Navijač Dinama

Rujevica nije radjena na istom mjestu kao Kantrida.
  • Mali Zeus
    19.8k
    Može se picnit, recimo stave se nove stolice i već bolje izgleda. :sweat:
  • Infinity
    19.8k
    I tepih. Mene cudi kako nikad do sad nisu stavili tepih u crveno-bijelim kockicama kad igra repka :rofl: Mogli su bacat price kako je Maksimir super jednostavan za transformaciju iz boja Dinama u boje Hrvatske. Da je netko vidio ovo dajem ruku da bi nam priustili to zadovoljstvo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet