• Izet Hajrović
    5.1k
    u Lokomotivi se to moglo, ali Dinamo nije Lokomotiva.
  • ElDorado
    4k
    još nije potpisao, da se ne bi zaigrao :)
  • Facke
    6k
    Relativne sam si siguren da se Balkan Deda i Mudri znaju duze. Nek ide kod njega zakaj ne?! Ja bum sigurne pogledal. :smile:
  • FelceAzzurro
    379

Taj debil od glasnogovornika je trebao dobiti otkaz jos prosle godine u više navrata. Najte kaj zameriti.
  • NitkoBitan
    27k
    DEDA BEZ CENZUREIzet Hajrović

Tko bi ga i zasto cenzurirao?
  • Izet Hajrović
    5.1k
    taj Deda se sigurno zna s mnogima, lik je bio suvlasnik noćnog kluba i sigurno ima i imat će izvore iz kluba preko nekih poznanstava, primjerice u dobrim je odnosima s Komljenovićem koji mu je bio prvi gost na kanalu, a Koma je pak Bobanov kum. No dobro, na stranu sad to. Nisam ni ja protiv toga da naši igrači gostuju po podcastima, ali sam protiv toga da se zaobilaze pravila koja je klub postavio. Ne sjećam se da je neki igrač gostovao po podcastima, zadnje se sjećam Petkovića na gostovanju u UPU kad su tek počeli s tim projektom. Vjerojatno postoji pravilnik u klubu vezano uz to i to se treba poštivati. Pretpostavljam da je Mudražija samoinicijativno ovo odradio bez znanja našeg PR-a, a koliko znam, pisalo se da je već potpisao ugovor. Naše igrače jedva je moguće dobiti na intervju kod ljudi kojima je to posao, a kamoli na podcast. Povrh svega, Balkan Deda je malo suspektna osoba, sere po klubu cijelu sezonu (seremo i mi ovdje često, ja prvi, uglavnom s razlogom, ali ja ne zarađujem od toga za razliku od njega niti snimam podcaste niti imam ikakvu korist od Dinama za razliku od njega), kako u svojim videima, tako i u emisijama na kojima gostuje, on ima moć kreiranja javnog mijenja zbog svoje popularnosti i valjda postoji neki razlog zbog kojeg mu je ukinuta akreditacija. Ako on može dobiti gostovanje Dinamovog igrača, ne vidim razloga zašto isto ne bi mogli dobiti ostali poput Podcast Inkubatora, Tribine, Podcasta 8 24, Denisa pa možda bi vrh vrhova bio da Zoki Talijan odradi podcast s Petkovićem. Nadam se da nećemo upasti u tu žabokrečinu, neki standardi se moraju znati. Na kraju, bio bi spektakl da Mudražija obuće njegovu majicu te ju izreklamira kako je kolega iznad rekao.
  • Odani Zgd
    544
    Gostovao je prošle godine Nevistić u 8_24
  • Nadmocniji
    440
    Ivanusec u Podcast inkubatoru prije 2 god, cak su mu procitali moje pitanje.
  • Zagreb1992
    2.4k
    Mudražija je još uvijek igrač Lokomotive i ne može PR kluba ništa tu braniti igraču
  • miro
    6.5k
    Može može, ali mislim da se ovi dosta dugo vec znaju, tako da nema smisla
  • Dudu 9
    707

Gvardiol i Tolić su isto gostovali tamo dok su bili igrači DInama.

Btw upravo gledam podcast sa Franjom Ivanovićem i kaže da je sa 12 godina bio na probi u Dinamu i da su ga jtjeli zadržati ali da seon odlučio za odlazak Augsburg.
  • Ritam Ulice
    549
    pa kud kod tog panglua u pm….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.