• Patak
    3.4k
    A tko će zabijat sljedeće godine u tom slučaju? Sumnjam da igrača sa 20+ golova u sezoni možemo dobiti za manje od 10M eura. Koji ima 25 godina i zabijao je u LP.

Ajd nađite takvog da vidimo koliko će Kuletova zamjena doći, možda sam ja u krivu, možda ga možrmo naći u nekoj 2 ligi za 3M ali sumnjam.
  • ElDorado
    4k
    Kule je igrac koji apsolutno najvise ovisi o organizaciji i kvaliteti igre, jer sam ne moze iskreirati nista. Znaci uz pravog trenera apsolutno treba.
  • NitkoBitan
    27k
    Kriste dragi...
  • Orc123
    11.7k
    Nadam se da cemo ga unovciti ovo ljeto i taj novac iskoristiti za rekonstrukciju momcadi. Idealan trenutak da se na njemu zaradi solidan novac....
  • ruicosta
    289

Apsolutno, upitno je bi li bio prva spica u vise od 2 kluba HNL-a
  • Jaro
    10.2k
    bio je i u Rijeci i u Loksi, bio bi i u Gorici i u Varazdinu (pogotovo), vjerojatno Slavenu i Osijeku, u Hajduku (Napokon bi mogli Livaju povuc na desetku)... zapravo da, bio bi u avakom klubu osim pokraj zdravog Petkovica u Dinamu...
  • rokikaciga
    1.5k
    Posto nitko nece (hejteri)

Kule, cestitke na tome sto si izabran u najboljih 11 ove sezone. Bilo je tu puno pljuvanja(zasluzeno i nezasluzeno) ali kad se sve zbroji - potpuno zasluzeno izabran u najboljih 11 ove sezone.

Iskreno, nadam se da ce ostat na Maksimiru i sljedece sezone, ali iskljucivo kao support zdravom Petkovicu ili nekom drugom napadacu koji ce odigrati barem 85% utakmica
  • NKDZ86
    4.2k
    Kulenović se oglasio na Instagramu dan nakon što je i izabran u momčad godine na svečanoj dodjeli SuperSport HNL nagrada za sezonu 2024./25.

- Jedna ovakva sezona ne može obrisati tko smo. Kralj je pao… ali će se vratiti jači nego ikad. Dinamo iznad svih. U dobru i zlu, napisao je Kulenović.

tako je, Kule naš, samo jako, nema predaje
  • The Undertaker
    8.1k
    Kule, sve ste rekli na terenu, tamo se priča. Sada se poklopite ušima i šutite do sljedeće sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.