• db-izbjeglica
    18.3k
    odlično, jer bi utakmica prektički bila iz aviona na teren.
  • mileni
    106
    ona akcija Dinama i max tv to go vrijedi samo za HNL jel tak? ne vrijedi i za kup uefa?
  • nkdz
    1k

potpuno su otkljucani programi, mozes i kup uefa gledat.
    Osim ak se nije nekaj promijenilo ali mislim da nije
  • Neki tip
    21.3k
    kup uefankdz

kup uefamileni

Ovo mi je zakon. :grin:

Fora mi je posebno kad vidim kod mlađih, jer podsjeća me na djeda, a malo i na mog starog i uz starije ljude obično to vezujem.. njima je to svojstveno. To da se drže nekog naziva koji je njima legao i koji su vukli većim dijelom života.
  • Infinity
    19.4k
    Ja nisam star, ali u razgovoru u 90% slucajeva kazem kup uefa :rofl: Kad pisem onda malo vise mislim pa uglavnom napisem Europska liga. Kup uefa mi je nekako 'toplije'.
  • marcio amoroso
    45.5k
    Ja nisam starInfinity

Ko kaže :rofl:
    Ja kažem Uefa kup, ali ja jesam star :grin:
  • Infinity
    19.4k
    Ko kaže :rofl:marcio amoroso

Dok ne prebacim 30 mlad sam :rofl:
  • Neki tip
    21.3k
    Dok ne prebacim 30 mlad sam :rofl:Infinity

Sram te i stid bilo! :grin:

Čuj preko 30 star!? Ja sam već pomaknuo tu granicu na 40, ali kako ću i nju ove godine dosegnuti, mislim da mi je vrijeme prihvatiti - starost. :lol:

I Kup UEFA.
  • Infinity
    19.4k
    Čuj preko 30 star!? Ja sam već pomaknuo tu granicu na 40, ali kako ću i nju ove godine dosegnuti, mislim da mi je vrijeme prihvatiti - starost. :lol:Neki tip sa Zapada

Pa kad prebacim 30 i ja cu pomaknuti granicu :lol: :lol:
  • xavier
    12.1k
    Znate kako kažu da ljudi definiraju "srednje godine" kad ih pitaju o kojim se tu godinama zapravo radi...obično 10-ak godina više nego što oni trenutno imaju :wink:
  • nkdz
    1k

nekak mi se taj naziv bas ulovio u pamcenje i neku naviku.
    A generacija sam prek trideset, tak da cekam sljedecu granicu s brojem 4 napred pa da je mogu opet prebacit i tjesit se da sam jos mlad :D
  • immerwieder
    1.6k
    mi iz 50+ smo do krematorija u kupu uefa, tak je i zvonimirova bila u socijalizmu,
    ali fali mi KPK, njega ne mogu preboljeti
  • xavier
    12.1k

Pa kreće na jesen treće europsko natjecanje...možemo njega zvati KPK :grin:
  • Mali dioničar
    18k
    ali fali mi KPK, njega ne mogu preboljetiimmerwieder

Neshvatljiva odluka. Ali tendencija je da su Lige in, a Kupovi out.
  • Infinity
    19.4k
    KPK je propao sirenjem LP. Osvajaci liga su uglavnom bili i osvajaci kupova. Sve jace ekipe su igrale LP i KU dok je KPK bio trece natjecanje bez nekog znacajnog broja jacih klubova. Tad se to gledalo kao nezanimljivo natjecanje i zato je ukinuto.

Inace, ja sam bio uvjeren da ce ovo novo natjecanje biti kup sa svim klubovima koji su ispali u kvalifikacijama za LP i EL. I jos uvijek mi je zao sto nije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet