• Stihl
    3.1k
    Istina! Jebi ga, ja volim malo terat zajebanciju ali ovo kaj pajdo @Neki tip sa Zapada veli, to je pravi razlog.
  • SAS1987
    18.4k
    :lol:

haha hvala, sada znam nešto više i o Osijeku i o Stihlu :grin:
  • Stihl
    3.1k

A mislim stvarno. Ak si htio nekaj više saznat o meni, sve tu imaš:
    https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Stihl
    :joke:
  • SAS1987
    18.4k
    više saznat o meniStihl

...ostvaruje prosječnu godišnju dobit u iznosu od oko 3 milijarde eura...

Napokon znamo tko u anketi uvjek odabere opciju primanja iznad 20k kuna :lol:
  • Stihl
    3.1k

Hahahhah a jebi ga, sad sam se izdao. Zajebane su te ankete našeg tipa sa zapada, misliš bezazlene, a kad ono, malo ne pazis i svi sve znaju.
    No šalu na stranu, Stihlove motorke su stvarno vrhunske, bez zajebancije...hahah
  • xavier
    12.1k
    ...ostvaruje prosječnu godišnju dobit u iznosu od oko 3 milijarde eura...SAS1987

Nisam gledao, ali pretpostavljam da im je to ipak prihod, a ne dobit :smile:
  • Stihl
    3.1k

Eto i tebe...hahha
    Ajmo sad sjebat ovu temu HNL do kraja :lol:
    Koja je razlika između prihoda i dobiti?
  • vjeko1701
    17.7k
    Dobit je razlika prihoda i rashoda.
  • Stihl
    3.1k
    A vjeko majka mu stara, ti si baš htio prekinut zajebanciju :lol:
  • Stihl
    3.1k
    Znači prihod je nekaj kaj zaradimo, a rashod je nekaj kaj smo potrosili da bi dosli do prihoda i ak nam je prihod veći od rashoda onda smo u plusu tj. ostvarili smo dobit, a ako nam je rashod veći od prihoda, tj. ak smo potrosili vise nego smo zaradili onda smo u minusu, i to je onda gubitak. Al gubitka nesmije bit, bar ne sluzbeno :lol:
    Jesam sad spreman zamjenit druga Zdravka na mjestu izvrsnog direktora kluba?
  • vjeko1701
    17.7k
    Rođen da zaustavljam zajebanciju!

Imaš moj glas za direktora ukoliko imam garantiranu poziciju glavnog trenera.
  • Stihl
    3.1k
    Frende, sve bumo se dogovorili pri tebe vu kleti. Nemre to ovak javno iti, same klet priznam.
  • SAS1987
    18.4k
    zamjenit druga Zdravka na mjestu izvrsnog direktora klubaStihl

Sada je red na Antoliću. Ti možeš na mjesto Amre ali ti ne preporucujem dok god je lepi Zoka u klubu :grin:
  • vjeko1701
    17.7k
    Pretpostavljam da onda samo tudum za gemišt priznaš.
  • Stihl
    3.1k

Neka lepog Zoke, ja sam spreman čuvat tekovine naše braće i njihove borbe koja je Dinamo učinila najuspješnijim klubom u regiji, a i šire.

Pošto nisam žedan na vodu sve more, bitno da ne moram platit hahah
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube