• fakin
    6k
    Pa dobro ako zaradimo 50 mil eura na transferima kupit cemo nesto kvalitetno. Mozda cemo povecati maksimum placa jer je to jedna od stvari zasto skuplji igraci nece doci kod nas jer ih ne mozemo financijski zadovoljiti
  • Bryan
    149
    Sad mi zvuči nerealno da će dobit za njega 80 ali navodno su odbili 70 prije par dana a ako nastavi ovak igrat i napredovati možda ni tih 80 ne bude neostvarivo. Evo danas je opet zabio. Imamo 15 % od razlike,pa kak smo s bonusima dobili cca 20 na ovih 60 razlike to bi bilo 9 milja i o da još onih nešto preko 3% kaj je neko napisao bi bilo novih 2,5 do 3. To je ako bude okvirno tako s odštetom oko 12 milja. Jedna dobra prodaja recimo Domingueza.
  • El Madrigal
    935
    Iduća sezona bi trebala biti financijski osigurana, veći izazov će biti nadomjestiti odlaske.vjeko1701

Ne trebamo se sekirati. Pod Jerkom Lekom rastu novi Dominguezi, Belje i Stojkovići!!!
    Malo ironije, ali uvijek smo svakoga uspjeli zamijeniti pa ćemo i nakon prodaje ove trojice imati top igrače. Trenutno ih ne vidimo, ali bit ce.
  • Sajla
    23.7k
    Nakon što smo posudili Zebića, pomislio sam da smo ispunili kvotu od 6 igrača (Torrente, Čavlina, Mmaee, Cordoba, Rajić, Zebić) i da za Nevu, Mudrog, Topića preostaje samo prodaja ili ostanak.
    I onda sam išao malo pogledati pravilo - ta kvota od 6 igrača se ne odnosi na:
    - igrača kojem posudba počinje prije završetka sezone u kojoj navršava 21 godinu;
    - igrača koji ima status igrača treniranog u dosadašnjem klubu.
    Zbog toga su Čavlina (club-grown), Zebić i Raijć (obojica ispod 21 godine) izuzeti iz ove brojke i gore nabrojani trojac može još uvijek i na posudbu.

Pa eto, ako još nekome padne ovo pitanje na pamet, da mu skratim traženje odgovora.
  • Markelo
    3.9k
    Ja kad vidim Dinamo sa dobrim rezultatima u Europi ja vidim igrača kao što je Beljo u našoj ekipi. Razumjem da Dinamo mora prodavat ali mi onda opet idemo u izgradnju nove ekipe. Sve kvalitetno prodaj i ispočetka. Šta tu ima sem Belje da ima neki viši nogometni plafon? Talentirani ali divlji Stojković djeluje kao jedini a i on nam je u izlogu. Mora se onda ove godine davat velika minutaža mlađim igračima da vidim šta s njim možemo dobit a i morat će se zarađena lova utrošit samo da nazad dobiješ igrača kvalitete Belje i Stojkovića da bi bio di si bio ove godine da ne govorim o tome da budeš jači.
  • mali M
    10.4k
    Mozda cemo povecati maksimum placa jer je to jedna od stvari zasto skuplji igraci nece doci kod nas jer ih ne mozemo financijski zadovoljitifakin

Pa ne razumijem jesi ti prespavao zadnjih nekoliko godina?! Pogotovo u ovoj upravi! Postajemo sve bolja i zdrava sredina i žele nam doći potencijali Barce, PSG-a itd.. ako takvi talentirani klinci vide da je Dinamo razvio Olma, Baturinu, Sučića, Sergija, potencijalno Danija i Nsokija pa imaš ogroman potencijal za transfere, ako riješimo Belju i Stojkovića i stariji igrači će vidjeti da se ima smisla doć izboriti u Dinamo...
    Zašto bi trebali dovoditi igrače za 10 milja i 3 milja plaće?!?!? Imate ćemo i infrastrukturu, mogućnost velike pozornice i odlične uvjete za igrače koji su još gladni... Oni koji su gladni samo love će i tako ići u NK Pijesak...
    Nikakvo dizanje plaća, Dinamov potencijal kao kluba se tek počeo razvijati, kucati će nama na vrata i veći igrači i klubovi za suradnje i slično
  • mali M
    10.4k
    Razumjem da Dinamo mora prodavat ali mi onda opet idemo u izgradnju nove ekipe. Sve kvalitetno prodaj i ispočetka.Markelo

Da ali nije da idemo u skroz novi izgradnju.. a kao druga stvar mi ćemo morati barem tri sezone provesti da dođemo u zdravi krug prodaja i novih akvizicija. Znači da od 3 top igrača prodaše jednog, dva ostaviš, dovedeš nove potencijalne zvijezde i oni se razvijaju dok iduće sezone prodaš 2 top igrača već se stvorio nova zvijezda itd itd... Jednostavno moramo tako... Nećemo nikad uspjeti ne prodavati najbolje igrače
  • fakin
    6k
    Jbga nijedan ozbiljan strani igrac nece doci kod nas za 750 000 plus bonus za ligu prvaka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.