• SAS1987
    18.5k
    Marko Bulat bi mogao biti prejeben igrač :smile:
  • deda
    40.5k
    Josip Drmić na posudbu u Rijeku.
    Yevgen Cheberko iz LASKA na 1,5 godišnju posudbu u Osijek.
  • BBB Sibenik
    6.1k
    Dinamo navodno zainteresiran za Bulata i zeli ga dovesti!
  • og1986
    2.9k
    Kupujemo pola lige, a ovi ostali su na našoj posudbi. :rofl:
  • deda
    40.5k
    Dinamo navodno zainteresiran za Bulata i zeli ga dovesti!BBB Sibenik

Ti bi nam trebao biti insider. Šta veli ćaća? :smile:
  • Eduardo
    26k
    ne znam zašto već nije kod nas. Bulat u Dinamu je win - win situacija, kako za igrača tako i za klub. Ako ima pameti i strpljenja ne bi trebao previše dvojiti. Ima hrpu primjera hrvatskih mladih igrača koji su pohrlili van na prvi mig ˝velikih˝ klubova i izgubili se u masi drugih mladih talenata.

#kupujmohrvatsko
  • BBB Sibenik
    6.1k
    Caca zeli da mali samo igra i tjt. Nije ga caca pusta da ode rano, ovako je igra dvi godine drugu ligu i skupija iskustva.
  • Carrasco
    6.3k
    E danas će biti jako zanimljivo. Osijek - Hajduk od 15h i Lokomotiva - Rijeka od 17:15. Prognoziram pobjedu Lokomotive i neriješeno između Osijeka i Hajduka.
  • vjeko1701
    18.1k
    Ja pak mislim da će Rijeka dobiti sa nekih 1:0, 2:1, moraju se trgnuti nakon zadnjih rezultata a i pritisak na suce mora roditi plodom ko i svima drugima. Lokomotiva je tu najlakša žrtva, nikog nije briga.

Osijek s druge strane dobiva južnjake, Bjelica mora kad tad apsolvirati njih.
  • cron1ck
    2.1k
    OSIJEK: Ivušić - Miloš, Silva, Škorić, Lončar - Žaper, Brlek - Bohar, Bočkaj, Kleinheisler - Mierez

HAJDUK: Kalinić - Todorović, Vušković, Simić, Mujakić - Jurić, Nejašmić - Atanasov, Gyurcso, Jakoliš - Umut Nayir
  • BlauDivision
    464
    Podjednaka utakmicu za sada.Tovarija je jako poletna danas za razliku od prošle utakmice.
  • Smotanihaker
    898
    I to je to. Riješio Osijek i taj problem.
  • r1oma
    1.5k
    Kakva golčina Kleinheislera
  • Markelo
    3.4k
    Silio sam se da gledam Osijekovu utakmicu sve dok nisu zabili gol. Dalje vise ne mogu. Taj nogomet boli za gledat a ja nisam mazohist.
  • SAS1987
    18.5k
    nikad ne gledam Osijek pa ne znam u cemu je problem. Toliko su losi?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet