• Dudu 9
    586
    Haha znao sam da je lik neka debiličina i seljober, ali nisam znao do kud to seže.

Ali kako se uklapa u profil stereotipnog tattičara to je nevjerojatno..

Btw ne znaš jel mu gluplje pravo ime ili ovo koje koristi za youtube.
  • NitkoBitan
    24.5k
    znao sam da je lik neka debiličina i seljoberDudu 9

Ali kako se ukpala u profil stereotipnog tattičara to je nevjerojatnoDudu 9

Tipicni "zabrinuti gradanin", ima takvih na Zoni ali su oprezni sa pisanjem jer znaju da se za takve stvari lako dobiva ban. A mislim i ovaj kalkulira i glumi neki objektivizam a u glavi mu se samo vrti "Tata vrati se".
  • Jay
    841
    Taj balkan debos je baš onaj najniži sloj, talog društva koji želi biti važan. Shvaćam da za lajkove i preglede trebaš bombastičan naslov, dramu i tračeve, ali daj budi iskren prema ljudima i samom sebi. Stavi zdravkov poster nasred sobe i liži ga u "prijenosima utakmica", više ću cijenit nego "ja reko, ja upozorio, ja znam, mene se ne sluša, to se tako ne radi". Čovjek ne zna razliku između jel i jer. Možda zvučim kao gunđalo zbog toga, ali daj barem tu sitnicu nauči ako već imaš kanal na kojem držiš propovijedi.
  • NB86
    16.3k
    Ray je bas klub po mjeri za takve klošare poput tog dede
  • Paggini
    42.2k
    Al ovo je još legendarnije postalo, lik sere da se na Maksimiru ne pušta Thompson dok je u isto vrijeme bio suvlasnik kluba gdje je udarala Ceca svaku jebenu subotu i petak :lol: :lol: :lol:
  • masacusec
    4.9k
    Nemojte onda tog mamićevog šupka ovdje reklamirati jer samo navlačite bespotrebno dodatni bijes kod svih nas u ovoj, ne baš idealnoj situaciji!
  • Laugreano
    3.7k
    Nije reklamiranje. Ja smatram da na takve parazite uvijek treba upozoriti.
  • barbax
    291
    Sad barem znamo zašto si je dao ime Balkan i odakle ta njegova ljubav prema Balkanu...

https://youtu.be/IBn_QyAD9Qo?t=24
  • ElDorado
    2.6k
    a zakaj je deda?! Jel to nekaj na albanskom
  • barbax
    291
    Jedino gore od imena Balkan je da si je dao ime Jugo deda. Ali onda bi valjda bilo preočito odakle crpi životnu inspiraciju.
  • Jay
    841
    ↪barbax a zakaj je deda?! Jel to nekaj na albanskomElDorado

Zato jeL je tata već bilo zauzeto
  • masacusec
    4.9k
    lik sere da se na Maksimiru ne pušta Thompson dok je u isto vrijeme bio suvlasnik kluba gdje je udarala Ceca svaku jebenu subotu i petakPaggini

Ajmo iskreno, veliki postotak onih koji će doći na hipodrom, sluša i tu jebenu cecu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.