• immerwieder
    1.6k
    pobjeda šibenika u gostima kod izravnog konkurenta u borbi za ostanak
  • Krizy
    60.2k
    Hajduk je jaka momčad!
  • xavier
    12.1k
    Bravo Šibenik :clap:
  • Carrasco
    6.3k
    Hajduk ko Hajduk, imaju šanse za naslov dok ne počne prvenstvo. Točnije, ne za naslov nego za drugo to jest treće mjesto.
  • Markelo
    3.4k
    Tek je 7 kola proslo a oni vec na -9. Triba li se vec prebacivat na kup?
  • xavier
    12.1k
    Najjači komentar tovara:

"Lako meni za poraze od Dinama i Gorice, ali direktne konkrente za opstanak jednostavno moramo dobivati"
  • immerwieder
    1.6k
    igrači su im se umorni vratili iz silnih reprezentacija u kojima igraju
  • ZGBhoy
    1.8k
    A jučer veli Ćolina da mogu bit Prvaci
  • NORTE
    18.6k
    A jučer veli Ćolina da mogu bit PrvaciZGBhoy

Hajde da je to rekao neki dobar igrač, Caktaš, Jairo, Gyurcso..ali Čolina...
  • marcio amoroso
    44.8k
    Ovaj Stipić iz Slavena se očigledno zna dobro prodati, u biti su mu rezultati ništa posebno, ali je u medijima stalno. Konobarenje, oblačenje, podcast, ovo ono.
  • Infinity
    19.4k
    Covjek od sebe pravi brend. Zanimljivo je to da kao trener radi slicno Bjelici. Ima oko sebe ljudi koji rade, sam kaze da sudjeluje 5% u nekim korekcijama. Ima analiticare, trenere, ima svoj tim. Ima ga i nas Zoki, al to nije to.

Gledao sam podcast, zna covjek i pricati, bas se prodaje. A mislim da i treba to, treba trener biti netko koga ce navijaci voljeti. Super bi bilo da je zbog rezultata, al nekad i nesto s ljudske strane odluci.

Sto se tice njega kao trenera. Belupo meni izgleda dobro, al bas nemaju srece.
  • Mali Zeus
    19k
    Kepčija je nešto pričao da nisu htjeli oslabiti sebe a pojačati konkurenta prodajom Jaira. Frende moj nije tebi dinamo konkurent više. :lol:
  • deda
    39.9k
    Ma nisi skužio, Dinamo bi ga proslijedio u Slaven na posudbu i sjebo tovare. U tome je caka. :rofl:
  • Dragon1Warrior123
    4.6k
    Ma pusti to, Dinamo s Daltonom na klupi bi tu negdje bio na kvaliteti Hajduka da nije Bjelica ostavio kakav takav sistem i pobjednički mentalitet...
  • Crusades
    17.9k
    Šibenik zadnja pobjeda prije ove jučerašnje na Poljudu na isti dan prije 11 godina.
    18.10.2009.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube