• crophantom
    7.2k
    ti odmah bam na GOATa :lol:
    Slažem se s poantom, al Brady je bas ekstreman primjer. :grin:
  • rioda
    18.2k
    Vrbančić igra Mišićevu ulogu u Osijeku. Mislim da će on biti najbolje rješenje od svih tih "low budget" rješenja, ako ovako nastavi. Pogotovo jer će se uhodati u tu poziciju, do sad su nam sve te Mišićeve potencijalne zamjene zapravo ispali igrači više za osmicu.
  • Bryan
    141
    Ne bi ja baš tak računao na Almenu. Hajduk ga isto pokušava dovesti a tam je već igrao pa mu je sve poznato. Na stranu to kaj su mu ovi negdje zatrpali inbox molbama ili prijetnjama.
  • vjeko1701
    28.8k
    Pitanje kolko će biti low budget. Ako sam dobro pohvatao, za njega nemamo buyback nego samo 40% budućeg transfera.
  • Warrior
    187
    Oduševljen ako Kotarski stvarno dođe, još uvijek pišem ako jer mi je teško za povjerovati. Želim ga u Dinamu još dok je u Gorici bio, za mene naš najbolji golman. Čitao sam da je imao nekakvih problema i losih utakmica, ali to je samo prolazna forma, golmanska pozicija je specifična, klasa je vječna.
  • Omake
    20.9k
    Ako se Kravtsov afirmira, a Vrba nastavi ovim tempom, ovo je potencijalno zadnja Mišićeva sezona u Dinamu.
  • vjeko1701
    28.8k
    Ako su oni u konkurenciji onda su priče o preuzimanju 50% plaće gluposti.
  • ElDorado
    13.9k
    sigurno se dolje lijepo proveo
  • Jos-Optimus
    13k
    Ma je, ali davao je on te dobre lopte u dubinu, ali Hajduk je naprijed preslab da bi to netko iskoristio. Mislim da bi baš mogao eksplodirati kod nas
  • Ljubo
    1.7k
    je samo treba platiti pola plaće i onda još i otkup. Iako sada imaju nešto love njima bi to bilo jako puno za platiti.
  • vlatkomarkovic
    4k

On je imao savršenu spiralu, kod njega su bili drugi problemi, lakše rijesivi i ono Tom Brady je jedini i GOAT, a i football playeri imaju drugačiji vremenski okvir oni stasaju ulaskom u ligu, a ne s godinama, a i koliko ima niskih pickova koji nisu Tom Brady…. Mislim ako smo doveli Bradya bravo mi….. Mislim znam da se slažeš samnom da je to jako teško popravljivo, ne nemoguce, ali jako teško…. Sto ne znaci da mislim da je los, samo da ne znam da li može preuzeti na sebe Misicevu ulogu.

Slažem se, ali čekamo, mislim vidjeti ćemo….

Slažem se….
  • Sajla
    23.5k
    Jeli gledao tko njega protiv Orijenta?Mr Anderson

nisam uživo, ali tih pol sata preko TVa je izgledao puno bolje u duelu od ostatka momčadi, čvrst na nogama iako nije krupan. nalazio se na pravom mjestu kad je trebalo, korigirao neke greške drugih, a stigao je i dva puta puknut po golu (mislim da je njegov šut izvana jedini udarac u okvir koji smo imali u drugom poluvremenu). puno je prerano za neki pametan zaključak, ali to kaj sam vidio je za mene pozitivno. nisam nikakav stručnjak, netko kvalificiran bi to mogao bolje opisati, a ja se samo nadam da ćemo ga više vidjeti u sljedećim utakmicama pa da slika bude jasnija.
  • Ljubo
    1.7k
    On je imao savršenu spiralu, kod njega su bili drugi problemi, lakše rijesivi i ono Tom Brady je jedini i GOATvlatkomarkovic

Da je ovo svaki GM znao trgali bi se za prvi pick godine kada je bio draftan. Lako sada pričati takve stvari. Isto vrijedi za svakog mladog igrača u momčadskim sportovima, zato treba znati prepoznati i ulagati u njih. To nije lagano.
  • Omake
    20.9k
    to je sve što znam o NFLu, da je Brady bio jako nizak pick na draftu.
  • Masto
    2.2k
    prijetnjama tipa nema na more a čovjek Španjolac, kvarner i istra su mu bliži iz zagreba a meni osobno i ljepši i ugodniji
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.