• emilperska
    18.3k
    Da, u pravu ste. 2017. je bila gubitak jer smo 2015. i 2016. imali 2 LP u nizu pa se preživjelo. Sad imamo 2 godine bez LPa i (zasad) popriličan minus u RDGu.

Klub ima kredite koje ima i koji su rastegnuti do maksimuma kao i zajmovi kod drugih pravnih osoba i ili fizičkih osoba. Ne zadužujemo se samo kod banaka. Ima tu revolvinga sigurno i domacih poduzetnika vjv.. Sve to podosta ovisi o bonitetu koji nam je dosad bio prilično dobar jer smo 8 kalendarskih godina završili što s većim što s manjim plusom.

Završit godinu s minusom stvorit ce nam probleme koji nam ne trebaju.

Ne treba sektaški i zadrugarski kao tovari branit svaki potez.

Dominguez protiv Gorice moze potrgat koljeno i ne vrijedi više ni 500k, a ti racunas da ga prodajes za 10m na zimu jer tad za biber neces imat ako ga ne prodaš.

Ako se ne proda nitko do u ovih par dana, za mene je to financijski neodgovorno poslovanje.

Kreditne obveze su na kraju 2024. bile 3m. Na kraju 2025. 10+m, a ako nikog ne prodamo na kraju 2026. idu na 15+m cca.
  • Dinaminjo
    2.5k

Dok ne objavis minus, vec ce proc sijecanjski rok u kojem.ces nekpg prodat
  • crophantom
    7.3k
    Ja se slažem tu s @emilperska, nebi se trebali dovoditi u situaciju da ti ozljeda Sergija dovede do toga da na zimu panično prodaješ Belju.

Ak se nije riskiralo prije PO LP s nekim ulaznim, ne treba se ni sad kad smo ispali iz LP s izlaznim transferima.

Odnosno, bio bi puno mirniji da smo Sergija upakirali negdje.
  • Ljubo
    1.7k
    Realno prodati možemo Nevistića, Topića i Mudražiju. To su igrači na marginama rotacije trenutno, mislim da ni njima kao ni nama nije cilj sjediti na klupi polusezonu. Od većih prodaja ne znam hoće li se što odraditi.
  • Efes Pilsen
    16.8k
    kome? Topic da, ovu dvojicu kome?
  • Ljubo
    1.7k
    nažalost ne znam kome, ali ako je netko dao 2 milje za Soldu ili doveo Mmaeea, mislim da i njih možemo nekome uvaliti.
  • OsamŠest
    8.3k
    Ja ću pričekat ponoć, čisto da ne grune neki novi Bennacer.
  • DinoLeonix
    2.1k
    Ako se ne varam, broj 7 je i dalje slobodan :nerd:
  • emilperska
    18.3k
    U tom je i poanta @crophantom.

Play off LP smo docekali slabiji nego sto smo bili u svibnju jer se islo za tim da poslujemo racionalno i da klub nece ici u gubitke kako bi (rizično) pojačao ekipu za 2 (financijski) kljucne utakmice u sezoni koje se mozda prođu, a mozda i ne.

Sad odjednom usprkos svemu cemo imat minus u RDGu od 7m do 10m, srušit si bonitet kod banaka i revolvinga i u siječnju ćemo imat presing da prodamo 2 ili 3 bitna igraca kako bi financirali poslovanje u prvoj polovici 2027.

Meni je to neodgovorno. Ako nisi pojacao ekipu za Viking jer si financijski odgovoran, onda se drzi tog. A ne ići tragom Lukše Jakobušića u ovih par dana kolovoza. Čemu?.. Ionako si zaduzenost kod banaka povecao za 3x u odnosu na ono što te docekalo.

Do sinoć sam mislio da Boban mozda zna nešto o nekoj prodaji igrača gdje imamo znacajne postotke pa da ce tu kapnuti nesto, ali od toga zasad nista.

U 90% toga sam branio Bobana, ali s ovim se ne slazem. Ne mislim da je hazarderski to što radi, ali siguran sam da NO nije presretan s ovim jer smo se doveli u sičuejšn u kojoj dugo nismo bili.

Da ne govorim da ce nam bonitet i krediti trebati bar u nekom obliku za kamp kojeg i dalje nemamo.
  • DZG90
    418
    Dani Rodriguez je uzeo
  • Olmic
    5.9k
    nije, Dani ga nosi
  • skener
    9.3k
    Ako se ne varam, broj 7 je i dalje slobodan :nerd:DinoLeonix

Varaš se
  • DinoLeonix
    2.1k
    Pardon, moje isprike. To nisam primijetio
  • Masto
    2.2k
    Nece cr7 doc ne brinite se
    Ili?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.